Репродуктивен специалист София

• 230
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте , може ли да ми препоръчате добър репродуктивен специалист в София . На 39 години съм и от 5 месеца пробваме и не се получава,  имам редовен цикъл , нормални килограми,  овулация точно на 14 ден и ми се иска консултация със специалист .Мерси

# 1
  • София
Гледам никой не ви пише отговор. Според мен, при който и да отидете в бг, е все тая. Вижте в някоя от големите клиники щерев и надежда. Но  според мен най-добре да си направи мъжът ви една спермограма по крюгер. Може да се направи в щерев или в надежда, сигридов също. Сигурно има и още места, но аз за тези знам със сигурност. Може в него да е проблема не във вас. Също така вие си направете за яйчниковия резерв и хормони. Вижте в другите теми какво си изследват жените. Най-важното: не се мотайте. На 39 е вече към пределната възраст. Ако трябва инвитро и нямате успех от първия или втория опит заминавайте в Турция, но трябва да имате брак за там. Тук ще ви мотат с години и за фонда ще ви приказват. Ако всичко е наред като изследвания при вас и мъжът ви направете една инсеменация. Ако няма резултат  инвитро и ако пак няма резултат към Турция заминавайте. Изобщо не се занимавайте с добавки и да чакате по естествен начин. С жена ми изгубихме сума време с добавките.

Общи условия

Активация на акаунт