Диви и красиви (между два сезона)

• 73 274
  • 980
  •   1
Отговори
# 900
Роклята на Маги е много красива.

# 901
Този Марсел само като си отвори устата и... стана ясно какво е нивото, хахахах

# 902
  • софия
Специалист телекомуникации 😂 Кейбъл гай.

Това предаване е като Ергенът от Тему.

# 903
Качили са всички дами във фейса.  Нещо няма блондинки Cry
Видя ми се една , че има))
Маги не я харесвах в Ергена, но тук добре стои на екрана .
Сега ще плакна очи с мъжете. Жените ми се видяха естествени , с добри професии и изобщо много различни от тези в Ергена. Дано и мъжете са ми по вкус)) Не съм гледала досега това предаване , по ТВ не са го давали. Каква е наградата? И мястото е хубаво, изобщо...настроила съм се положително))

# 904
Този няма да е вървежен Trollface

# 905
Специалист телекомуникации 😂 Кейбъл гай.

Това предаване е като Ергенът от Тему.
Опъва кабели и още  нещо..😅

# 906
  • София
Водещата е потресен. Безкрайно ограничено е да води предаване с тъмни очила, така ли прави контакт с публиката. А бавното й говорене допълнително напряга

# 907
Жените са доста прилични, с доста хубави тела, не са големи красавици, но въпреки това първото ми впечатление е че са в пъти по-добре от мъжете. От четиримата до тук, трима са потрес.

# 908
Имам чувството, че не е имало желаещи за участие и са взели единствените 10 записали се... Всички жени без може би Ивелина са ми криндж. Мъжете са потрес.

# 909
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Господата са мега зле, егати кринджа, че те жените са в пъти по-адекватни този път.

# 910
На мен пък водещата ми харесва.

Марсел, Божин са мега зле. А чалгарчето е просто дъно. И такъв ще възпитава деца един ден...

# 911
Силно съм скандализирана, какви са тези мъже....неадекватни ми се виждат.

# 912
  • софия
Ох, добре, че ще са затворени и все някои ще се сдвоят. В истинския живот нито един от мъжете не би имал шанс.

# 913
  • София
Къде е снимано това предаване?

# 914
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Магдалена е потресаваща водеща, ужас! Не че и Ивка беше цвете, но този пресилен патос, с който рецитира Маги, е направо непоносим и ми къса нервите. Като видях участниците, изобщо не съм оптимистка какво ще се получи. Мъжете болшинството са тотал щета, а и жените не изглеждат много по-добре. Grinning
 От всички ми е познат единствено Марио, който участваше в "Момата" на Любо Жечев. Той поне е нормален и може да говори, ако не друго.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 22:13 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт