💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 690
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 320
Тъпо ми стана за Митака , чак не ми се пише и хейти продукцията. Вече май ми е баш все едно кой ще спечели. Очаквам до финал да стигнат Гешев , Добрин , Раду Силвия и Деса /Маги

# 1 321
  • Stockholm
А Димо как нравоучително говореше на Митака през цялото време, и какви въпроси само: "Ако трябваше да започнеш отначало какво трябваше да промениш?"
Абе ставали са неща, които са били много яки, но никога няма да разберем.

# 1 322
Честито на Деси. Не ми беше първият избор, не ми е и интересен образ, но давам шанс да ме изненада.

Честито и на Митко. Отърва се. Още на пъзела си личеше ,че не му се играе повече. Две минути три парчета слага, чак като видя че Деси мина напред бързичко ги сложи. Същата работа и при целенето, през цялото време чакаше Мирянка. Явно нежелание. Кеф ще ми е ,ако е развалил схемите на продуцентчетата, а именно той да е бил нароченият за Изолатор, като оцеляваш вид.
Успех в живота му желая !

Жалко за Мирянка. Апокалипсиса я чака. Изобщо не я виждам там, а още по- малко пък да има шанс да се пребори за финал. Продукцията и Анитка хубаво я прецакаха душата.А пък тя чак им благодари. Много сбъркано поколение са това младите.

П.П. Само ми е интересно какво се случва с грошовете на Мирянка, не трябваше ли Деси да ги вземе ??? Или то както дойде за едни така за други онака. Ах като се сетя и как ме е яд отново за Анитка. Миряна на съвет дори нямаше шанс да ги изхарчи заради онази досадната.

П.П.П Битката в понеделник ,отново горкият Раду и горките жени. А пъзела трети път един и същ  !!! И нека да позная как Мартинча изведнъж ще го нареди, същият този пъзел с който не успя да оварди храбри от разпадане.😤

# 1 323
  • Буркина Фасо
тая Миряна се клати като патица когато бяга Smiley

# 1 324
  • София
Митко се отърва. Не приличаше на себе си. Само за 4 седмици го превърнаха в развалина.
Личеше си, че хич не му се ходи в изолатора.
И наистина на жените някак по-малко им се отразява глада.

# 1 325
  • София
Димитър беше видимо болен и освен това играеше с нежелание. Така се симулира отпадане.
Дали е развалил плановете на продукцията за изолатора не знам, но знам, че той самия беше прецакан от същата тази продукция, така че се отърва от мъките. Похабиха един талант, който можеше да стигне далеч. Димитър беше отлично подготвен със само едно слабо място - плуването. В първите битки през сезона беше един от най-добрите на терен и беше видимо сред най-комплексните. Според легендите е и най-добрия пъзелджия този сезон, но не можахме да го видим в пълна степен.
Миряна си остава приятната изненада този сезон. Желая и успех на изолатора. Там в момента са двама участници на които доста симпатизирам.
Успех и на Кантарджиева в голямата игра. Момичето е доста комплексно.

Значи този от изолатора поне аз така разбрах Димо директно се класира за финала. Не просто финална седмица (както си мислех), а директно финал?! 😮
Това е нещо ново. Досега не го е имало в Игро на волята.

Значи в понеделник ще е разпадането на племе и започва фаза 2.
Прогнозирам, че ще се разпадне племето на Дръзките, защото това не е племе вече. Няма никаква хармония, няма морал, няма нищо. Отделно са разклатени психологически, а и са гладни.

Миряна ще победи Павката, така си мисля. Изглежда ми по-нахъсана.

# 1 326
  • София
Той Димитър като чу за изолатора и му стана още по-лошо, цялата му физиономия се промени.

Питаха го има ли жена до него, отскоро имало. Крамарска май и тя нещо такова каза. Да не са заедно?

# 1 327
И аз така разбрах директно на финала се явява оцелелия, победил всички новодошли в изолатора. Но какво от това? Той няма да е равностоен противник на наядени и пребивавали в нормални условия други двама участници. Какъв е смисъла на цялото нещо не схващам.

# 1 328
  • Sofia
...
А, за наговарянето м/д Добрин и Мартин, понеже питат по-горе... Почти 100% съм сигурен, че беше споменато в някой от подкастите. Не е като да не сме виждали участници да не си признават договорките преди, а пък не и като да не правят такова впечатление.
Това не ми дава отговор, защо се твърди със сигурност, че се познават отпреди това.Да се предполага, разбирам,но да се повтаря като чиста истина...
Пак казвам, от никого от тях двамата не съм чула подобно нещо.
Може да е споменато в някой от всичките под,над ..и т.н. касти,но не е и като да не сме виждали и други твърдения, които не са били съвсем верни.На първо четене се сещам за Неделчо, който няколко пъти е твърдял, че е участвал в кастинг битките, но досега не сме го видели, предполагам,няма и да го видим.

Дяволче,за финалната седмица се класира този, който остане последен в изолатора, не директно на финал.

И аз предпочитах Димитър да остане в играта,но,предвид здравословното му състояние,по-добре,че си тръгна.
Миряна не знам на какво се надява.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:44 от avi10

# 1 329
Димитър кой го прати на блатото? Той с какво толкова се провини към продукцията, че така гадно постъпиха с него?

Къде е тоалетната в изолатора, че не видях такава? Нали нямат право да излизат? Даже и затворниците имат всеки ден разходка навън

# 1 330
Аз съм от тези, които харесват Мартин и Добрин, хитри са и добри на терен.
Според мен зеленото племе може в понеделник да загуби играта, но очаквам да се разпаднат сините.

# 1 331
Димитър кой го прати на блатото? Той с какво толкова се провини към продукцията, че така гадно постъпиха с него?

Къде е тоалетната в изолатора, че не видях такава? Нали нямат право да излизат? Даже и затворниците имат всеки ден разходка навън

И аз това се зачудих, след като нямат право да излизат по никакъв повод.  Само двата часа дневно, в които могат да търсят храна наоколо.

А относно Димитър- още в началото на сезона той сам се беше свързал с Неделчо и Туджаров, защото искаше да ходи при тях, но от ПР не позволиха тази година на участниците да ходят по други подкасти, освен в официалния. Явно е искал да говори, но няма да може да се изкаже.

# 1 332
  • София
Финалисти казват на всички, стигнали последната фаза, не мисля, че директно на финал ще пратят човека от изолатора.
А тоалетна - че малък ли е Големият Варел, ще отскачат до другия му край в тъмното... Mask

# 1 333
  • гр.София

Пелипенко му " отряза" главата. Тя тъкмо беше влязла при зелените и след една победа имаха право да пратят противников играч на блатото и решиха,че Димитър е за отстраняване,като най- добър,пратиха го на блатото, а върнаха Миряна в играта.
Много ме е яд за него, но и хубаво,че си тръгна,сломиха го и физически, и психически,

# 1 334
  • София
За следващия сезон, нека заменят изолатора с Камчатка Rolling Eyes. Състезанията да бъдат: надбягване с мечка..може да е Гризли, може и да не е, каквато има налична на терен, катерене на дърво и за финал борба свободен стил със същата. Ако участникът спечели, отива директно на финал на ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт