Диви и красиви (между два сезона)

• 73 262
  • 980
  •   1
Отговори
# 975
Няма ли да качат някъде епизода, 2часа минаха откакто е свършил, искам да го гледам вече, от нова се бавят нещо... само последните 10мин хванах, ама нещо много объркано ми прозвуча всичко, имам усещането, че сега като го излъчват по тв, ще е доста по обрано и скучно от 1-ви сезон.

# 976
Няма ли да качат някъде епизода, 2часа минаха откакто е свършил, искам да го гледам вече, от нова се бавят нещо..
На няколко пъти се писа тук в темата, че епизодите се качват в тубата на следващия ден в 19 ч.
Скрит текст:
последно на стр. 60

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 00:12 от diziler

# 977
  • София
От мъжете засега само Марио ми допадна, малко е арт, което не е мой тип, но изглежда интелигентен мъж. Разбирам го защо лятото работи в САЩ, трудно е да си актьор у нас, следва си мечтата и се надява да успее да пробие и да се издържа изцяло от това. Николай-моделът, не е лош, но не се цели в правилната жена.

От жените ми харесаха Джулия и Ренета, Ивелина е готина, но май няма да ѝ се получи. Ренета какъв лекар е?

# 978
Не знам дали е писано тук или случайно да са го казали ,но Ивелина и Николай (моделът) се познават много добре още отпреди снимането на предаването.

# 979
# 980
Няма ли да качат някъде епизода, 2часа минаха откакто е свършил, искам да го гледам вече, от нова се бавят нещо..
На няколко пъти се писа тук в темата, че епизодите се качват в тубата на следващия ден в 19 ч.
Скрит текст:
последно на стр. 60
Ее, то от само няколко пъти как да разбере човек 🙂

Общи условия

Активация на акаунт