Майчинството счетоводно - 3

• 148 284
  • 2 946
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Сега се обадих и ми казаха че щом болничния ми е до днес вкл да отида в понеделник за да ми го подноват с утрешна дата! Болничния ми е по 30 дни ЛКК! Peace

# 1 936
  • Плевен
И все пак да попитам за май как стоят нещата тъй като съм била болничен само 7 дни,трябва да дължа и други осигоровки

# 1 937
И все пак да попитам за май как стоят нещата тъй като съм била болничен само 7 дни,трябва да дължа и други осигоровки

За дните през май, през които си работила, дължиш осигуровки. Обаче за Април дължиш само здравно, щом си била в болничен.

# 1 938
  • София
Здравейте! Извинявам се предварително, ако е питано вече същото но не можах да открия!
Въпросът ми е следния: Трябва да подавам документи за детски надбавки този месец. От работата ми издадоха бележка за дохода от май 2006 до декември 2006. От януари 2007 до април 2007 НОИ са ми изплащали парите. Разбрах че мога да си проверя доходите в сайта на НОИ, но ако го разпечатам дали социални грижи ще го счетат за официален документ или трбва да се вземе някаква заверена бележка или нещо друго?
Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 1 939
  • Плевен
Аз вече нахалствам и моля да ме извините, но нормално ли е да дължа 37 лв.при положение че ме осигуряват на 125 а и съм била 7 дни в болничен

# 1 940
  • В полите на Пирин планина
Здравейте! Извинявам се предварително, ако е питано вече същото но не можах да открия!
Въпросът ми е следния: Трябва да подавам документи за детски надбавки този месец. От работата ми издадоха бележка за дохода от май 2006 до декември 2006. От януари 2007 до април 2007 НОИ са ми изплащали парите. Разбрах че мога да си проверя доходите в сайта на НОИ, но ако го разпечатам дали социални грижи ще го счетат за официален документ или трбва да се вземе някаква заверена бележка или нещо друго?
Благодаря Ви предварително!  bouquet

Тези данни се предоставят служебно от НОИ на Социално подпомагане.

# 1 941
Аз вече нахалствам и моля да ме извините, но нормално ли е да дължа 37 лв.при положение че ме осигуряват на 125 а и съм била 7 дни в болничен

На колко часов работен ден сте?

# 1 942
  • София
Аз бях писала и по горе Simple Smile Става въпрос за някои телефони в НОИ за справка за болнични,че аз звъня на един 9261990 и няма свързване  Rolling Eyesима ли някакви други?

# 1 943

Аз личмо изчислих около 33 лева.

# 1 944
  • София

Тези данни се предоставят служебно от НОИ на Социално подпомагане.

Благодаря много!    bouquet

# 1 945

Аз пък даже ги изкарвам повече. Здравното за 4 работни дни е 1,72 лева.
За останалите 16 дни осигурителния доход е 100 лева. При минимална осигуровка от 35,6% общо за двете страни става 35,60 лева. И като прибавим и здравното ми излизат 37,32 лева.

# 1 946

Аз пък даже ги изкарвам повече. Здравното за 4 работни дни е 1,72 лева.
За останалите 16 дни осигурителния доход е 100 лева. При минимална осигуровка от 35,6% общо за двете страни става 35,60 лева. И като прибавим и здравното ми излизат 37,32 лева.

Сигурно си права - аз малко на око смятах  Crazy

# 1 947
  • Плевен
МЕРСИ малко късно прочетох но на 6 часов работен ден но вече не ви е нужна май тази инфо ,но аз да напиша

# 1 948
МЕРСИ малко късно прочетох но на 6 часов работен ден но вече не ви е нужна май тази инфо ,но аз да напиша

Ако си на 6 часов работен ден как те осигуряват на 125 лева, при положение, че минимума е 135? Аз за това питах.

# 1 949
Здравейте,
Ситуацията е следната: Една приятелка работеше в кафене преди да роди сега детето и е на 1,5г. и закриха кафенето.Собственикът няма доходи и не може да и плаща осигуровките , както и неговите собствени. В общи линии тя не си е взимала майчинството от 3 месеца . Какво може да се направи? Може ли да се премести в друга фирма без да изгуби майчинството и как да стане това?

Общи условия

Активация на акаунт