BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 53 318
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 635
Другите видяха ли го?

# 1 636
  • София
Другите видяха ли го?

Ако говориш за Петър - да. Той е там с тях, облечен с някакво подобие на расо и носи дървен кръст. Не играе с тях, защото не бил още пълноправен съквартирант.

# 1 637
ББ ако иска да повиши гледаемостта, да вкара гаджето на Теодора в къщата. Сега нещо е зациклил и нищо не се случва, епизодът в събота беше мега скучен, воглаве с водещи и коментатори.

# 1 638
  • Sunshine state
Върнали са Петър, който в момента на лайфа е облечен като Исус Христос??
Ужас..
Много плоско оправданието им за връщане, ако изобщо имаха такова - просто анонсираха връщаме те и точка. Поне да бяха измислили нещо,а то ни го натресоха абсолютно безпардонно. Triumph

# 1 639
  • София
Марио спечели играта, не казват какво е предимството. Ако никой не коментира след мен, ще редактирам този коментар с ъпдейти от лайфа, за тези които не го гледат.

П.П. Свърши играта, влязоха вътре. Теодора се завъртя в кухнята да погледне какво става с някакви хлебчета във фурната. Виктор върви след нея като куче. Петър явно трябва да е мъченик и си носи кръста навсякъде. Той и Атижа един до друг в спалнята, но на две различни легла.Пацо се радва на Атижа, те явно са си се харесали. Георги е изнервил Пацо по-рано през деня. На масата в кухнята обсъждат храна, какво ще си готвят след като дойде време за пазар. Спекулират какво може да е предимството на Марио. Ивонне нещо коментира Атижа, но доста зобиколно и не се разбира какво иска да каже.

Връщаме към Петър и Атижа. Само Атижа е при него, явно останалите съквартиранти са на мнение, че Петър е използвал Ати и са го казали. Той казва, че се тя влияе от мнението на другите. Петър се чувствал кофти, че Атижа не му вярва. Щял да я чака навън с отворени ръце щом неговата мъжка дума не била достатъчна. Петър казва, че специално четирима го коментират, назова специално "Ивончо", другите не. Явно още не са решили дали той да остане понеже каза, че нямало да им се моли да остане. Атижа каза, че вярва в него, но е била объркана и не е знаела дали наистина е имал чувства към нея или всичко е било мисия. Той продължава да повтаря, че очаквал тя да застане зад него, а после да му задавала въпроси. Извини му се даже Ати сега.

Петър казва, че се радва че я е видял поне за малко, че вероятно си тръгва след няколко часа. Смята, че Гого, Ванеса, Атижа и Пацо ще гласуват да остане. Смята, че Виктор и Радо не го подкрепят вече. За Георги и Ивонне няма вяра в тях. За Веси не знаел какво ще реши тя. Атижа му казва, че ако Ивонне гласува да остане, то щяло да е само и единствено за Атижа. Петър направи референция как Ивонне казала на Ати, че е е "пияна, пияна, пияна" на лайф, това аз не го помня.

Петър обаче е точно като Хари Потър в момента с очилата и расото, ужас. Спирам да го гледам аз, не мога да го слушам този как се обяснява и носи вода от девет кладенеца, за да се оправдае.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 16:52 от Rhae Rhae

# 1 640
Аз не мога да го пусна лайфа, после ще го гледам.

# 1 641
И аз не изгледах лайфа, ще го пусна после. Но самото влизане на Петър предполагам, че ще видим утре в дейли епизода?
В момента видях само, че Петър стои с расо на едно легло, а на съседното Атижа, Паци и той се мярна за малко.

# 1 642
Извинявам се, ама Петър и Атижа са ми супер безинтересни. И на двамата не им вярвам, че имат интерес един към друг.

# 1 643
  • Sunshine state
Не само, че не им вярвам, ами и са ми абсолютно криндж да ги гледам. Нито си отиват, нито се усеща някакво привличане, а като взе да й обяснява на изпроводяк как щял да я чака, направо щях да .. Stuck Out Tongue Closed Eyes Никак не са ми интересни и ако скоро не сменят плочата, не смятам да ги следя особено.

# 1 644
Нова тема ще се прави ли?
Тази я изписахме

# 1 645
  • Sofia
Трябва ли регистрация за нова плей?

# 1 646
  • на последния етаж
Много е неприятен Хитър Петър - страшен манипулатор и интригант, а тази Атижа е толкова наивна...

# 1 647
Извинявам се, ама Петър и Атижа са ми супер безинтересни. И на двамата не им вярвам, че имат интерес един към друг.
Те интерес имат.
Просто са сивички и двамата.

# 1 648
На мен Атижа и Петър са ми симпатични и бих ги гледала с интерес за сметка на Теодора и Виктор, които и двамата са изключително жалки.
+1 и от мен за вкарването на Велин, много ще се раздвижи предаването.

# 1 649
Аз съм на мнение, че могат всички да ги изгонят от къщата, тотал щета.

И вече може да започне истински ББ с нови съквартиранЧИ

Общи условия

Активация на акаунт