💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 840
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 750
Айде, Раду има ще има шанса да ги подпука! Доживя! Малко да му се оправи настроението!

# 751
Уффф, защо така няма лайкове

# 752
  • Русе
За мое огромно съжаление, Митето е пътник.

# 753
  • София
Какво беше това? Тази продукция съвсем прекали вече... Кому беше нужно това унижаване? Евалата на Павел, че поне се опита да даде отпор.

Анита ми е мега противна от началото, не мога да я дишам вече.

Битката утре не виждам зелените как биха я взели, та очаквам Раду срещу Пелипенко/Виктория. Така поне има шанс да не си тръгне Павел, което ме радва.

# 754
Битката утре не виждам зелените как биха я взели, та очаквам Раду срещу Пелипенко/Виктория. Така поне има шанс да не си тръгне Павел, което ме радва.
Освен ако Раду не пожелае да си вземе Силвия със себе си. А редът, по който ще протече гласуването ще бъде определящ дали ще му се получи.

# 755
Миряна - 10
Виктория - 6
Калоян - 6
Анита - 5
Раду - 5
Анджела - 4
Добрин - 4
Микяй - 3
Димитър - 3
Борисенко - 2
Мартин - 2
Гешев - 2
Маги - 1
Станислав - 1
Крамарска - 1
Десислава - 1
Пелипенко - 1
Силвия - 1
Павел - 1
Малвина - 0
Синхроните за епизода. Реших да ги качвам така от време на време, а таблицата в събота.

# 756
  • София
И отново, тия аматьори във промото издадоха кой пада утре. В очилата на Димо се отразява към кое племе гледа Rage

# 757
Отвратителен съвет на Дръзките, чиста подигравка. Наистина е смешно вече положението с Павел и Гешев все на номинация. Интересно ми е какво ще кажат в подкастовете за взаимоотношенията си извън играта.
Битката ми хареса като цяло - раздвижена беше. Моментът с изчакването, за да мине стълбата е гаден, заради почти липсата на шанс за обрат към края.
На Анита определено и стискам палци да отпътува по-далеч скоро. Много гаден коментар с изгорялата палачинка.
Жалко за Миряна, но смятам, че има и реални шансове пак да се измъкне.

# 758
Обаче сините най си ме кефят като племе. Удоволствие ми е да гледам техните съвети. Там са съсредоточени най-много участници, които са наясно, че това е предимно игра и не приемат всичко лично.
От останалите само Мартин виждам да мисли по същия начин.

# 759
Отвратително е това блато: и четиримата там заслужават да са в игрите. Ама, пък продукцията цяло лилаво племе прецака, че 4ма играчи ли ще й се опрат?!
За лилавото племе и мен ме е яд. Там имаше хора,  които можеха да стигнат далеч

# 760
Миряна - 10
Виктория - 6
Калоян - 6
Анита - 5
Раду - 5
Анджела - 4
Добрин - 4
Микяй - 3
Димитър - 3
Борисенко - 2
Мартин - 2
Гешев - 2
Маги - 1
Станислав - 1
Крамарска - 1
Десислава - 1
Пелипенко - 1
Силвия - 1
Павел - 1
Малвина - 0
Синхроните за епизода. Реших да ги качвам така от време на време, а таблицата в събота.

Интересно ми е дали и Малвина като Теодора от миналия сезон е изрязана заради проблеми с продукцията?

# 761
Анита финансов какво беше? Не бих й поверила и стотинка.
Заяви пред всички какъв бил Борисенко и айде.....   Виновен. Дадоха му урок по отключване. Нарочиха го. Ралка от името на Идиотите. Павел не издържа и избухна срещу същите. Изгоря.
Гешев е инженер. Никакъв шанс да мисли по начина, по който играе.
Аз като зрител се чувствам тъпо.

На препоръките по-назад за избор на психиатър. Аз харесвам Раду. И имам психиатър. Друго?

# 762
Раду се разчекна човекът ,3 пъти го минава това трасе .А капитан Стан като хукна по варели,по люлката и жените веднага ахнаха Joy
Капитан Стан, го приемат като Капитан Салам. 😆./ от един испански сериал/

Кой ли ще да е тоя сериал?Wink

# 763
  • София
"Новите съседи" 😀

# 764
  • София
Не съм изчела всичко, но да си кажа, че много ме зарадва Павел, като отказа да играе по свирката на Великата продукция. Що за тъпотии, наказания за детската градина, Ралица отново в ролята на строгата госпожа. Наистина унизително зрелище.
Ама Борисенко повреди инвентара, цял катинар съсипа, уцелил е в десетката свидливото сърце на продуцентите! Ще си плати за това.

За Миряна ми е жал, обаче и тя прихвана от Кралев - била няколко дни с едни хора на блатото и край, вече са близки другари и верни до гроб!

Общи условия

Активация на акаунт