Ronja, този линк явно съм го пропснала някъде... мерси и на теб!!!
По въпроса за запарването, ние имаме такова метално нещо за зеленчуците и в една тенджера под налягане мисля че ще е идеално.. а полсе с пасатора. Ама когато му дойде времето...

)) Абе много са ни хубави децата , момичета ! Браво на нас !
Мисля, че се дава едва след първата годинка. Уфф,то знае ли човек. Ще се чете още по въпроса явно.
Да не пишете много, че как ще ви чета после
дете, шашнала съм се отвсякъде. водих го да му леят куршум!
плаче ми се вече!!! искам да е като каките ...мале кви деца бяха

не вярвам да ти е спряла...
ХОРА! ДАНИ СЕДИ САМ ОТ ПОЛУЛЕГНАЛО СЕ ИЗПРАВЯ ДО СЕДЕШ, само му е нужно да го подпра с ръка от едната страна, ...с длан леко. Мале, той седи като ГоЛеМ човЕК!!
направо ме плаши, а като новороден, незнам дали ще повярвате СИ ДЪРЖЕШЕ ГЛАВАТА ПРАВА като ми беше в поза за уригване!!!егати Моцарта! остава и симфония да напише..и ще се гръмна
) А за захранването се чудя дали да е от 5 или 6 навършени месеца, май клоня към 6 и до годинка да не замествам хранене. Решила съм сама да му приготвям пюренца. А зеленчуците в Била наистина са ужас
. Мисля да купувам от дядовците които седят отстрани на пазарите...

. Друго си е на чист въздух
.
,но едва издържам понякога да не запаля една цигарка,защото преди да забремения бях страстна пушачка.Ще устискам още 2 месеца. А аз пък съм била кърмена до годинка и един месец и постоянно съм боледувала
Захранване още не сме почнали,защото имаме чувствителна кожа (или атопичен дерматит
) и заради това нашето педи каза захранването да е възможно по-късно,след 6-тия месец.
И не забравяй слънцезащитното кремче за беба и за вас!
Мишенце, вие коя ползвахте след 16 несупешни опита?
Само така я приспивам, иначе не може да заспи тези дни у дома през деня и милата само ми се жалва, кара се и тя незнае на кого. Днес вече късния следобед я изведох и като излязохме навън си поспинка хубаво и зачерви бузки. 

Мишенце, вие коя ползвахте след 16 несупешни опита?

Невинаги е така разбира се, много съм доволна като цяло от нея и все още за съжаление я тормозя с мойте проблеми с гърдите и тя всеки път е страшно отзивчива. Хвала на такъв лекар 

Да не пишете много, че как ще ви чета после
Замъкнах си натежалия задник на Боровец и днес го татрузя по пистите. Разкаошно е тук ! Притеснявах се как ще се справям да кърмя и да карам, нооо, получава се и при това съвсем добре. И без дуго съм загубила форма и не мога да пускам повече от 4 часа
Днес за оскок пооринах сняг от Маркуджиците
и после се спуснахме по Мусаленската пътека. Само да отбележа че тя е около 12 км.
Даммм.... И незнам дали ще се прибера в София с малко по-стегнат задник, но със сигурност- с много син такъв