Диви и красиви (между два сезона)

• 73 270
  • 980
  •   1
Отговори
# 915
Егати откъде са взели тезе мъже? пълна трагедия😅😅😅

# 916
Този няма да е вървежен Trollface

Защо? Може да е син на реститути)) Вижда ми се заможен, не е одърпан, значи  някой му налива пари.

# 917
Марсел разби касата на един магазин в родния му град, а Божин виси от години в Тиндър, писал ми е… и  с 2-3 мои приятелки включително😆Доста ниско ниво на мъжете, жените са симпатични😊

# 918
Къде е снимано това предаване?
Село Българево, до Калиакра.

# 919
Нито диви, нито красиви виждам.
Водещата Маги и тя не е за слушане.
Смешно ми е това.

# 920
Имам чувството, че не е имало желаещи за участие и са взели единствените 10 записали се... Всички жени без може би Ивелина са ми криндж. Мъжете са потрес.
Точно😅😅😅😅😅👍👍👍

# 921
Ее ква е тоя дискриминация.  Мъжовете в мазето Joy

# 922
Ей ме тук

Маги си я харесвам, страшна жена е!
Жените - аз съм амбициозна, дива и съм алфа и искам да намеря алфа мъж, който да ме направи бета!
Мъжете - абе аз очаквах да са още по-големи ръбове хахахахха Най-много ми допадна актьорът засега.
Това условие за разговори зад стена в първите 5 дни от love is blind ми харесва

# 923
Толкова нелепо облечени за такава обстановка.

# 924
Още не е минал половин час и съм на път да кажа, че миналата година кастът беше по-добър.

# 925
Тази година обаче са крали и от едно друго американско дейтинг предаване. Не се сещам за името , но концепцията е горе долу следната. Срещат се на абсолютно тъмно в мрак и ако има мач продължават срещите на светло. Жените и мъжете живеят отделни крила на една къща. Сеща ли се някой?

# 926
Бе да напиша мъжете не ми харесаха на първи прочит (облечени)
На втори , както ги даваха във визитката (посъблечени) леко хващат окото, ама леко засега.
На мен ми е интересно, мястото ми много харесва, както и това, че са равен брой мъже-жени.

# 927
От мъжете ми допада само Марио. От жените - Ивелина. Това са първите ми впечатления.

Идеята за 5 дни само разговори е хитра, особено предвид скучния каст.

Няма ли да има още участници?

# 928
Тази година обаче са крали и от едно друго американско дейтинг предаване. Не се сещам за името , но концепцията е горе долу следната. Срещат се на абсолютно тъмно в мрак и ако има мач продължават срещите на светло. Жените и мъжете живеят отделни крила на една къща. Сеща ли се някой?
Love is blind на Нетфликс

# 929

Общи условия

Активация на акаунт