💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 663
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Може би сте коментирали, но видях, че Фифо има бебе. Да им е честито, ще го чакаме в Игрите сезон 26 Simple Smile
Обаче …майката, как може да е чак толкова некрасива Simple Smile просто всеки път като ги видя на снимка, се изненадвам колко сляпа е любовта. Но нека са щастливи хората дълги години.
Много си е хубаво момичето. Без тунинг, излишен грим или позьорство. Нормален човек. Но явно вече сме отвикнали да виждаме такива хора.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 20:12 от Red

# 1 396
Филип,жена и бебче

Скрит текст:

Момчи,Васко,Венци и неговата бебка

Скрит текст:

# 1 397
Мисля , че гафът на Димитър , е че дъпна Деса в блатото. Тя по някакви причини е фаворитка на продукцията. До тогава , и Митко беше харесван , но след това охладняха към него и си бутаха игри в които знаят , че е слаб. Което не е нечестно , просто не му помагаха да издрапа

# 1 398
Мисля , че гафът на Димитър , е че дъпна Деса в блатото. Тя по някакви причини е фаворитка на продукцията. До тогава , и Митко беше харесван , но след това охладняха към него и си бутаха игри в които знаят , че е слаб. Което не е нечестно , просто не му помагаха да издрапа

Е нали продукцията коли и беси? Винаги може да я спаси от блатото.Няма как участник да им развали плановете.Дори ако вземе че отстрани някой, който не трябва, ще измислят да го пратят я на блато, а в изолатор и веднага ще го върнат.

# 1 399
Тази неделя по мое предложение решихме да пробваме играта с помнене на цветове. Купихме цветен картон, изрязахме квадратчета и започнахме 6 човека. Няма нужда от специална установка за пускане на плочки, просто всеки има по едно картонче от всеки цвят, което държи в ръце под масата, когато "водещият" пита - поглеждаш избираш коя и когато каже, всички вадят едновременно с вдигната ръка.  Установихме, че хора които могат бързо да измислят и запомнят истории имат голям успех. Само след няколко игри имахме 3 човека които стигнаха до 10 плочки без грешка.
Историите бяха от типа  на зелена поляна излезе розово зайче, върху него се изсипа вода (за синьо), много вода (отново синьо), показа се слънце (жълто) и т.н.
Препоръчвам я както за забавление така и за подготовка на бъдещи ентусиасти - участници.

# 1 400
  • София
Това е забавно и е успешен метод, стига водещият да не стреля като с картечница. Ралица направо прекали тази година, едва успяваха да видят цвета.

Струва ми се, че в стари сезони бяха символи, не цветове - кон, меч, роза ... Нещо такова, ако не бъркам. И доста по-бавно. Аз се занимавах да си съчинявам сценки, за да помня.

# 1 401
fanfanito Добавям и калта, с която заляха Момчи с унизителното Шмекер. Също и как оставиха Алекса да се гаври с Фейгин и Жорката. Цецо сготвен, чак пресготвен. И колко още малки и големи перверзии.

Ето поради тези причини и фактът че държат да тормозят хората по физически и психически начин и с гордост да излъчват прегладнели и изнемощели участници, които да носят по 20-30кг на 40 градуса жега... официално спрях да гледам предаването преди няколко седмици. Не знам що за човек трябва да си, за да ти доставя удоволствие да гледаш подобно издевателство над хора и още повече що за хора са го измислили и го прилагат...
Само Надкста на Неделчо и Туджаров продължавам да слушам. Поздрави от студените брегове на Балтийско море 😊

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 21:05 от tinika

# 1 402
  • Be realistic - plan for a miracle.
Естествена, лъчезарна, чаровна, със много светло излъчване е жената на Фифо! Виждам много добре какво го е пленило в нея 🤍

# 1 403
Моля, по-запознатите с колумбийския оригинал да споделят има ли подобни изтъпления на глад и там? Наистина е смайващо какво причиняват на тези хора! Head Band

# 1 404
Установихме, че хора които могат бързо да измислят и запомнят истории имат голям успех. Само след няколко игри имахме 3 човека които стигнаха до 10 плочки без грешка.
Историите бяха от типа  на зелена поляна излезе розово зайче, върху него се изсипа вода (за синьо), много вода (отново синьо), показа се слънце (жълто) и т.н.
Препоръчвам я както за забавление така и за подготовка на бъдещи ентусиасти - участници.
Аз ги запомням точно по същия начин.
Над поляната (зелено) изгря слънце (жълто), огря и морето (синьо) и т.н. Обаче тази година Ралица толкова бързо сменяше картите, че в един момент нищо не успявах да измисля. Минали години сякаш ги задържаше по-дълго видими, сега беше много скорострелно.

# 1 405

Е нали продукцията коли и беси? Винаги може да я спаси от блатото.Няма как участник да им развали плановете.Дори ако вземе че отстрани някой, който не трябва, ще измислят да го пратят я на блато, а в изолатор и веднага ще го върнат.
Ето, че си я спаси

# 1 406
Супер си е жената на Фифо.
Много важно, че за някой, стоящ зад анонимен профил е невзрачна; единствено важно е каква е в неговите очи.

# 1 407
След разпадането на едното племе какви ще са териториите?

# 1 408
И къде изобщо е тръгнал Димитър след като не може да плува ... и да стреля, това ли е супер подготвения потенциал, който продукцията провалила.

Димитър си имаше своите шансове, на негово място Цецо би се спасил поне два пъти. Виж Цецо наистина бе прекаран.

# 1 409
Лелее, колко сложни анализи сте направили! Smile Аз май не се вживявам чак толкова.  Много конспирационни теории. Баща ми всеки ден гледа "Сделка или не" и абсолютно всеки ден обяснява, как сумите в кутиите се нагласят в момента.  И хем не вярва, че играта е честна, хем пък гледа.

Общи условия

Активация на акаунт