Резултат от чхг

• 1 354
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Защо тази паника? Сега трябва да сте спокойна. Прогестеронът как е? Ако и той е в норми си чакайте часа за преглед. Не си убивайте радостта с паника.
Лека бременност!

# 16
Защо тази паника? Сега трябва да сте спокойна. Прогестеронът как е? Ако и той е в норми си чакайте часа за преглед. Не си убивайте радостта с паника.
Лека бременност!

Може би защото имам 2 спонтанни аборта и затова съм в тази паника

# 17

От паника пуснах и на 24 час
Ще пусна и утре когато станат 48
Но за 24 часа са скочил с близо 600 единици
Мисля,или поне сама себе си успокоявам,че може би нещата се случват правилно и нормално !

Резултата изглежда много добре. Не се паникьосвайте и притеснявайте, няма нужда да пускате чхг през 1 ден и само да мислите за резултата. Просто изчакайте още няколко дни и вторник-сряда и отидете на преглед, знам че е трудно и нямате търпение, но се опитайте да сте спокойна.
По нарастването личи, че се удвоява дори за по-малко от 48 часа, но дори да не се удвоява не означава, че нещо не е наред, ако пускат често може и някоя лабораторна грешка да излезне и да ви вкара в паника, а наистина няма нужда от това. Чхг е просто 1 от показателите, мен до сега никой доктор никога не ме е карал да изследвам и да следя чхг. Simple Smile

https://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
Това е калкулатор удвояването му, с вашите резултати излиза, че се удвоява приблизително на 39 часа.

Може би страховете ми са от това,че имам 2 спонтанни аборта, а сега лекарката се съмнява да не би да е извънматочно...

# 18

От паника пуснах и на 24 час
Ще пусна и утре когато станат 48
Но за 24 часа са скочил с близо 600 единици
Мисля,или поне сама себе си успокоявам,че може би нещата се случват правилно и нормално !

Резултата изглежда много добре. Не се паникьосвайте и притеснявайте, няма нужда да пускате чхг през 1 ден и само да мислите за резултата. Просто изчакайте още няколко дни и вторник-сряда и отидете на преглед, знам че е трудно и нямате търпение, но се опитайте да сте спокойна.
По нарастването личи, че се удвоява дори за по-малко от 48 часа, но дори да не се удвоява не означава, че нещо не е наред, ако пускат често може и някоя лабораторна грешка да излезне и да ви вкара в паника, а наистина няма нужда от това. Чхг е просто 1 от показателите, мен до сега никой доктор никога не ме е карал да изследвам и да следя чхг. Simple Smile

https://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
Това е калкулатор удвояването му, с вашите резултати излиза, че се удвоява приблизително на 39 часа.

Може би страховете ми са от това,че имам 2 спонтанни аборта, а сега лекарката се съмнява да не би да е извънматочно...

При извънматочна нивата не се удвояват. При вас се удвояват.
При тази стойност на чхг най-вероятно има плодно сакче с размер 1-3 мм, което все още не се вижда на ултразвук, защото е малко и още рано, но ако е в тръбите вече да е направило проблем.
Успокойте се, почивайте си повече, приемайте фолиева киселина.
Изследвайте прогестерона, той е важен.
Стискам палци всичко да е наред!

# 19
Имате ли симптоми за ИМБ? Болки, кървене? Ако ги имате, не знам какво чакате?  С това правилно нарастване на ЧХГ, ще можете да видите плоден сак следващата седмица-понеделник или вторник. Ще знаете къде се е имплантирало.Отидете на второ мнение при друг лекар. Не ви трябва паника, компетентно мнение. Стискам палци този път за прекрасен, пухкав финал!

# 20
Имате ли симптоми за ИМБ? Болки, кървене? Ако ги имате, не знам какво чакате?  С това правилно нарастване на ЧХГ, ще можете да видите плоден сак следващата седмица-понеделник или вторник. Ще знаете къде се е имплантирало.Отидете на второ мнение при друг лекар. Не ви трябва паника, компетентно мнение. Стискам палци този път за прекрасен, пухкав финал!
Толкова много ви благодаря 🩷

# 21

МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ !
Първа дата на последната редовна менструация е 10.09
Вероятно забременява на 01.10 или 06.10
Отрицателен тест на 17.10
И бледа черта на 21.10
От 21 до днес 31.10 чертите са 2 и съвсем ясни резултата от чхг е от днес.
На ехограф - нормален и вагинален не се вижда плоден сак.
Ще си имаме бебче в 4 реална седмица се водя а не от последната менструация ходих при друг лекар и веднага се видя на коремния ехограф хубаво сакче.Много благодаря на всяка една от вас,че бе до мен в този труден и дълъг период в чакане...

# 22
Здравейте! Това е резултатът ми след 3 дни закъснение. Ще помоля за помощ с разчитането. Благодаря ви!

# 23
Aliii.raikovska,честито! Бременна сте! Проверете го след 48 часа и прогестерона също.
Цветелина Тонева, знаех си, че всичко е наред.

# 24
Aliii.raikovska,честито! Бременна сте! Проверете го след 48 часа и прогестерона също.
Цветелина Тонева, знаех си, че всичко е наред.
Благодаря много ❤️

# 25
Здравейте, може ли мнение Simple Smile
Миналия четв. чхг-то ми беше 7.21,след 7 дни,е повторен теста на 6.11 вчера (Сряда) с резултат 306.10 и 3 положителни теста за бременност, със закъснение на цикъла 2 дни.

# 26
Удвоява се на 30.8 часа, което много добре, като се има предвид нормата от минимум 48 часа. Изследвайте прогестерон. Честито!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 08:24 от belma

# 27
Здравейте,в понеделник бях на преглед и ме изчислиха в 5г.с,видя се само сакче. Днес пуснах един кръвен,за да видя как се развиват нещата. Вие какво мислите за тази стойност?

# 28
Мисля, че е по-скоро към 6 г.с., според резултата. Но стойностите са прекрасни. Честито!

# 29

Здравейте ,първо се извинявам ако пиша на погрешното място ,но ви моля за вашето мнение .
Днес ми е петия ден от закъснението и си направих тест и излезна положителен ,но за да съм сигурна си пуснах на същия ден и кръвен ето го според вас положителен ли е ,кога мога да отида на лекар ,понеже имам и леко болки в корема и кръста нормално ли е нищо незнам.Благодаря за вашите мнения .

Общи условия

Активация на акаунт