BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 359
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 575
Ако не се лъжа, в повечето сезони само на финала беше положителен вот.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 20:20 от Lilly_85

# 1 576
От досега поканените коментатори харесвам Георги Блажев и Миглена Ангелова. Бих искала също да видя Ники Кънчев, както и досега участвали в ББ и ВБ като Луна 😁, Катето Евро, Нед, Здравко Гларуса, Тодор Славков, Ути Бъчваров и т. н. Мисля ще стане голямо шоу 🙂

# 1 577
От досега поканените коментатори харесвам Георги Блажев и Миглена Ангелова. Бих искала също да видя Ники Кънчев, както и досега участвали в ББ и ВБ като Луна 😁, Катето Евро, Нед, Здравко Гларуса, Тодор Славков, Ути Бъчваров и т. н. Мисля ще стане голямо шоу 🙂

Ники Кънчев е в БТВ, не могат да го викнат за коментатор…

# 1 578
Само Катето не са я канили и тук да огрее… не стига, че излиза от всички предавания, барабар със сина си, остава и тук да я канят.

# 1 579
Само Катето не са я канили и тук да огрее… не стига, че излиза от всички предавания, барабар със сина си, остава и тук да я канят.
Посочих хора, за които се сетих на прима виста, не го приемайте буквално 😏 идеята е важна

# 1 580
  • SF
Канят за коментатори и популярни личности, които са в промоция. Снощи Тита коментираше, днес представяше новото си творчество надълго и нашироко в Събуди се по Нова. Утре ще я включат при Гала и т.н.

# 1 581
А Миглена Ангелова- днес при МондЮ.
Дано само и русата Златка не започнат отново да я тикат навсякъде.

# 1 582
При Гала имам чувството, че само аз не съм била…

Коментаторите са под всякаква критика - трябва да е някой, на който му сече пипето. Не Тита, Мара, Златка, Луна и тем подобни.

# 1 583
  • София
Не може да е някой интелигентен коментатор, защото те не гледат такива бози...Нали за да го викнат да коментира, трябва да е наясно с характерите и сюжета. Късният час на излъчване, също не предполага огромна гледаемост...

# 1 584
  • Враца
Един прост, "каканижещ" до подлуда циганин - също.

# 1 585
  • София /Абсурдистан
Един прост, "каканижещ" до подлуда циганин - също.
Той не спира да дудне, направо побърква.

# 1 586
Не може да е някой интелигентен коментатор, защото те не гледат такива бози...Нали за да го викнат да коментира, трябва да е наясно с характерите и сюжета.

Затова и бях учудена (макар и приятно) да видя Миглена А. сред коментиращите. Една Ирини или онази Йоана- пияндето щяха да са много пО на място.

# 1 587
На мене Иво Димчев ми харесва.

# 1 588
  • София
Предполагам, че коментаторите са заявени още преди да почне предаването и са задължени да го гледат, защото в противан случай няма да знаят какво коментират.
Ако ни извикат нас, ще им съберем очите Laughing Ще се редуваме и ще направим подробен анализ на персонажите и ситуациите.. Laughing

# 1 589
Не може да е някой интелигентен коментатор, защото те не гледат такива бози...Нали за да го викнат да коментира, трябва да е наясно с характерите и сюжета.

Затова и бях учудена (макар и приятно) да видя Миглена А. сред коментиращите. Една Ирини или онази Йоана- пияндето щяха да са много пО на място.
Защо да е учидващо - тя не беше ли участник в един от предните сезони? Ако не се лъжа даже победител. Явно харесва предаването, иначе едва ли щеше да се навие да влезе.

Така го казахте - един вид интелигентните хора не гледат. Ние какви сме? 😁

Общи условия

Активация на акаунт