Лакове за нокти - 171

• 39 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Essie Angora cardi - най-големият любимец тази есен.

# 76
Еха 😊
Всички сте извадили красиви червени и винени нюанси 😍😍😍
Аз съм с горчичено (trend it up 201) и жълто (Bel 65), да внеса още слънце и топлина в есенните дни, но не мога да покажа, поради проблем с камерата.
Днес ще сменя сигурно с нещо друго.

# 77
На червените и червеникавите лакове едно не им харесвам обаче... Триенето Joy С никакъв друг лак не става такова мазало като го свалям, колкото и да е пигментиран.

# 78
Нат, права си, обаче с годините намирам разлика и тя сякаш зависи от марката и качеството на самия лак - някои ги трия съвсем прилично, без голямо мазало.
Скоро не съм слагала червено, за да видя кой точно как се трие, че все бързам и все в полунощ мацам някакъв нюд, аман!

# 79
При мен всеки червен/тъмно розов/винен лак се трие трудно. Няма значение от марка на лака и на лакочистителя, но са ми любими и го преживявам.

# 80
О, не ме спира такова нещо, но и няма как да се престоря че е като всеки друг лак Grinning Отвикнала съм, отдавна не бях носила червено и като пробвах това Габрини вишневото да го видя... набързо си припомних. Което донякъде е и причината да не съм се лакирала все още с него. Посегнах и... пак един бозав хванах че още ми е пред очите как от един нокът изглеждах сякаш съм пострадала в злополука Grinning

# 81
  • Варна
A england Until the day break

# 82
Aura 122 dark red. Брокатът е Elixir 208

Надявам се на снимката максимално да се доближавам до цвета на Аурата, че все нещо не успявам да уцеля правилната светлина...

# 83
  • Стара Загора
Един стар позабравен син красавец Perfect S14

# 84
С най-новото попълнените от днес-Оpi Strawberry margarita. Със смесени чувства съм. Гледах суочове преди да го поръчам, но на живо е по-блед и безличен, а и имам почти същия на Flormar 422.
 Имам още един от днес-Sally Hansen Top Unicorn, но него ще покажа друг път.

# 85
Според мен е много хубав пролетен цвят. А повторенията вероятно всички ги имаме, че и по повече от 2 се събират на различни марки. Навремето си правех цветове от вече наченати лакове и винаги бяха различни и уникални, не знам защо зарязах тази практика. Този можеш евентуално да го потъмниш с някой подходящ, ако ти е светъл, още повече, че се повтаря.

# 86
anonymous 18, и на мен. Не съжалявам изобщо, че имам бутилчета в запас.😁 Друг подобен любимец ми е Перфект 525, той в лилавата гама (и от него едно шишенце запас имам).💜
Кубратова, много готино това за колекционирането на лакове вместо коли, хи хи.😅

Да и на мен ми е много любим. 525. Даже 2 нокътя са ми с него и 2 с тъмно червения на golden rose 😂

# 87
  • София
Сега ще трябва да пуснете снимки и на Перфекта.

# 88
  • На изток от Ада
Поръчах си няколко L. A. Girl, , и още 2 други

# 89
Самоцитирам се, това е Перфект 525:
Любимият ми Перфект 525 на един слой:

Общи условия

Активация на акаунт