Лакове за нокти - 171

• 39 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Много мерси Джанис. Имам слабост към минита. Разколебах се заради Lincoln Park after dark. Първоначално мислех че е просто тъмен, после ми се стори едно ниво преди черен и реших че като не мога да го видя на живо, ще е най-разумно да откажа поръчката. Още не мога да преживея че Malaga Wine се оказа лилав, а на всички снимки и суочове го виждах наситено червен. Получих страх да поръчвам по снимка. Иначе 4 минита много ме блазнеха. Мисля че въпреки всичко си заслужават. Със здраве да си ги ползваш!

# 676
Благодаря ти, Лаленце! Purple Heart

Не съм ползвала досега лакове на OPI. Един път отидох на парафинова терапия за ръце и имаше включен маникюр с обикновен лак. Маникюристката работеше с OPI и си избрах цвят, който е копие на форумният любимец Перфект 525, но в момента ми бяга името на цвета на OPI.

# 677
  • София
За много години момичета. Не съм се включвала отдавна.
На всички познатия Trend it up

# 678
  • София
Тази година все още не съм използвала нито един от лаковете на Trend it up 3 D sugar. Сега като видях снимката се сетих, че си купих от Германия един цвят ,който тук го нямаше тогава ,сега не знам, и   който все още не съм го пробвала. Тези дни ще тествам и покажа.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 23:16 от ♥ Димяни ♥

# 679
  • Измир
Димяни, според мен е най-хубавият цвят от серията.
Аз сложих новият ми Катрис 161 Stargazing

# 680
  • София
Olgarita, аз харесвам всичките цветове,но са ми нетрайни. За това и не посягам към тях,но определено този бях забравила и ще го тествам задължително тези дни.

# 681
Любимия ми Essie Chinchilly

# 682
Аз днес си поръчах 5 Есита с нетърпение ги очаквам ❤️

Може ли да ме осветлите за лаковете, които се "нагаждат" с магнит. Помня че бяха актуални преди 10 години, но никога не съм ползвала такъв, а виждам че май се връщат на мода. От къде мога да си взема такъв? Как точно се казват? Има ли обикновенни лакове от тях или са само гел? Simple Smile

# 683
  • Ст Загора
Има обикновени.. Или им са ще.  Сега се водят китешко око...
Аз имам два повторни от преди и ги предложихме съфорумка която ги отказа... Само че ги забутах с два различни магнита са.

# 684
  • Стара Загора
Преди дни в магазина видях този топ лак на Essence и реших да го взема. За съжаление на втория ден лакът под него е зверски напукан. Има ли някакъв начин да не се напуква? Лакът отдолу също е на Essence.

# 685

Golden rose Wow 17.

# 686
  • София
Snow day in LA

# 687
  • Варна
Лак с цвят на фон дьо тен, както ги наричам Grinning, но пък нали е на 2025 г. Simple Smile Нямах време за оформяне, поне с този цвят не си личи.
Catrice 060 Love you latte на промоция от Лили и Essie Sparkles between us

За съжаление синият шимър се вижда само в шишенцето. Нанесох го на 4 слоя, защото исках да видя как ще стои. Ето го и на 3 слоя, пак беше добре

# 688
  • Ст Загора
Тина Уау мн добре!

# 689
  • Стара Загора
Минавам да споделя отзиви за лаковете на Нотино. Взех си 2 пастелни и един металик. Много са плътни и с хубави обли четки, нанасянето става с лекота. Металическия може да мине дори с един по-плътен слой, но на розовия крем му трябват два иначе ще прозира леко. Първия издържа по-малко при мен, може би защото ноктите ми бяха леко нацепени. Розовия пастел вече нося 4 дни и има съвсем леко оголване по краищата. Следващата седмица ще сложа и тюркоазения пастелен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт