💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 670
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 365
Изолаторът е нещо изоставено от соца, малко са го поизчистили, а кадрите давани преди това въобще не са оттам. Малко ще им е на продуцентите да им се случи същото, по-скоро им пожелавам да ги осъди някой!

# 1 366
Интересно е наистина тези ламаринени халета за какво са се използвали. Има доста вентилационни отвори, сушилни някакви ли са били?
 Неделчо в Надкаст им дава идеи за догодина да намерят някаква дупка и да я кръстят ШАХХТАТАА. Simple Smile

Абе догодина направо в една септична яма и да я кръстят гръмко Септата. Както и това предаване го превърнаха в кимизарник, пък иначе се казва Игри на волята.

# 1 367
  • Stockholm
Или някоя стара външна тоалетна  в двора на Резиденцията. Направо виждам Павката там Joy

# 1 368
  • София
Имам въпрос - какво се случва, ако ти се доходи до тоалетната извън тези 2 часа?
В смисъл, аз ходя да пишкам поне 8-9 пъти, включително през нощта. другото понякога е 2-3 пъти дневно.

На дамите от стрес и недояждане им спира цикъла, та в този ред сигурно и другите работи намаляват драстично.

# 1 369
Аз от самото начало симпатизирах на Димитър (е, не както на Гого..) и ме е яд, че играч с такъв потенциал бе похабен на блатото, изпосталял, с блуждаещ поглед, обективно обаче имаше достатъчно шансове да се завърне и каквото беше за него, същото беше за Стан и Борисенко, така че за мен тук продукцията няма вина. Изборът на зелените беше адекватен и макар Полипенко да го посочи за заточване на блатото и аз лично също я винях затова,  то почти всеки би направил този избор - силен физически мъж и пъзелист на племето.

Миряна не ми е лична любимка и знам, че много хора и се дразнят, но аз пък казвам браво на това момиче - местена от племе на племе, от локация на локация, вечно подценявана, посочвана за най-слаб и лесен противник, ами не падна духом, не се разболя, не се предаде, само заради това си заслужава да продължи напред.
 На фона на всичко, което тя преживя, всички промени на правила в движениеот продукцията, вечните двама номинирани - Павел и Гешев, там някъде, на върха на хранителната верига, недосегаеми за никого и нищо, стоят Мартин и Добри. Е, как пък един път нещо не ги застраши, не им обърка плановете, чудя се да им се дразня ли или да ги поздравя.

# 1 370
  • София
И Димитър е покемон на Гого

На рождения ден на Вики са се събрали 'Кокошка кючек' + Кантарджиева, Рени, Малвина, Димитър, Добрин и Мартин.

А тук женската коалиция показва 'танцът на патетата' 😁

# 1 371
Откакто Гешев развали коалицията си с Павел и Мики стана сякаш друг герой.
Не съм очаквала да е толкова злобен. На един от синхронити каза, че най-добре било Мики да бие Павел, защото така щяло да бъде най-гадно за Павел, а и било най-удобно за него.
Е, добре, защо е тази злоба към човек с който си бил тандем? Удобно ти е да бъде премахнат от конкретен човек, разбирам, но защо трябва и да му е гадно?!
Не съм очаквала от Гешев такава ниска злобичка... Играта, стратегиите, коалициите, лавирането - ок. Но може и без злоба, но разбира се ако носиш благородство и достойнство.
Ако си малък човек, дори и в тялото на голям, в някакъв момент ще лъсне. Разочарована съм от Гешев, не съм очаквала да е такъв дребен човек.

# 1 372
  • Stockholm
Аз продължавам да вярвам, че това не е реалната позиция на Гешев. Те си го зарибиха него още от кастинг битката миналата година и си го навигират как да играе.

# 1 373
Ами достойнство да му заложат в навигацията...

# 1 374
За Гешев и Павката си мисля има някакъв проблем, който не знаем. Гешев е улегнал човек, когато говори е бавно и протяжно, но стане ли дума за Павел и става друг човек, дори иска повече думи да използва и да го обиди , но се въздържа, очите му блестят и изобщо...някаква омраза има към него и си мисля, че няма как да е без причина. Нещо е станало , та толкова много да се отдръпне и да го счита за цел номер едно за отстрелване. Той просто едвам го диша сякаш да е около него и търпи. Това е обикновено, когато си имал пълно доверие на човек и си го уважавал, правил си отстъпки дори да е в твоя вреда и другия те предаде и хич не го е грижа какво ти причинява. Нещо е станало, Павел го е жегнал някъде силно. Не е само на думи си мисля, той можеше да се отдръпне , да си играе играта, но омразата му е силна и не го понася , значи има нещо, което не знаем. Павката говори хубаво, плете добре тактика, уж това-онова, но някак ми е хлъзгав леко на мен, харесва ми , но е потаен , нищо че много говори. Гешев е обран, не е на приказки силен и думи, но е точен и принципен. В случая съм за Гешев и ми е интересно какво е станало, но...
За стрелянето с прашките е ясно защо и какво...други неща също са пипани от продукцията. Тези изолатори, блата, мърсотия и смрад е отвратително само да гледаш. Това не са игри за оцеляване , нито сървайвър, изобщо....
Мислех, че ще надграждат първи сезон, там пак имаше плаж, уж глад, ама чак толкова...На стопанството вършеха нещо дребно и бялото Мите им носеше пресни зеленчуци, яйца, храна да си направят и то всеки ден, та...не са гладували, нито преработили , нито били на боб, леща и ориз цяла седмица.Че ги и извеждаха някъде, дори игри и партита си правеха, бе изобщо имаше какво да гледаш и извън игрите. Варели очукани да е имало, ама за една-две игри, а сега варел-жилетка, варел-вериги, аааааааа вече имаме и кантонерки или как се вика това дето миньорите пълнят въглищата изкопани. Направо едни тунели под земята другия път, по една лампа на челото и да копат, копат, дърпат после, никакви въжете (струват пари) да избутват количките и те така след месец последния оцелял да е победител. Ама не за 100х , какво е това, за 10 лв. щото нали...въпрос на чест да имаш воля и оцелееш.
Пародия, такова предаване с такъв потенциал, млади хора се запалиха покрай първия сезон, направиха кой какво можа кастове , подготовки и т.н. , то се превърна направо в мечта за много спортуващи и какво накрая...тези тупаревци опоскаха и утрепаха всичко читаво.
Да им вземе някой правата на предаването и направи нещо нормално, като първи сезон, но повече пипнато технически .

# 1 375
И аз се уплаших като го видях вчера Димитър, много изнемощял изглеждаше. Той и Павел доста зле изглежда, но някак в очите му имаше искри, имаше живец, а Димитър с тези хлътнали очи и празен поглед си беше стряскащо.
За мен Димитър беше прецакан на играта с прашките. Върти ми се в главата, че имаше удари по целта, но мишената не падаше. Сега дали неговите са били по- затегнати, или на всички са били така и просто е трябвало с по-голяма сила да ги удрят, не е ясно. Но дори и това да не е така, той изгуби много време, по - голяма част от времето си  с втората мишена, която не падна, а се извъртя странично и Димо не я призна. Едно е да целиш кръгла мишена обърната към теб с цялата си площ, друго е да целиш мишена, напреки на теб с много по- малка площ за целене. Даже се чудя как успя да я свали с тези леки прашки с лек удар. Там изгуби времето си. Същевременно, Димо призна други удари, с цели половинки. Дали са го направили нарочно от продукцията, или просто беше малшанс за Димитър, но за мен той си изгуби времето с тази втора мишена, която се извъртя странично и стана много трудна за сваляне.
Крамарска каза в подкаста, че казала на Димитър да гласува за нея на съвета, след играта на кръста, но не било излъчено. После май се отказала от това.

# 1 376
Не разбирам на какво се базират ширещото се мнение, че продукцията бута Мартин и Добрин.
Скрит текст:
Женската коалиция в зеленото племе  - много вероятно, Кралев - да, определено се опитваха да го задържат по- дълго, Виолета и Мартин от предния сезон - без съмнение. Но защо им е да бутат Мартин и Добрин? Та те са просто физически добре подготвени играчи, каквито си имат достатъчно в сезона, а и до момента не са участвали в кой знае какви конфликти ( с изключение на този с Кралев). И ако бутаха Добрин, дали щяха да го изправят срещу Светлин, където шансовете бяха 50:50, само за да задържат още малко Кралев?
Мен също ме дразни грубата намеса на продукцията и според мен те би трябвало да се срамуват от това, защото говори за липса на професионализъм. Последен пример е снощната игра. Каквото и да искаха да постигнат, само убиха всяка интрига и обезсмислиха целия епизод.
Но да си обясняваме всяко развитие в играта, което не ни допада или “облагодетелства” играч, когото не харесваме,  с намесата на “боговете” ми се струва твърде нереалистично.
"Ще обясня простичко, какво визирам под бутане на двамата смешковци. Припомнете си какво се случи с Димитър, какви заявки даваше, колко беше нахъсан и пренавит, докъде стигна, и колко бързо му пречупиха ентусиазма! Без вина виновен го заточиха в блатото да гасне бавно, мъчително и сигурно. Димитър не е това, което беше, лично аз виждам един сломен, пречупен и обезверен участник, който примиренчески очаква края на мъките си. Продукцията не обича самонадеяни участници и винаги намира начини да им покаже, "кой кара влака". А сега си спомнете, какво се случи с Момчил и защо остана втори, и не, не е защото Рълев беше по-добър! А сега си отговорете защо Добринчо и Мартинчо, са още в играта, и кой им позволява "да колят и да бесят". И двамата са посредствени, въпреки добрите физически качества на Добрин, но колко добре подготвени физически играчи си заминаха? Надявам се сега да е ясно. 😊"

Димитър не ми изглеждаше сломен толкова колкото болен. Освен това изглеждаше сякаш му е писнало, не му се занимава повече и отбива номера, колкото да не бъде глобен. Така не съм го виждала да играе в нито една игра, буквално само маркираше.
Коментара за Момчил е много точен, напълно съм на това мнение, а той заедно с Филип са ми абсолютните любимци!

# 1 377
Много лошо впечатление остави у мен Димо с финалните думи към Димитър. Или по- скоро с липсата на такива… След Похвално слово за Деса, сякаш е покорила Еверест без кислород, финалното сбогуване с Димитър бе окончателно “начукване на канчето”, сякаш за да са сигурни ПР, че са си отмъстили докрай, да разбере веднъж завинаги непокорният Димитър с Продюсъри да не се надиграва.  Я Деса, дето я повикали вечерта и тя на другия ден побеждава неориентираното Деси2 , как с почести и светли думи я подкрепиха.
Клетникът Димитър едно “Браво” от Димо не заслужи.
Като Караолис от Ралица, като Цецо м.г., като Венци….
Затова Браво от мен за куража, силата и съхранения здрав разум на Димитър👏🏻

За втори път задавам този въпрос.Първият път никой не отговори. Точно в какво се прояви непокорството на Димитър и кога се е надигравал с продукцията?

# 1 378
Освен стратегиите на Димитър, нечии други обявявани ли са пред всички директно?
Не го оставиха да "плете кошници" така както Гешев-Микяй-Павел, като Добрин и Мартин, като зелените жени. Всичко, което замисляше, биваше казвано директно на съветите от Ралица.
Не разбрах каква им беше целта.

# 1 379
Може би сте коментирали, но видях, че Фифо има бебе. Да им е честито, ще го чакаме в Игрите сезон 26 Simple Smile
Обаче …майката, как може да е чак толкова некрасива Simple Smile просто всеки път като ги видя на снимка, се изненадвам колко сляпа е любовта. Но нека са щастливи хората дълги години.

Общи условия

Активация на акаунт