Тежест в долната част на корема

• 412
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!
Тъй като не намирам точен отговор а и съм в чужбина бих искала да попитам дали някой е изпитвал следното: в 28-ма седмица съм и когато походя или поседя права започвам да изпитвам тежест в долната част на корема(не бих казала болка, може би съвсем лека). Също така в долната част пак корема ми е по твърд. Преди няколко седмици ходих на лекар и казаха че са контракции но не ми дадоха нищо за пиене. Страшно се притеснявам и не искам никъде да излизам от страх. Не знам дали тази тежест не е от самото наедряване на бебето или нещо друго? Във Франция съм и тук лекарите нищо не обясняват. Казаха ми в България че Магнезий се пие и си купих Магне Б 6 но взимам само едно от 100мг не знам колко би била добрата доза и ме е страх да не предозиран.

Благодаря ако може да споделите опит и съвети!

# 1
  • София
Във БГ се предписва обикновено МАГНЕРИЧ. Дозата е 2×1 табл. Като се спира приема една седмица преди секцио или преди очаквания термин. Магнезия действа с натрупване а не веднага след прием. Препоръчва се лежане и ставане само до тоалетна и хранене за да се успокоят нещата.

# 2
А Магнерича от колко мг е?

# 3
А Магнерича от колко мг е?
Обикновено 500мг

# 4
На мен гинеколожката ми беше казала Магнезии до 800 мг на ден е ок.
Питай обаче сама активно при следващия преглед и не чакай да ти обясняват

# 5
  • София
На мен до 3×1 МАГНЕРИЧ на ден, което е 1500мг. Магнезия се изхвърля с урината т.е не се натрупва в черния дроб като витамин Д например.

Общи условия

Активация на акаунт