Диви и красиви (между два сезона)

• 73 294
  • 980
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ивелина има вайба на Михаела Маринова.

Абсолютно същото ми мина през ума, наистина много ми напомня на Михаела Маринова. Още не съм решила дали това е плюс или минус.
Ванеса е истински потрес с този нос и тия гърди, милата… И все пак, колкото и да е странно, от всички там тя ми е най-малко антипатична.

# 961
На Ергена пусках чат пат око, заради хубавите гледки и непознати места.
Това за какво да си го причинявам? Нито момите, нито ергените, нито водещата стават. Къщата е доста постна, брегът си е нашия роден.

# 962
На Маги ѝ отива ролята, далеч по-добре стои от пошлата Ивка. Поне на този етап. Участниците… ще ми е нужно повече време, но повече от 90% са пълна трагедия според видяното дотук.

# 963
Къщата е доста постна, брегът си е нашия роден.
Е и в първия сезон си беше наш, роден, но край Созопол

# 964
Не съм гледала, мисля, че сега е за сефте по ТВ.

# 965
  • София
Не разбирам защо Ванеса си е изкарала така щедро гърдите на показ, всичките й стрии се виждат ...

# 966
А, точно това забравих. Какви са тези стрии на младо момиче.
Радо горкият е карикатура, една роба на послушник му трябва само.

# 967
началото е провал с ниющо не грабна, само на мен ли водещата ми напомня за конфузната Маги от Ергена

# 968
Не съм гледала, мисля, че сега е за сефте по ТВ.
Ето плейлиста на първия сезон.

Но гледай от най-долния 27-и клип нагоре.

# 969
началото е провал с ниющо не грабна, само на мен ли водещата ми напомня за конфузната Маги от Ергена
Това е Маги от Ергена Joy

# 970
Записвам се.Пуснах го преди малко.
Магдалена ми харесва пък на мен.Ивка бейбе фъфлеше на моменти и не съм видяла уау водене от нея в миналия сезон.За първи път е водеща Магдалена,нормално да е по-скована и изкуствена, колко по-зле да е от Наум,който декламираше написаното му за розата толкова дървено сума сезони,с него и без,все тази.

# 971
Включвам се и аз с коментар и първи впечатления. За съжаление, ще са от по-негативните такива, че позитивни нямам особено.

Според мен Ивелина се очертава да бъде „провокатор” — около нея още от днес става ясно, че ще се завъртят интриги, драми. Самият ѝ стил на комуникация ми се струва непремерен и къде пасивно, къде активно, агресивен. Знае как да жегва и се опитва да се покаже като наѝ сред дамите (неслучайно докато Ванеса разказваше, тя съвсем демонстративно си вдигна ръката с гривната и каза: „Ще си дойдем на думата”). Тя се смята (поне привидно) за повече от всички останали и ще търси мъж, който да я издигне като единствена и неповторима. Подозирам, че утре на срещата с Николай това ще ѝ е проблемът всъщност — той ще е умерен и стъпил на земята, няма да я идеализира излишно.

Марсел — съжалявам, че ще го кажа, но той представлява събирателен образ на една мъжка „клика”, за която жените са с утилитарна стойност вкъщи и са виновни за всичките световни несполуки и бедствия. Опредметил жените, подаващ „оценки” от 1 до 10 сякаш са стока, сръбва чаша след чаша и тропа по масата омерзен. Човек със сериозен проблем с алкохол, зависимост, който ще превърне сезона в пълен цирк и ганьовщина, ако бъде оставен да се излага от продукцията. Нелепост е.

Другият Николай (тенис треньорът) засега също с малкото си включвания ме разочарова (познавам го задочно извън формата и имах друго мнение за него). Когато в главата ти са единствено мислите за вечната футболна драма между „корекциите и естествеността”, а пледираш за изключителна емоционална зрялост, та и интелигентност, олекваш. Несъвместими са.

# 972
Може ли някой да качи зодиите на участниците. Благодаря 🙂

# 973
Николай модела-Овен
Стоян-дева
Божин-козирог
Марсел-козирог
Марио-козирог
Радо-дева
Николай-овен

Джулия-дева
Ванеса-телец
Елена-овен
Евгения-дева
Ивелина-лъв
Сузана-водолей
Рената-риби

# 974
Много лош избор на мъже. Пълни ръбове. Николай модела ми напомня много на Гош и това не ми харесва. Ванеса е с ужасно изпилен нос. Тези гърди със стрии не са за такова деколте. Маги ми е по-добре от Ивка, но пак е много изкуствена и пренавита.

Мъжа ми гледа с половин ухо и око с мен и само се подиграва и коментира - “Ренета била сирена, но защо е дошла с рокля на зебра?”, “След тоя подбор, нормално да не се виждат 5 дни” 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт