Лакове за нокти - 171

• 39 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
От снощи с ГР Кератин❤ 44 (двойникът на ГР Калър експерт 32, ако не се лъжа за номера):

Без топ, но пак се виждат достатъчно добре разкошните частички.😊
Това ми беше хелоуинският маникюр- TwentyOne 165:

Много приятен дуохром (поне според мен е такъв или може би хамелеон🤔).😍 Прелива от по-наситено лилаво (както изглежда в шишенцето- не успях да го снимам добре в това му "лице" на вечерно осветление) към по-светло и към зеленикаво. През повечето време аз си го виждах на ноктите, както е в шишенцето, обаче под ъгъл, както и в огледало, преливаше много интересно. Питаха ме с какъв лак съм.😃 Аз го сложих на два пласта с гел топа от Лидъл, с лилава подложка вероятно ще е още по-добре, но не ми се занимаваше.
Гел топът на Сиен за съжаление при мен се напуква бързо, не знам защо. Вярно че сега ноктите ми са подложени на ремонтни дейности, но и преди (когато слагах гел база) се напукваше, макар и малко по-бавно. Май не е първият гел топ, който има такъв ефект на моите нокти, но не се сещам кои са другите.🤔
Ел, 55 е черният, нали? И върху бордо стои много интересно Меta Glow.😉 Aз съм намислила да го пробвам върху зелено и мисля, че също ще е много добре.💚
По-късно ще се връщам назад да гледам красотички.🥰

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 16:52 от dolce miele

# 61
Точно този вишнев кератин имах и наскоро се сетих за него... само за да установя че го нямам вече Grinning Заминал е при едно от разчистванията и местенията, явно съм го подарила тогава.
Тия дни си взех от някаква малка парфюмерия подобен на Габрини, но само го пробвах на един пръст колкото да видя как стои. Много добро впечатление ми направи, отдавна не бях купувала техен. Добре се нанесе и доста покривен - до степен че ако се постарая повече при нанасянето може би ще мога и с един слой да мина. За трайност не мога да кажа още защото не съм се лакирала както си трябва с него. Но при положение че и той е такъв не точно перлен ами не знам и аз как да го нарека... предполагам че трайността ще му е като на повечето такива - малко по-малка от на лак без такъв ефект.
Поне както го виждам на моя екран ми изглежда много близък цвят де, всички знаем колко е надеждно това Grinning

# 62
W7 Enigma
Чудех се да качвам ли изобщо снимка - няма хващане. С много фини разноцветни частици и синкав финиш като воал, но не на всяка светлина. Много "тънък" като консистенция, като в същото време е доста пигментиран. Усеща се като sheer, но не е. Основата не мога да я определя, а снимките нямат много общо с истината. Отговаря си на името 😂

# 63
Мимоза, мисля, че имам подобен лак на TwentyOne (поне както го виждам на снимката  и по описанието).🙂
Натка, според мен е абсолютно идентичен с ГР Калър експерт 32 (от който имам няколко бутилчета запас😂, ама ГР Кератин 44 някак различен ми се стори на осветлението в Лили😆, макар че и някак "странно познат"😅):

При мен и двата лака са си с нормална издръжливост.🙂

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 05:51 от dolce miele

# 64
Мне, повече като слива е моето, ако мога да вярвам на това как виждам снимките. Gabrini 3D номер 73 е, ами явно е някаква стара серия защото не откривам снимка точно на него. Не е нещо необичайно по-стари серии да се намерят из по-малки магазини.
А осветлението в Лили и подобни не е за приказка, там пък съвсем не можеш го позна Grinning Аз същия ден оглеждах за вишнево от Twenty One обаче така и не можах да видя такъв цвят от тях. Което не е гаранция де, заради споменатата светлина. Те и техните поначало малко в шишето изглеждат един цвят а на нокът по-различен... Точно за вишнев си бях взела един, а той е рубинено червен, нищо общо Grinning Но той и вкъщи пак ми изглежда много по-тъмен в бутилката, не е само от тяхната светлина. От цялата работа, имам поне 3 почти идентични рубинено червени лака, защото са ми изглеждали различно в магазина. А е цвят който нося рядко и сигурно и до пенсия няма да успея да ги измажа и трите Grinning

На Мимоза снимката и на мен на Twenty One ми напомни, имам техен в такъв нюанс и бледо зеленикав блясък който няма хващане на снимка по никакъв начин, а стои много интересно. 122 му е номерът, погледнах го като проверявах Габрини-то.

# 65
Ха! Нат, кога ще стигнеш моите 8 червени в гоненето на един тон, който е в главата ми Simple Smile
И аз няма да ги измажа не до пенсия, ами...да не казвам докога.

# 66
Ама те досущ еднакви и трите... то чак ме е яд, че имам супер малко място за съхранение и вече все се вричам да не внасям нови неща без да изхвърля по нещо старо. Ама как пък ще изхвърля страхотен цвят лак в чудесно състояние, не съм такава Grinning
Разкошно червено, рубинено или кърваво или не знам и аз как да го нарека. Просто не е цвят който нося често - за мен такъв лак изисква перфектна на 100% форма което на мен не ми е силата, освен и че и мъъъничко да се очука, си личи и от самолет, та никакъв шанс да изкарам седмицата както съм си свикнала.

# 67
dolce miele - това е един от любимите ми лакове. Даже и сега съм с него Simple Smile

# 68
anonymous 18, и на мен. Не съжалявам изобщо, че имам бутилчета в запас.😁 Друг подобен любимец ми е Перфект 525, той в лилавата гама (и от него едно шишенце запас имам).💜
Кубратова, много готино това за колекционирането на лакове вместо коли, хи хи.😅

# 69
anonymous 18, и на мен. Не съжалявам изобщо, че имам бутилчета в запас.😁 Друг подобен любимец ми е Перфект 525, той в лилавата гама (и от него едно шишенце запас имам).💜
Кубратова, много готино това за колекционирането на лакове вместо коли, хи хи.😅
Ами той се видя в приключение човекът и накрая това можа да заключи и да се примири Simple Smile
Нооо, го научих да разпознава от метри цвят слонова кост на лак /демек, да различава от други нюанси/, както и да ми свети с лампа, докато правя педикюр, пък той гледа мач Simple Smile
Един ден явно много съм се забавила, защото все му казвам  - Свети, де, свети тук, не се отклонявай"  /Е, как да не се отклонява на мач?!/, а той измъчено изненадан - "Ама и другия крак ли ще правиш?!" Незабавно последва унищожителният отговор - Ти се благодари, че не съм стоножка!

# 70
Значи, като видя стоножка вече ще си я представям с лак на всичките там краци Joy Така се изхилих, че сигурно съседите отгоре се чудят какво става Grinning

# 71
  • Измир
OPİ İ’m not really a waitress

Много е красив на живо!

Моя хамелеон 🥰

# 72
# 73
  • София
Кубратова, е нее, цвиля с тая стоножка Joy
Прочитам на ММ, а той:
- Кажи после, че не правим всичко за вас, човека мача не може да си гледа, мъка, мъкаааа Joy
От мен КА 929 и Essence Meta glow

# 74

Добре, че Долче ме подсети. 🤗
Жалко, че не успях да снимам на дневна светлина.

Общи условия

Активация на акаунт