💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 924
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 240
Хаха чичо Гешо сега философства за отговорност и кой трябва да ходи на елиминация, а като играха коалиция с Павел и Мики, по-тих от трева беше щом станеше въпрос кой забавил отбора. Само Павел си отчиташе грешката и поемаше отговорност.

# 241
Ех, не можем да я пропуснем тая отвратителна дума "канализирам" Joy Всеки път ме разсмива
А Стан какво каза - омлет с чушки и ГЪБИЧКИ ли? Joy Joy

# 242
  • Варна
Доообре, и аз почвам да си мисля, че са сложили някаква грешна част на Мики, това не е възможно, той за един час може да пробва всички комбинации..
Не, просто наистина заби. В началото бавен и спокоен, не мисли и реди както му дойде, след това идва конкуренцията и вижда, че губи и все повече забива и забива...

# 243
Гъбички 🤪

# 244
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Гадно и тъпо ми е за Борисенко, другите да си стоят на камънака. Микяй за пореден път доказа, че силовак ли е на горния етаж няма никой, нада, емпти спейс.

# 245
Е, чак пък апокалипсис!!!
А това с дажбите защо?
Продукцията ги наказва защотооооо?!?!?

# 246
Игри на мизерията

# 247
Ех, не можем да я пропуснем тая отвратителна дума "канализирам" Joy Всеки път ме разсмива
А Стан какво каза - омлет с чушки и ГЪБИЧКИ ли? Joy Joy

Йъм🤢

Тия си измислят вече правила в движение, какво значение има колко време е отнело да се стигне до финала?! Не съм чула в началото да с казали "имате 1.5ч да приключите всичко"...

Наистина става като в Игрите на глада и не само заради липсата на храна, а се измислят нови правила и предизвикателства на момента, ако шоуто доскучее...

# 248
75 минути за пъзел??? Не, че им вярвам на тия измекяри в слушалката на Ралица, но и половината да са пак не е адекватно

# 249
Е, чак пък апокалипсис!!!
А това с дажбите защо?
Продукцията ги наказва защотооооо?!?!?
За да мрънка Раду. Ама няма смисъл - той така или иначе ще мрънка. Laughing

За Стан не е ли вредно да се натъпче след 7 седмици глад?

# 250
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гешев на какъв се направи? Знаеше как се реди пъзелът. Не мога да разбера за какво се бори този човек, някаква странна шизофрения го тресе, откакто Анита влезе в тяхното племе.
Да видим сега Микяй дали ще има то*ки да си понесе отговорността. Някак хич не му хареса да му начукват канчето и да му натякват за загубата, обаче съдбата е кучка. Сполетя го instant karma, много обичам така. Въпреки че е от "моята коалиция" изобщо не го харесвам.
Раду беше много прав за едно - за пореден път играч от друго племе изкарва победата на зелените.

Капитан Стан: "Омлет с гъбички." Laughing

# 251
  • Някъде в Матрицата
Е, откъде-накъде? Ако има ограничаване на време за дадена игра да го обявяват в началото.
Анджи не се е бавила 75 минути. Защо им взеха половината храна?

# 252
По-голяма гавра от страна на продукцията към играчите й не съм виждал. Това наистина прелива чашата и оправдава защо не малко хора се отвръщават и спират да гледат.
Абсолютно сами си обричат продукта на крах...
0 правила

# 253
  • Варна
Ох, аман от драмите на Фродо и т.н.
И какво точно постигат  не мога да си го обясня всеки път.
Лека нощ на всички!

# 254
Стан и на синхрона си носи луканка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт