💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 668
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
И аз мислех да питам дали е споменато вече за бебето на Фифо, да е живо и здраво.

# 1 381
Много лошо впечатление остави у мен Димо с финалните думи към Димитър. Или по- скоро с липсата на такива… След Похвално слово за Деса, сякаш е покорила Еверест без кислород, финалното сбогуване с Димитър бе окончателно “начукване на канчето”, сякаш за да са сигурни ПР, че са си отмъстили докрай, да разбере веднъж завинаги непокорният Димитър с Продюсъри да не се надиграва.  Я Деса, дето я повикали вечерта и тя на другия ден побеждава неориентираното Деси2 , как с почести и светли думи я подкрепиха.
Клетникът Димитър едно “Браво” от Димо не заслужи.
Като Караолис от Ралица, като Цецо м.г., като Венци….
Затова Браво от мен за куража, силата и съхранения здрав разум на Димитър👏🏻

За втори път задавам този въпрос.Първият път никой не отговори. Точно в какво се прояви непокорството на Димитър и кога се е надигравал с продукцията?
Е, то доста пъти в темата се задаваше този въпрос: с какво е прегрешил, направил грешно Димитър спрямо Продукция, но никой не знае...

# 1 382
Само продукцията знае , но не казва

# 1 383
Ами те не ни показват всичко, а от този и предишни сезони вече знаем и сме видели на какво са способни. Вече и да няма нищо наистина пак никой няма да им вярва. Толкова сезони вече се изложиха с явни и скрити побутвания, номера, най-малкото е че нямат никакви точни правила за всички и да е ясно. Веднъж може 2 минути наказание и минаваш напред, друг път не може  и те така. Още помня как оставиха Вальо да се мъчи и да изглежда смешен, ама иначе даваха 2 минути наказание на други. Ами пъзелът после дето беше грешен, ами други неща...при това видни за хората, а скритите ...вече не се знае колко са. Отделно синхроните на едни дават да изглеждат в добра светлина, на други ги изкарват злодеи, изобщо...ами Джаферовката колко време откара на почивка , ами Манки, Анки...Това на Фейгин и Мани номера дето направиха и провалиха племето нарочно да ги тях разпръснат...продукцията е видяла, знаела и няма да се учудя да ги е поощрила, но другаде биха ги изгонили директно. За един телефон изгониха човек, та... бе направо не пародия, ами...дъното са вече, жалко наистина и на себе си се чудя, че ги гледам. Ама заради Юлиян, Пламен и първи сезон все се подлъгвам, че може нещо подобно да гледам (без победителя Добрин, дето още оттам им тръгнаха фалшивите номера)

# 1 384
  • Stockholm
fanfanito Добавям и калта, с която заляха Момчи с унизителното Шмекер. Също и как оставиха Алекса да се гаври с Фейгин и Жорката. Цецо сготвен, чак пресготвен. И колко още малки и големи перверзии.

# 1 385
А снощи сигурно крива топка му бяха дали…
Деси последна дойде на стрелбата.

Димитър пропусна най-големия си шанс за връщане на играта, на която стреляха с прашки. Беше непростимо зле.
Десислава ще я върнат при сливането, т.е.след играта.

Точно игрите с прашки се манипулират най-много. Има пост за това по-нагоре.

# 1 386
  • софия
Като фен на Митко от началото - не е "прегрешил", за да го наказват.
Просто играеше момчето, така че да е интересен за формАта, да покаже че освен на арената е подготвен и за социалната игра.
Сготвен без съмнение - самия похват с изпращане на блатото на "най-силния" е достатъчно ясен. Но явно от продукцията си харесват тоя номер и ще го прилагат и за напред.
Гледах при Ванчето - Митака, като видял, че са нарочени с Малвина, искали да покажат, че са силни на арената, да се доказват, че са нужни на племето. Отчита си Митака това, като голяма грешка. Гешев играел много по-правилно в този аспект - вика Митко. Така си е, съгласна съм. Grinning
Просто много стратези са им се събрали на продукцията - Гешев, Раду, Мартин и Добри.
И за Митко няма място Stuck Out Tongue Winking Eye
Задържаха го на блатото, че да има какво да излъчват - преди него, блатниците се бяха успали, забравихме че ги има.
Да е имал възможност да излезе..., абе уж имаше, ама на хартия.
Аз знам, че Митко не плува от първата видяна игра. Разбира се, продукцията не подозира този факт и затова му дава многобройни шансове да блесне в игри с много плуване. Joy
На "мъжкия пъзел" не знам как се справя. Разбира се и продукцията не знае. Затова за всеки случай, сменя пъзела с прашка, щото Митко е военен и му дават шанс да блесне.
Но напук Митко се излага и доказва, че е подмолен играч, заблудил всички, че е  "най-добрия" , но всъщност си е " гОла вОда".
Та така с продукцията .....Trollface
Хубав подкаст с Димитър Heart - който го харесва, нека изгледа.

Защо Гешев застана срещу Павел - ами само това противопоставяне имаше добавена стойност за формАта към онзи момент,  както и за някакво развитие на образите на участниците.
Геша гледа лошо, Павката къдри синхрони. Grinning Имат свежи диалози, абе добре им се получи, харесвам ги и двамата и стискам палци на Гешев.

Представям си противопоставяне Гешев срещу Микяй Joy оххх ....Head Band

Мирянка и Павката ще са забавна двойка. Жалко, че единият ще си тръгне скоро.

# 1 387
Голямо жалеене за Димитър ,голямо нещо.

Бил сготвен - много модерна дума тук. И как бе сготвен, те зелените имаха 3 възможности - Димитър, Гешев и Светлин, като най силни. Избраха Димитър защото беше и пъзелиста на жълтите - най-логичния ход да ги отслабят. Другия беше Гешев. Продукцията не им е казала, абе извадете Митко.

И какво като е отишъл на блатото, Борисенко бе там много повече, на блатото колко битки имаше "супер подготвения Митко" да се спаси, а той все последен, все се влачи, все нищо.

Не му се играело, искал бил да излиза - другия мит, който се прокламира от феновете му. Ама той ако не му се играеше отдавна да е излязъл, за какво да стои и да гладува, мазохист ли е. Възможности колкото искаш. Единствено се видя, че на изолатора не искаше да ходи.
Колко схеми направи на блатото само и само да остане. И какво направи на играта за влизане - победен от две жени и последен влачещ се по трасето.

Отделно Димитър направи най-мръсния ход в играта, като безскрупулно и без никакви задръжки извади познатата си Деси от племената и я заби на блатото с цел лично облагодетекстване - тя да му е коалиция. Гледа я в очите и я лъже безцеремонно.

Така, че тоя плач и тоя рев и как бил сготвен "мега подготвения играч" не минава ...

Анита се върна два пъти в племената, Миряна се върна, Кралев се върна, Борисенко се върна, Стан се върна, само супер подготвения физически и стратегически Митко не можа.

# 1 388
  • София
Че той едва си стоеше на краката в тоя епизод, говореше носово, очевидно не му беше добре.

# 1 389
Хора, гледаме режисиран сценарии, не си струва да се вайкаме ... Даже и това което сме изписали тук им е много на ИВ... Явно, когато влезеш в игрите подписваш договор и реално им даваш право да правят с тебе каквото си поискат и не може да напуснеш по собствено желание.
Абсолютно Hands V Толкова много ми опротивяха, че повече нямам никакво намерение да им се връзвам на номерата. Гледане отгоре отгоре и въобще няма да ги мисля!

Димитър беше болен. Имаше хрема, а най-вероятно и температура, затова и забавените движения и помътнелия поглед. Учудвам се, че мина всичко без да припадне. Като не ти е добре много ясно, че няма да искаш да ходиш в измислен изолатор. Похвално, че съвсем малко му беше забавянето при влошеното му физическо състояние!

А колкото до това сготвен или не... Всяка игра може да се манипулира, като почнеш от тежестите, заровените елементи, че чак до по-фини настройки като ластиците на пражката. Колко ли още има, за които даже не подозираме. Продуцентите виждат кой в какво е добър, кое му е слабото място (такова животно като най-комплексен не съществува) и могат да ти предначертаят пътя в игрите както си поискат. Чудя се само после доволни ли са от себе си, виждайки какво мазало са сътворили? Сигурно си повдигат смешното самочувствие на гърба на участниците, без които нелепия им цирк нямаше да има никакъв рейтинг.

# 1 390
Гешев се промени след влизането на Анита при сините. Нещо се е случило тогава. Дори говори и със Светлин за бъдеща коалиция. Павката може да е нагазил рязко в някакви лични отношения. Това Гешев не би го позволил.

# 1 391
Освен стратегиите на Димитър, нечии други обявявани ли са пред всички директно?
Не го оставиха да "плете кошници" така както Гешев-Микяй-Павел, като Добрин и Мартин, като зелените жени. Всичко, което замисляше, биваше казвано директно на съветите от Ралица.
Не разбрах каква им беше целта.

Въпросът ми беше друг.А иначе продукцията традиционно си издава всичко.Нищо тайно не остава.

# 1 392
Чудя се, що ли Анита, въобще не пожела да се върне при Гешев и отиде в друго племе?

# 1 393
Мен ме радва факта, че нямам фаворит. Така де гледа по-лесно. Да, ядосвам се заради тоз или онзи, но като цяло е все тая .
Безкрай несправедливо, унизително, омерзително, пошло и безобразно.

Линията Гешев-Анита-Павел. Напълно възможно.
Интересно какво мисли Гешев за избора на Анита?

# 1 394
Мен ме радва факта, че нямам фаворит. Така де гледа по-лесно. Да, ядосвам се заради тоз или онзи, но като цяло е все тая .
Безкрай несправедливо, унизително, омерзително, пошло и безобразно.

Линията Гешев-Анита-Павел. Напълно възможно.
Интересно какво мисли Гешев за избора на Анита?
Одобрява, че не е  сега при сините. Ако се е случило нещо, то ще е било много тегаво и тя не би наливала  отново масло в огъня.

Общи условия

Активация на акаунт