BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 313
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Георги коментира с Марио в банята защо са изгонили Косара, а Петър се спасява. Марио казва, че никого не иска да слуша вече и ще решава сам за себе си. Марио е споделил, че бащата и още някой роднина на Марио нямали баня/тоалетна и ако Марио спечели, семейството му щяло да бъде по-добре.

Георги сега четири деца имал. Жоро и Марио са набрали на Ивонне, че им правела забележки. Жоро никого не бил наранил и обидил Grinning
Ивонне дойде при тях в банята. Тя се чувствала много зле, че питките не са й се получили. Отидоха и Марио, Георги, Петър и Атижа да чдат, Веси готви леща. Георги мляска жестоко, само това се чува и черпака, ужас. Теодора е седнала, яде. Виктор до нея и я гледа в устата.

Явно храна нямат почти, питките са станали на камък. Искат да ядат от лещата, когато стане готова и да си лягат. Не знам дали е от мисията преди седмици с калориите, но вече няколко пъти направиха референция колко са отслабнали, как са гладни, как се надяват ББ да им даде мисия да качват килограми. Жал ми става понеже всички почти го споменаха това и явно настина седят гладни до някаква степен.Виктор не спира да я гледа или се обръща целия към нея или с бялото на окото, разноглед ще стане.  Пацо се е порязал с трион.

Връщаме се в банята с Георги, който си говори сам.бълва против Петър. "Двуличеник ли се казва?" пита Георги.

Пак на масата в кухнята. Атижа си даде последната четвъртинка от двете хлебчета, които има, на Петър. Петър го нахапа и го даде на Виктор/Радо. Виктор казва "Аз съм наивен, не прост".

Доста често сменят кого показват, явно се надяват някой да започне да прави нещо интересно. Съквартирантите явно са гладни и уморени и не правят нищо обаче.

# 1 651
Наивна ли, тъпичка ли или хитруша е Атижа, ще разберем накрая може би.
Петър не го ща, нито малкия кухавел Велин. И да се раздвижи предаването с тях, ще е с простотии. Ако вкарват, да е поне малко интересна личност, тези не стават.

# 1 652
Rhae Rhae, мерси за вечерния бюлетин
Нямам време да ги гледам, но с това резюме даже си ги представих

# 1 653
“Заради общото на благото”. Гош продължава с мъдрите мисли.

# 1 654
Rhae Rhae и аз благодаря за "живото предаване" 🙂 Много по-интересно ми е да чета и да си ги представям, толкова описателен разказ..мляскането на Георги, погледите на Виктор 😂 Не бих сменила никого от съквартирантите, топ са си нашите герои 🙂👌 Само пожелавам Пацо тази седмица да ходи да си лекува порязаното от трион вкъщи 🤞

# 1 655
И аз искам Паци да е следващият изгонен.

# 1 656
  • София
Rhae Rhae и аз благодаря за "живото предаване" 🙂 Много по-интересно ми е да чета и да си ги представям, толкова описателен разказ..мляскането на Георги, погледите на Виктор 😂 Не бих сменила никого от съквартирантите, топ са си нашите герои 🙂👌 Само пожелавам Пацо тази седмица да ходи да си лекува порязаното от трион вкъщи 🤞

Ами то мляскането и погледите бяха по-интересни от разговорите 😃 изпускам сега последните минути, съмнява ме нещо да се случи.

# 1 657
И аз искам Паци да е следващият изгонен.

Ама, какво име за дърт мъж🤢

# 1 658
  • София
Може би Maeve е ангажирана, затова си позволих да пусна нова тема. Не съм променяла почти нищо, само въпросът от анкетата и линк към лайф стрийма. Кажете, ако има нещо за коригиране. Моля, следващата седмица някой друг да я пусне, защото не мога да се ангажирам.
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт