BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 336
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 590
  • На морето!
Не може да е някой интелигентен коментатор, защото те не гледат такива бози...Нали за да го викнат да коментира, трябва да е наясно с характерите и сюжета. Късният час на излъчване, също не предполага огромна гледаемост...
Е, браво, изисква се смелост да го кажеш това в тема на явно глупави хора, които стоят до късно вечер и гледат бози.

За мен Миглена Ангелова е от калибъра на Жоро Игнатов, обиграна в сеирите, вероятно учила журналистика или филология, с богат ТВ опит. Не знам какво толкова й се възхищавате, може би на фона на Златка и Тита наистина е титан, но на мен ми е скучна, дребнава и ужасно бъбрива.
Предпочитам някой свежар с бърз ум и чувство за хумор, Блажев или Гладнишка например. На Ангелова коментарите са ми като интригантстване на колеги в столовата на предприятието през 1897г.

# 1 591
  • София
Така го казахте - един вид интелигентните хора не гледат. Ние какви сме? 😁
Ние сме интелигентни, но мазохисти, защото си го причиняваме.

# 1 592
"Е, браво, изисква се смелост да го кажеш това в тема на явно глупави хора, които стоят до късно вечер и гледат бози."

JoyJoyJoy
Ами глупавички сме, връзваме се на бози...както би ни определил Гош.
Аз много се кефя, колчем срещна коментари във форума
- какви простаци сме, които гледаме тая чутовна глупост.
Sunglasses

# 1 593
Всъщност Жоро Игнатов се е учил при Миглена Ангелова, той й беше протеже в ерата на Искрено и лично😂Кариерата му тръгна оттам.

# 1 594
   Простаци сме, разбира се, какви други да сме.

Мен също редовно ме критикуват мъжът ми, който гледа постоянно бокс (хващат се двама и се млатят), майка ми, която не излиза от Фейсбук, приятелките ми учителки, които постоянно пишат в "школото" и се възмущават от незначителни неща, фризьорката ми, която гледа турски сериали. Много зле са настроени към всички "изпаднали", гледащи тази простотия. Как пък никой от тях не ме покани на опера или балет, та да ме откъсне за малко, да не взема случайно зависимост да развия?

# 1 595
Редовният въпрос е “Как може да гледаш тази простотия?”. Лесно. И с кеф.

Другият ми любим въпрос е “На това ли учим децата си?”. Мили хора, ако оставяте телевизията да възпитава децата ви, имате много по-голям проблем от Биг Брадър. 😁

# 1 596
  • Sunshine state
На мен отдавна спря да ми дреме какво мислят хората за мен като гледаща с голям интерес риалити формати. Разтоварват ме, забавляват ме и искам сеир. То и те гледат, ама повечето се правят на много извисени духовно и не смеят да си го признаят открито., все едно това определя нещо за умствения ти багаж. Имам приятелки, които гледат турски сериали, които аз лично не харесвам, ама не съм тръгнала да ги смятам за тъпи. Това ги забавлява, това гледат.
Много ме е яд, че не изгониха Петър, няма отърване от тоя съсел. 🤦🏼♀

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 02:04 от Pupitka

# 1 597
  • София
За мен е поучително, интересно ми е да видя докъде може да стигне човешката простотия и елементаризъм, как не бива да се сравняваме с такива хора. Липсата на емоционална интелигентност у някои е потресаваща и затова избива агресията. Там са примерите са анти-подражание.
Никога не са ме питали защо го гледам, пропуснах няколко сезона "випове" и фемили или гледах с едно око, но настоящите ме "заплениха" от първата минута...бях като хипнотизирана Laughing

# 1 598
Аз не съм гледала повечето сезони. Естествено, гледах първия. Тогава всичко живо гледаше. 😁 После още един класически сезон (този с тризначките), 2-3 сезона на ВИП Брадър и първия на Фемили (той май си остана единствен?). Явно съм гледала нещо друго по време на останалите сезони, не мога да си спомня. Иначе от познати и от медиите горе-долу знам какво се е случвало.

# 1 599
Аз не съм гледала всички сезони на ББ. Първия естествено задължително, любопитството към новия формат бе определящо.  Повечето моменти и досега ги помня.Оттам насетне може би още три  пълни. Култови формати/примерно с починалия Миро и Елена и доста други не съм /, но Луна,  Захажаева, Жени и Тачо, и други съм гледала... и няма такова шоу за релакс.
Гледам с кеф, без никакви угризения и притеснения за интелектуалната си наличност или липса.  В пълна хормония със себе си.
В реала, тези които си позволяват негативен коментар по отношение на избора ми в свободното време, всъщност могат да говорят единствено по битови теми или обсъждане на неприсъстващи трети лица.
Великодушно позволявам да бъда проста в очите им, защото мнението им ми е важно точно хич.
 А и понякога в живота е по-нервоспестяващо да се правиш елегантно на глупак.

# 1 600
  • София /Абсурдистан
Вече остарях и спря да ми пука кой какво мисли за мен. Не че и преди много ми пукаше де.

# 1 601
  • Sunshine state
Само ВИПовете не ме кефят особено, иначе всички други обикновени сезони съм ги гледала с много голям интерес. Особено фемили.. 😻😻 Там имаше яко интриги и чаках всеки епизод с нетърпение.

# 1 602
  • SF
Коментаторите са под всякаква критика - трябва да е някой, на който му сече пипето. Не Тита, Мара, Златка, Луна и тем подобни.
Коментаторите се избират на друг принцип.
Предполагам, че коментаторите са заявени още преди да почне предаването и са задължени да го гледат, защото в противан случай няма да знаят какво коментират.
Не, канят ги седмица за седмица. Нямат постоянен договор с нито един за ангажимент всяка събота вечер да бъдат на разположение, след като са изгледали всичко и имат коментар по темите. На принципа на отзовалите се оформя студиото. Продуктово позициониране на хора, промотиращи продукта си. До края на сезона ще видим всички, които са в кампания. Ако някой от тях желае всяка седмица да бъде редовен коментатор или да запълни липсващо място, има възможност, но предпочитат да има разнообразие.
По принцип за попълване на липси, посягат към панела на Гала. Те и без това си обсъждат предаването и канят участниците за кратък разговор.

# 1 603
Тита беше неузнаваема-подибренс до безобразие.
Златка изглежда по-млада и красива от нея

# 1 604
Усмихната седмица, Чуеци 🌞🙂

Общи условия

Активация на акаунт