💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 660
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 410
След подкаста с Митко, го харесвам още повече. Много добре говори, увлекателно и много точно описва различни ситуации като разяснява кога, защо и как е постъпвал. Добра самооценка си направи, доста обективна. На блатото му е било добре, но гладът е бил ужасяващ. Каза, че му се е виело свят постоянно, само на адреналин е изкарвал битките. Каза, че Миряна честно си го е победила. Много фино заобикаляше опасните моменти, в които продукцията беше виновна и не си позволи да ги критикува. Каза, че блатото тотално го е променило, измал изживявания като практикуващите духовни практики, смирил се. Ами според мен, след буквалното му пречупване и смачвакване от продукцията, бих го нарекла примирение. Нямаше и една нотка злоба към нито един от участниците. Много добро, способно и свястно момче !

# 1 411
Посред нощ Павката ходи из някакъв хамбар а от небитието идва някаква светлина.
Да ви имам и "реалити"-то!

# 1 412
Е, как да си прочете писмото без светлина? Светват му, естествено.

# 1 413
Мисля , че гафът на Димитър , е че дъпна Деса в блатото. Тя по някакви причини е фаворитка на продукцията. До тогава , и Митко беше харесван , но след това охладняха към него и си бутаха игри в които знаят , че е слаб. Което не е нечестно , просто не му помагаха да издрапа

Е нали продукцията коли и беси? Винаги може да я спаси от блатото.Няма как участник да им развали плановете.Дори ако вземе че отстрани някой, който не трябва, ще измислят да го пратят я на блато, а в изолатор и веднага ще го върнат.

Точно че си я спасиха - Димо и подсказа на пъзела. Това тук никой не го отчете. Иначе битката идваше доста равностойна и Димитър имаше шансове, но не ми се стори да иска да остане.

# 1 414
И къде изобщо е тръгнал Димитър след като не може да плува ... и да стреля, това ли е супер подготвения потенциал, който продукцията провалила.

Димитър си имаше своите шансове, на негово място Цецо би се спасил поне два пъти. Виж Цецо наистина бе прекаран.
Цецо не би се спасил на ничие място, защото спасението не зависи от мястото, а от ПР. И двамата с Димитър, както преди тях и Мартин, са “трагични образи”….

Димитър плува, не е профи, но плува. Добрин например, “плува”😉 дори с лодка го спасяваха, но има своите шансове. “Стрелбата” с прашката за излизане от блатото още в началото, беше част от “Надиграването” с ПР на Димитър, за което пиша😉/но не обяснявам подробно, щото се вижда, ако искаш да видиш/. Някой разказваше /Кралев🙂/, как разбрал че Митко се е готвил с години- физически, пъзели, стратегии. Имал тетрадка със записки и анализи на Играта. Щом Краля е разбрал, са разбрали и други, в т.ч. и ПР и хоп, изненада🙃😵💫за играча, де, не за Боговете😉!

# 1 415
Значи Димитър единствено не се е подготвил за социалната игра с Продукцията...

# 1 416
Бе той се подготвил, ама....

С меча - Митко
В ролята на продукцията - Харисън Форд.

# 1 417
Еее в събота нямаше ли кастинг битка? Явно е имало нормален епизод, изпуснала съм Sad

# 1 418
Еее в събота нямаше ли кастинг битка? Явно е имало нормален епизод, изпуснала съм Sad

Ехехе, че то има ли вече нормален епизод    Wink

# 1 419
Е той Димитър не е единствения ,който не плува като риба, да не говорим,че Добрин плува и с жилетка. Комплексните са малко и пак не са еднакво добри на всичко.
Ама човек като не иска да види нещо няма как да стане...

Soney , именно  Joy
Бе той се подготвил, ама....

С меча - Митко
В ролята на продукцията - Харисън Форд.

# 1 420

Ехехе, че то има ли вече нормален епизод    Wink
JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 421

Общи условия

Активация на акаунт