BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 399
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 530
  • SF
Винаги са такива.
Представи си вчерашната игра на асоциации, изиграна от хора, които знаят значението на думите и си ги обясняват бързо и лесно: Еклектика? - Стил в изкуството, съчетаващ няколко стила от различни епохи.
Метафора? - Стилна фигура, използвана при преносна употреба на думите и словосъчетанията.  И т.н.
И??? Зрителите какво разбрали, какво не разбрали, интересно и смешно ли ще изглеждат тези епизоди.
А с тези индивиди, материал за дискусии - бол!

# 1 531
От мен лека обратна връзка за коментаторите:
- Георги Блажев - симпатичен, обран, мислещ, не е краен, удоволствие е да се слуша
- Иво Димчев - също има старание да мисли какво се случва, изказва се колоритно, но без да оригиналничи с глупости
- Миглена Ангелова - не искам да я слушам и виждам, оригинална е, но се опиянява от собствената си мъдрост и реч, прекъсва, налага - и коментарите ѝ в крайна сметка като не са обективни, не са и интересни, въпреки оригиналността
- Есил - самата Есил не блести с ум и това си личи
- Златки и производни - скучни. Старание има, но уменията за анализ се градят в извънефирно време, а явно то им е заето със снимки с полиестерни анцузи и поли
- Емануела и подобни - скучни, защото каквото и да стане, говорят за себе си и леко понамразват мъжете

Въобще: дайте повече Блажев

# 1 532
Веселка с какво е била облечена в началото? Това съм го изпуснала. После беше с някаква синя фуста или рокля, която е по- подходяща за жена в зряла възраст. Не беше като за нея, добавяше и килограми.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 11:04 от DNT177

# 1 533
И аз уж хо гледах,но нещо не съм фиксирала Joy

# 1 534
Веселка с какво е била облечена в началото? Това съм го изпуснала. После беше с някаква синя фуста или 👗, която е по- подходяща за жена в зряла възраст. Не беше като за нея, добавяше и килограми.

Беше по голо дупе 😅😅😅

# 1 535
Еми, че тя така си влезе, не е нещо ново Joy

# 1 536
Беше по голо дупе 😅😅😅
Ако мога да перифразирам малоумния слабаков:
“Някои го наричат дупе, но направо си е GZ” Blush

# 1 537
Трябваше да гугълна Блажев, че да се сетя кой беше. Толкова безличен ми е бил Sleeping
Аз харесвам Петър (в сравнение с повечето от останалите), интересен ми е и не мисля, че той заблуждава Атижа. Това че каза, че не е луд по нея (все още), не значи, че го няма привличането. А и да си кажем правичката едва ли би имал шанс навън при жена с подобна визия и трудно би я впечатлил. (псевдо)Изгонването му вчера ми беше потвърждение. А и той поне знаеше какво е "конформизъм" Sweat Smile

П.С.: Не че бяха чааак толкова сложни, но да се похваля, че нямах непозната дума Sunglasses

# 1 538
В този Виктор много мъка има...толкова сълзи за всичко е готов ревнал

# 1 539
Е, то конформизъм е лесно, идва от кон и форма - да се докараш като кон. Абе, друго си е човек като ги разбира нещата Joy

# 1 540
  • софия
Веселка с какво е била облечена в началото? Това съм го изпуснала. После беше с някаква синя фуста или 👗, която е по- подходяща за жена в зряла възраст. Не беше като за нея, добавяше и килограми.

Беше по голо дупе 😅😅😅
Беше с модел топ, който евентуално би стоял добре единствено на изкуствени цици, като дори и за това не съм сигурна. Грозен модел и начина, по който седеше на дивана нямаше много общо с индивидуалните особености на фигурата ѝ.

# 1 541
  • Сф
Веселка...
П.п. и от снощи добавям снимка..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 11:39 от PureLove

# 1 542
Трябваше да гугълна Блажев, че да се сетя кой беше. Толкова безличен ми е бил Sleeping
Аз харесвам Петър (в сравнение с повечето от останалите), интересен ми е и не мисля, че той заблуждава Атижа. Това че каза, че не е луд по нея (все още), не значи, че го няма привличането. А и да си кажем правичката едва ли би имал шанс навън при жена с подобна визия и трудно би я впечатлил. (псевдо)Изгонването му вчера ми беше потвърждение. А и той поне знаеше какво е "конформизъм" Sweat Smile

П.С.: Не че бяха чааак толкова сложни, но да се похваля, че нямах непозната дума Sunglasses

Според мен си допаднаха, но не вярвам, че ще излезе нещо отвън, защото тя изглежда тип жена, която би хванала някой като Виктор, но с доста пари.

# 1 543
Снощи наистина имаше доста моменти, които вече сме гледали не е интересно така.
Коментаторите тотал щета. Един Драго има и изказ и ум, но ми е досаден малко щото преиграва.
Веселката не знам каква ѝ е идеята в това шоу, но се излага откъм аутфити постоянно.
Атижа и тя с безумни тоалети всеки път. Докарала се като Кардашиян, копира ги и мисли, че е много фешън. А е симпатично момиче, ако е себе си ще е интересна.
Ивонето не мога да я харесам и това е, всичко ми е заучени реплики и обиграност. И това хвърляне на мъжете не е моето.
Пепо подозирах, че няма да го изпуснат. Не че той нещо запомнящо е направил, но по линия на "любовта" ще чакат развитие. И сега какво стана, той уж "работеше" за зрителите те го изгониха, пък сега ще чакаме съквартирантите да решат дали да остане.. Нито ми е логично, нито е честно да ни го натрапват пък Joy

# 1 544
На мен ми е доста странно, че успяват да съберат всичко в един час, час и половина един път в седмицата лайф. Преди, когато имаше ВИП брадър беше часове наред лайф два пъти в седмицата, пускаха нови видеа, а не да гледаме 5 пъти едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт