💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 689
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Димитър е сега в Събуди се- гладът и безсънието на блатото били унищожителни, бил помолил Миряна да не отпадне на съвет, а на битка, още като видял Малвина в неговото племе, му светнала червена лампичка, че са прецакани

# 1 351
От изолатора имат право да излизат по два часа на ден за търсене на храна. Отстраняването с битка между обитателите му ли ще става, това не разбрах.

# 1 352
  • Stockholm
Отвратителни измамници са цялата групичка на Нико Тупарев. Аз оценявам този сезон като пълен провал. Нямам нито един открояващ се участник като фаворит, нямам нито едно племе като любимо.  Знаят се победителят и резултатите от битките  още преди да започне предаването. Наблюдаваме непрекъсната гавра с участници, необезопасени игри и евтин инвентар.  Водещите, особено Ралица  са абсолютно дъно, показвайки лични пристрастия и съучастие в престъпните схеми на продукцията. Жалка пародия просто, но не забавна.

# 1 353
  • Sofia
Сега изгледах снощния епизод. Еми няма нищо изненадващо, поредната предизвестена битка. Вече се чудя продукцията вярва ли си, че все още някой и вярва!? Болният Димитър се чудеше как да имитира дейност, за да не  изглежда толкова нагласено, колкото всъщност е! Изводите ми за този сезон - добър каст и ужасно лошо, и пошло изпълнение. Дано ПР са доволни! Ще догледам само и единствено за да видя, колко ниско могат да паднат. Въпреки, че нееднократно са доказали, че нямат равни.

# 1 354
Димитър изглеждаше много добре по нова, в ИВ беше като зомбиран.

# 1 355
Сега загледах промото за утре по Нова ,като даваха трите племена пред Димо и Ралица ,Десислава я нямаше никъде,може би тъкмо са щели да я повикат от ъгъла Joy

# 1 356
  • София
Имам въпрос - какво се случва, ако ти се доходи до тоалетната извън тези 2 часа?
В смисъл, аз ходя да пишкам поне 8-9 пъти, включително през нощта. другото понякога е 2-3 пъти дневно.

# 1 357
Не разбрах защо всички повтарят, че Димитър е сготвен. Той имаше няколко шанса с битки, но се издъни. Борисенко беше повече време на блатото, но не се обезвери. И най-накрая спечели.
Цецо от ИВ нямаше шанс, защото имаше само една битка - кръст.

# 1 358
Все пак казаха, че ще ги пускат за час да си потърсят храна(надявам се да има близо лафка Laughing)

Сега погледнах картата и има заведение на 1км от "изолатора"SmileySmile

Димитър е сега в Събуди се- гладът и безсънието на блатото били унищожителни, бил помолил Миряна да не отпадне на съвет, а на битка, още като видял Малвина в неговото племе, му светнала червена лампичка, че са прецакани

На Димитър глупостите. Да отпадне в битка от две жени, голяма гордост ли му е? Прецака Крамарска, явно е че искаше да играе и спечели ама толкова си и можеше. Сили не му достигнаха

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 12:07 от ESPACE

# 1 359
  • София
И аз не разбирам нуждата от изолатора. Видели някакъв бункер, решили че е чудесна идея да го вкарат в роля. Даже не знам какво е било всъщност. Гавра с участниците и със зрителите също. Не искам да гледам такива извращения с психиката на хората. Надявам се някой да откаже да отиде там.

# 1 360
 Интересно е наистина тези ламаринени халета за какво са се използвали. Има доста вентилационни отвори, сушилни някакви ли са били?
 Неделчо в Надкаст им дава идеи за догодина да намерят някаква дупка и да я кръстят ШАХХТАТАА. Simple Smile

# 1 361
  • Пловдив
Димитър пропусна най-големия си шанс за връщане на играта, на която стреляха с прашки. Беше непростимо зле.
Десислава ще я върнат при сливането, т.е.след играта.

# 1 362
  • София
Преди да го покажат отвън, ми изглеждаше като изоставен кладенец. С тези пълзящи гадинки и тъмнината. Като някакви затворници са там. Толкова излишно и глупаво решение.

# 1 363
  • Stockholm
Димитър пропусна най-големия си шанс за връщане на играта, на която стреляха с прашки. Беше непростимо зле.
Десислава ще я върнат при сливането, т.е.след играта.

Точно игрите с прашки се манипулират най-много. Има пост за това по-нагоре.

# 1 364
Нова тв показаха в рекламата за утрешния епизод кое племе се разпада. Шантава работа.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 20:08 от April morning

Общи условия

Активация на акаунт