Лакове за нокти - 171

• 39 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
И моят зеленее, с черна капачка. Те са различни серии, на Джулс е infinite shine, но не зная дали има разлика в пигмента, не би трябвало. Thinking
П.п., Олга, в Лили понякога има намаления само на определени цветове от марките по стелажите, пишат ги по етикетите конкретните номера. Специално на Катрис слагат етикети с намалението под съответния лак и май пак го пише номерът на етикета. Обаче като не си свикнал лесно можеш да се объркаш, случвало ми се е с ружове.

# 661
  • В полите на Пирин планина
Сега погледнах мои снимки на този лак - и моят зеленее. С черна капачка е.

# 662
  • Ст Загора
И аз имам това опи и зеленее. С черна капачка!

# 663
  • Измир
П.п., Олга, в Лили понякога има намаления само на определени цветове от марките по стелажите, пишат ги по етикетите конкретните номера. Специално на Катрис слагат етикети с намалението под съответния лак и май пак го пише номерът на етикета. Обаче като не си свикнал лесно можеш да се объркаш, случвало ми се е с ружове.
Днес пак минах през Лили и вече се ориентирам по-добре в етикетите. Явно си трябва практика  😀.
Благодаря Тина 🤗

# 664
  • София
Момичета, да зеленее си, ма тоя път не ми занимаваше с хиляда пози. Щракнах и качих

# 665
Получих вчера този малък подарък. Heart Eyes
Bubble bath
Alpine snow
Big apple red
Lincoln park after dark

# 666
  • Варна
CND как бяха, май някой ги беше похвалил отдавна, обаче не се качват в темата? Гледам ги в един английски сайт и им се чудя.

# 667
CND има и в Озон. С талон от лоялната програма на БГ Мама и с 10% както имаше до скоро цената ще излезне много добре.
Джанис, моля те снимай лакчетата от тази OPI кутия. Днес трябваше да я получа, но нещо се разколебах и отказах поръчката на Спийди. Мерси

# 668
  • Варна
Лале Лили, видях ги и в озон, търсеният от мен лак беше на 17-18 лв, имах и код за -10%, но на следващия ден вече беше 22 лв. и се отказах. Неведнъж ми се е случвало като погледна нещо там даже и след няколко часа същия ден цената вече е нагоре с няколко лева. И заради тези номера ме отказаха. В Англия са 5,5 лири.

# 669
  • на последния етаж
Днес Golden rose Rich color 17:

# 670
Тина, това определено си е чувствителна разлика. А и 100 на 100 в Англия ще има по-голям избор. Няма да пристигнат бързо както ако са от тук, но цената си е цена.
И аз питам за тяхното качество, защото на снимка цветовете ми харесват, но трайност и плътност от снимка няма как да се разберат за съжаление.

# 671
  • Ст Загора
За кой лак става въпрос Тина?

# 672
  • Варна
Nordic lights, от години съм влюбена в него (по снимки само) Grinning той е желе с частички.
А creative play на cnd са по 2,5 там, vinylux по 5,50.
На мен не ми е проблем да ги изчакам 2 седмици, не са ми спешни.

# 673
  • Ст Загора
Мой е сайта?

# 674
Лаленце, сега видях коментара ти, извинявам се за забавянето. Лаковете получих като подарък, взети са от безмитен магазин на границата с Румъния.

Общи условия

Активация на акаунт