Боледуване на децата ни - тема 82

• 21 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Как сме.. Имаше 2-3 часа прекъсване и после пак повърна. По-гадното е, че и се гади, но не може да повърне и много се мъчи. Кашля и се напъва по 5 минути, докато успее. После се оплаква, че я боли гърлото. Моли ме да и дам сироп и да и сложа свещичка, че много лошо и било, ама аз вече дадох всичко, което мога.

# 346
Ужасни са тия чревните миналата есен горе долу по това време карах след каката...бременна ...само повръщане 😵‍💫

# 347
Чак дълго не, би трябвало с всеки следващ ден да намалява и накрая обикновено остава само сутрин след ставане от сън, докато и това не мине.

# 348
Норе, при мен така каката стоеше с часове над една купа и постоянно и се гадеше. Просто три дни кошмар!

Според мен снимката не прилича на херпангина, не че много разбирам от гърло, но сме имали и някак едни малки мехурчета и сякаш започнаха от горе на долу, най - много имаше на дъгичките, но цяха същия цвят като тях.

# 349
  • Varna
Според УНГ е афти на меките части. Но като я гледа не беше толкова много. Утре пак сме на УНГ. Пие Клацид, капя и Моксифлокацин заради Мораксела. Правя и Пулмикорт, пие Рупафин и вечер преди лягане и сипвам Йелоклийн прахчета и заспива. Кое от това всичко я дразни не мога да разбера. Беше с ларингит преди две седмици. И малко след това станаха бели неща на гърлото.
Всичко почна така реално.

# 350
  • shumen
Хоуп,не знам Деган става ли за малки деца,но мен освен Натриев цитрат той ме спасява.Ако видиш зор бягайте на спешен да и сложат една система.
Аз днес съм по добре.Остана само гадене.

# 351
Разказвах наскоро за болното ми гърло преди две години. Мислех, че са гъбички  защото ползвам инхалатор. Беше си бактерия. Трябва си гърлен секрет и изследване.

След пулмикорт винаги мием зъби. Не мога да рискувам с изплакване. Досега не е имал проблем, трета година е на пулмикорт малкия, втора на ежедневна терапия.

# 352
brumm ти кашляше ли, какво беше писала точно, че не помня? Мен ме мъчи една кашлица от много, много време като легна и то не всеки ден..

# 353
Мм сега е болен вече цяла седмица ..започна с брутална кашлица ..чак прозорците кънтяха в къщи ..5 дни по късно се активира и жестока хрема ..кашлицата покрай хремата стана още по зле ..

# 354
Кашлям да, когато съм болна, там си ме удря, с астма съм.

# 355
Моята дъщеря уж спря да повръща, днес търси и да хапва. Обаче и излезе ечемик на едното око. Чух се с педиатърката и изписа капки и крем. Аз обаче крем в окото не съм слагала никога, някой знае ли как точно се слага. Дърпам долния клепач и мажа вътре в окото или отстрани ли.. ?

# 356
Как са болните?Моята нещо тая сутрин и се запушил носът но няма сополи и се надявам да няма нищо,че другата седмица имат в градината снимки,а после има рд и съм на тръни.Мазило за ечемик съм слагала по спомен върху клепача,но моя ечемик беше външен.

# 357
  • shumen
Хоуп,радвам се,че е по добре детето.
Крем за ечемик според мен се маже отстрани.
Моя снощи заспа рано и тая сутрин още в 6 стана.Нещо му е запушен носа и студено му беше.Изпратих го на училище и му казах,ако има нещо да се обади.

# 358
Тъкмо получих имейл от градината, че върлува стомашен вирус, да сме внимателни. Естествено, моите деца са от първите заразени. Явно цялата седмица ще сме си вкъщи.

# 359
И в нашата градина върлува, в петък масово са повръщали. Моето малкото от днес е с прозрачна хрема, ще си поседи вкъщи, но на този етап поне вирус с повръщане няма. На голямото продължавам да му напипвам сливиците (като две топченца от двете страни на ларинкса) не знам какво търся там, но хипохондрията ми се обажда. Здрава е иначе, не са видими, напипват се при вдигната нагоре глава, в нормално положение не се усещат. Тя е и слабичка, преди време ми бяха казали, че и лимфни възли могат да се усетят по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт