💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 683
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Челен сблъсък в морето 😁

# 1 336
  • Sofia
Не разбирам на какво се базират ширещото се мнение, че продукцията бута Мартин и Добрин.
Скрит текст:
Женската коалиция в зеленото племе  - много вероятно, Кралев - да, определено се опитваха да го задържат по- дълго, Виолета и Мартин от предния сезон - без съмнение. Но защо им е да бутат Мартин и Добрин? Та те са просто физически добре подготвени играчи, каквито си имат достатъчно в сезона, а и до момента не са участвали в кой знае какви конфликти ( с изключение на този с Кралев). И ако бутаха Добрин, дали щяха да го изправят срещу Светлин, където шансовете бяха 50:50, само за да задържат още малко Кралев?
Мен също ме дразни грубата намеса на продукцията и според мен те би трябвало да се срамуват от това, защото говори за липса на професионализъм. Последен пример е снощната игра. Каквото и да искаха да постигнат, само убиха всяка интрига и обезсмислиха целия епизод.
Но да си обясняваме всяко развитие в играта, което не ни допада или “облагодетелства” играч, когото не харесваме,  с намесата на “боговете” ми се струва твърде нереалистично.
Ще обясня простичко, какво визирам под бутане на двамата смешковци. Припомнете си какво се случи с Димитър, какви заявки даваше, колко беше нахъсан и пренавит, докъде стигна, и колко бързо му пречупиха ентусиазма! Без вина виновен го заточиха в блатото да гасне бавно, мъчително и сигурно. Димитър не е това, което беше, лично аз виждам един сломен, пречупен и обезверен участник, който примиренчески очаква края на мъките си. Продукцията не обича самонадеяни участници и винаги намира начини да им покаже, "кой кара влака". А сега си спомнете, какво се случи с Момчил и защо остана втори, и не, не е защото Рълев беше по-добър! А сега си отговорете защо Добринчо и Мартинчо, са още в играта, и кой им позволява "да колят и да бесят". И двамата са посредствени, въпреки добрите физически качества на Добрин, но колко добре подготвени физически играчи си заминаха? Надявам се сега да е ясно. 😊

# 1 337
  • София
След седмица 7:
плюсчета и минусчета + прогнози за понеделник

++
Силвето

+
Гешев, Миряна и Анджи

= / +
Раду (три позиции нагоре!), Борисенко, Стан, Калоян, Павката и Маги

=
Микяй, Мартин, Малвина, Кантарджиева и Пелипенко/Вики

= / -
Добрин

-
Анита

--
Нямам

Прогнози за понеделник

Капитани:
Мартин (може и Малвина) / Калоян (може и Геша) / Раду (?! хах ; ама може и Силвето ама мисля, че ще наградат Раду)

Дръзките се разпадат!
Храбрите побеждават и имат първи избор, като взимат Гешев
Силните си прибират обратно Калоян
Храбрите взимат Маги (няма да вземат Борисенко, за да не ги съберат със Стан)
Силните взимат Борисенко
И Кантарджиева остава за Храбрите

Ама чакайте, те трябва да са 8 на 8, мхмхм
Значи тогава Силните ще спечелят битката и ще имат един избор повече или просто ако бият Храбрите ще имат правото само на 1-ви и 3-ти избор, за да станат 8 на 8. Ако е така то Кантарджиева ще стане зелена.

Както писах вече, Мирянка бие Павел в изолатора!

# 1 338
И аз така разбрах директно на финала се явява оцелелия, победил всички новодошли в изолатора. Но какво от това? Той няма да е равностоен противник на наядени и пребивавали в нормални условия други двама участници. Какъв е смисъла на цялото нещо не схващам.

Димо поне така каза: последния оцелял е първият финалист.

# 1 339
Подкаст с Димитър

Повече за стратегиите му си говореха ,няма да ги преразказвам.

Още от кастинга е усещал ,че с Добрин няма "да мели брашно",само заради гоненето на Кралев се е е съюзил с него.Добрин и Мартин били като братя ,гърне с похлупак.Имал сега приятелка ,някаква негова бивша .Не понася ревността.Станал близък с Виктория и Галина след играта.Би участвал в Ол Старс.От останалите участници сега ,фаворитите му за наградата са:Гешев,Добрин ,Мартин и Раду.

# 1 340
Не ми харесва на къде отива това предаване. Нещата започват да излизат извън контрол. Вървим към цинизъм и извращения. Не това исках да гледам. Исках да гледам добре изглеждащи млади мъже и жени, състезаващи се честно и на равни начала. Вместо това виждам как здрави прави хора ПР ги съсипва физически до степен да са нелицеприятни и дори стигнахме до там, когато някой отпадне, да му казваме "отърва се" и едва ли не да му честитим. Измества се фокуса на предаването, вместо игри и състезания,  набляга се на оцеляването. Дори тези, които имат късмета да са на локация с храна, само като им гледам раните от състезанията, заради лошото обезопасяване и ми се повдига. И на последно място, сякаш в предните сезони не е било чак толкова фрапатно, ама в този, толкова очевАдно нагласени битки за определен състезал е направо очеизбождащо. Започва са става трудно гледаемо това предаване, а заради нагласените битки и безсмислено.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 07:58 от albaaa

# 1 341
Димитър ми беше фаворит! Скапали са го на това блато. Пилиту на Пенко е виновна. Искам да я вида в изолатора!!!!
Димитър е кожа и кости, блед, болен, на себе си не приличаше!

# 1 342
Не харесвам Димитър. Специално влязох да му видя визитката, за да видя колко е отслабнал. И други участници са отслабнали много, затова  е "Игри на волята",не е игра на резиденцията. Вчера не се видя да си дава особено зор. Според мен той искаше да излезе от играта.
Радвам се за Деси, яд ме беше че я пратиха на блатото. Има някаква справедливост, защото Димитър се скатаваше от самото начало и само правеше стратегии.

# 1 343
Моля оценете епизод 44 събота

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.

# 1 344
Все пак казаха, че ще ги пускат за час да си потърсят храна(надявам се да има близо лафка Laughing)
Не можах да разбера Гешев. От най-близки приятели изведнъж ги обяви за върли врагове. Вижда се че и Павката и Микяй са объркани и недоумяват. Разбирам, имаш си някаква стратегия и ти се налага да станете опоненти, но той гледа на тях буквално като на врагове и се радва, че ги е жбил, че им е взел имането. Гаден човек е Гешев , в душата си е лош и коварен, въпреки спокойствието което демонстрира. По скоро това спокойствие е студенина, пресметливост и безчувственост(безскрупулност). Усещам, че той ,Добрин и Раду ще са финалисти . Вероятно и Силвия, или Маги , ще стискам палци за жените, въпреки, че са силни , са дълеч от физическата подготовка на тези трима мъже. Но все пак искам финалиста да го харесвам малко от малко и като човек , защото тези тримата като хора са нула

# 1 345
Хора, гледаме режисиран сценарии, не си струва да се вайкаме ... Даже и това което сме изписали тук им е много на ИВ... Явно, когато влезеш в игрите подписваш договор и реално им даваш право да правят с тебе каквото си поискат и не може да напуснеш по собствено желание.

Аз мисля, че Димитър разбра още от началото (на Блатото), че е сготвен и ентусиазма му още от тогава рязно спадна, но не му даваха да си ходи. Как така на нито един съвет не изгоря... мотаха го толкова седмици само за да си наместат сценария.

Същото и с Павел - не беше хич ентусиазиран за изолатора и по-скоро репликите с Ралица бяха много лошо изиграно актьорко майсторсвто. Предполагам, че ще си ходи скоро - той е реалист и знае, че няма да спечели финала, така че за какво да се торзмози повече в тази мизерия да им вдига рейтинга.

Ренета и тя с болки и инжекции - колко време изкара изкривена и куцаща, докато накрая явно са се смилили над нея да я пуснат и за това така изведнъж си тръгна и то много набързо. И по-рано имаше коментар от сестра й някъде, че Рени казала, че не можело да не влезе в ИВ и тн. Тоест имало е някаква юридическа причина според мен за да не може да се отметне.

За момичето от блатото дето напусна сама, явно там е имало скандали и може би и за това Ралица беше супер груба на съвета когато си тръгна и я нахока едно хубаво (като катинарите на Павел).

Единствено, Иванина си тръгна по истиснки медицински причини щото се изпочупи.

Та с две думи, всички номинации и игри са нагласени. Безинтересно е, защото реално не показва какво наистина би станало.

# 1 346
Какво да добавя за нагласията на всяка игра, освен част поста на някакъв Емил във ФБ. Бил е част от екипа и сега дава спойлери и разкрива манипулациите на "великите" продуценти. Много им е набрал, явно че и с персонала се отнасят почти както с повечето от участниците. Та за стрелбата с прашка, поясни, че не затягали достатъчно ластика към чатала, което било много важно при стрелбата.
 За лилавите изобщо не били поръчани друг цвят екипи, значи са ги обрекли още преди да са започнали участието си.
Мисля, че това не е спойлер и затова го споделям в темата.
Между другото трябва да им шият с 1 номер по-малки екипи, на някои и с 2 номера по-малки. На Павката направо от детския размер да му поръчват ненаялите се продуценти

# 1 347
  • София
За лилавите изобщо не били поръчани друг цвят екипи, значи са ги обрекли още преди да са започнали участието си.
Е за тях няма нужда от "друг цвят екипи", защото ако лилавите бяха били, то те са щели да станат след това зелени. От друга страна, ясно стана още когато се видяха тези двата отбора, че никак не са равностойни (лилавите жени си бяха слабички) и ако е имало още побутвания, то те са били относително малки, сегашните Силни си вземаха играта тогава на поне 90% и без външна помощ.
А за екипите: те си имат различни размери, но една от градските легенди, е че още преди началото на снимките от определени(не всички) цветове се поръчвали по-голяма бройка и повече размери, и това е показател за това кои два отбора ПР залага да продължат във фаза 2. Ето резила миналата година с амазонките и това че нямаха мъжки размери в жълт цвят: просто е било планирано жълтото племе да се разпадне, но за да ги добутат все пак то тази седмица, са се наложили спешни мерки да им преливат мъжка кръв и бицепси (обаче екипчета йок) Joy
За тази година също има какво да се каже, но нека първо да мине утрешната битка.

# 1 348
Ако Димитър е загубил умишлено и е искал да си ходи, защо бяха тези схеми с Миряна за съвета. Можеше още тогава да си тръгне и да остави участник, на когото му се играе - Крамарска.

# 1 349
  • София
Аз продължавам да не смятам Пелипенко за чак толкова виновна за Димитър и изпращането му на блатото. Пояснявам - тя тъкмо беше отишла при зелените и тепърва се опознаваха. Като загубиха залога за кастинг битката - оригиналните зелени попитаха и нея кого смята за най-добър. Основно се колебаеха между Димитър и Добрин. Защо тя каза Димитър не мога да знам - дали наистина го смята за по-добър (напълно възможно) или защото е по-близка с Добрин към онзи момент (също вероятно) само тя си знае. Но, при положение, че зелените са виждали жълтите на терен и си имаха горе долу представа кои са им най-силните играчи - какво се очакваше, тя да ги накара да повярват за 60 секунди, че не, Кралев примерно е най-добрият и него да пратят? Тогава Раду на синхрон нямаше да я нарече предателка, а че още е от другото племе, че няма желание да се впише в новото и подобни.

Иначе за понеделник и капитани моите предположения - сини: Калоян или Маги, червени: Мартин, в по-малка степен Малвина, зелени - Силвия и с малък шанс да е Раду.
За съжаление подозирам разпад именно на зелените. Минимално да са сините.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 11:19 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт