BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 652
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 990
Пацо беше номиниран от няколко души миналия път, очаквам другата седмица пак да е. Този път му се размина.

# 991
Как пък го забелязвате Пацо, че ви и дразни на мен ми е мебел някаква.
Съгласна съм за Гогито, че е мамино детенце което се присламчва към силните на деня. Не го харесвам. Иначе е много хубав, но с гей вайб.
Как може да ви е непоносим Гош. Така се хиля с тоз образ и физиономиите му, е такава мрънкаща свекърва отдавна не е имало. Само да не ми е в къщата. Много е колоритен, хлъзгав, понякога лицемерен и интригант.. знам, но ме разсмива.
За Вико се притеснявам, че ще напусне къщата много... обезводнен. 😁

# 992
Съгласна съм за Гогито, че е мамино детенце което се присламчва към силните на деня. Не го харесвам. Иначе е много хубав, но с гей вайб.
Как може да ви е непоносим Гош. Така се хиля с тоз образ и физиономиите му, е такава мрънкаща свекърва отдавна не е имало. Само да не ми е в къщата. Много е колоритен, хлъзгав, понякога лицемерен и интригант.. знам, но ме разсмива.

Е, как ще ми е поносим, та той обиди, напсува и се подигра с почти всички в къщата, сви подмолно титлата на кралица и ехидно им се присмиваше. Това, че е циганин няма значение, ето, че и Косара и онази другата ( май Кристи беше) изхвърчаха преди него по същите причини - агресия. Хайде някой да остави 10 човека без храна, за да си почеше циганското его по ТВ и ще го жаля или ще се забавлявам с него, няма как да стане. Че и лъсна колко е в час с литературата - в последните два епизода говори почти нечленоразделно, тамън като от махалата. (Не, че другите са с много голям речников запас, де).

# 993
Не трябваше ли в сряда да има лайв епизод с коментатори в студиото? Нали в събота и сряда са тези епизоди? Или аз нещо се бъркам? В сряда се номинират, а в събота излиза някой.

Виктор пак РИВЕ като чу, че Бебка е номинирана. Изобщо този човек ще има нужда от въдворяване след края на шоуто, много емоция, твърде малко капацитет за регулиране.
Исках да кача снимки, ама бг мамата нещо изтрещя и не ми позволява!

Не, в този сезон не е така… само събота има лайф, и в понеделник от 16:00 в приложението

# 994
Гош ми е най-неприятен, заедно с Петър.

# 995
Събота ги гонят.

# 996
Гого е доста по-изявен образ от Паци. Надявах се да разкарат Паци или Ванеса тази седмица. Гого и Радо макар да изглеждат като скучни, имат някакво мнение и позиция, адекватни са, но Паци и Ванеса издишат и ми губят интереса.
Марио също много притихна.

# 997
До тук май на Радо най-много симпатизирам. Някак организиран е, дава добри съвети, меси се само когато трябва, признава, когато е говорил нещо за някого пред самия него (като каза на Виктор, че Теодора му давала други знаци, каза същото и пред нея). Струва ми се добър отборен играч, както и има голямо чувство за справедливост.

# 998
  • София
На Радо и Ивоне съм симпатизант, най-малко дразнят и ми изглеждат най-нормални.
От Гого нищо не видяхме, безличен е за такъв тип шоу., нито крещи, нито реве...егати смотаняка 😄

# 999
Хаха, да. И Гош започва да става ревльо. За интереса на шоОто е нужен, някои ги обръща с хастара навън, но иначе.. нямам такива хора в обкръжението си. Ванеса пък ми е истерична.
Иначе като стойностни хора се очертават Радо и май друг няма. Ивон ми е енигма в момента и ми пречи да я/го харесам. Марио го харесвам, нищо че е противоречив образ.

# 1 000
  • София
Радо изглеждаше стойностен, до момента в кокто остави Марио да отнесе целия хейт за изядените торти. Това се кри и мълча, дума не обели. Обаче за ситуацията с Виктор и Теодора имаше мнение 😃

Хитрец е, сигурно той ще спечели, но не е нищо повече от останалите.

# 1 001
Мда, това го забравих. Абе никой не е само черен или бял и всички имат трески за дялане. Както всъщност и ние, няма идеални.

# 1 002
Пацо само като го покажат в кадър все едно виждам дъщеря му,много антипатичен.
Георги - то не бяха клетви в децата ,че ще напусне къщата , но накрая Господ му прости. Наистина той прави най-големия цирк в къщата ,но да живееш с него,да му слушаш глупостите и да го търпиш по цял ден - ужас аз незнам как бих издържала такъв мазен ,гнусен човек

# 1 003
Марио обаче забелязах, че много си е повярвал! В епизода в сряда се самопредложи да го номинират, защото видя огромния процент хора които гласуваха за него… все пак ако нямаше толкова подкрепа, нямаше да иска да го номинират

# 1 004
  • София
Мда, това го забравих. Абе никой не е само черен или бял и всички имат трески за дялане. Както всъщност и ние, няма идеални.
Точно така е. Търсим да изберем, възможно най-нехахавият от хахавите..

Общи условия

Активация на акаунт