Резултат от чхг

• 771
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами, понеже с приятелят ми правим опити вече от около половин година за бебе. Днес пуснах кръвен Чхг тест и не мога да разбера положителен ли е отрицателен ли е, а до периода имам още 4 дни.

# 1
Резултат под 25.0 е отрицателен.

# 2
Благодаря ви просто любопитство и надеждата надделяха.

# 3
Благодаря ви просто любопитство и надеждата надделяха.

Ще стане, не губете надежда, половин година не е толкова много време, колкото ви се струва сега.
Може да започнете да приемате фолиева киселина, ако вече не сте, витамин Д и Б12 също е хубаво да приемате (и изследвате преди това), със сигурност няма да навредят, само могат да помогнат.
Успех и стискам палци за положителен резултат следващия месец!

# 4
Здравейте, след 3 положителни теста днес направих един кръвен, цикъл на 27 дни и закъснение 3 дена. Според вас как ви се струва,дали всичко нормално върви?

# 5
Здравейте, след 3 положителни теста днес направих един кръвен, цикъл на 27 дни и закъснение 3 дена. Според вас как ви се струва,дали всичко нормално върви?

Честито ! Чудесен резултат ! Даже като за по-голямо закъснение .

# 6
Привет,момичета. В понеделник пусках чхг беше 509, ще прикача снимка на чхг и прогестерон направени след 48 часа. Много се притеснявам дали всичко е наред

# 7
Удвоява се на 63 часа, като се смята за нормално удвояването от 48 до 72 часа. Прогестеронът е под минимална граница за първи триместър. Ако е възможно веднага си направете консултация с АГ и той ще реши каква терапия ще приложи, каквато е наложителна. Честито и лека бременност!

# 8
Удвоява се на 63 часа, като се смята за нормално удвояването от 48 до 72 часа. Прогестеронът е под минимална граница за първи триместър. Ако е възможно веднага си направете консултация с АГ и той ще реши каква терапия ще приложи, каквато е наложителна. Честито и лека бременност!
Благодаря! Свързах се с АГ,каза да започна дуфастон 2х1 и да си изчакам прегледа. Дано не е слаба тази доза 2х1…

# 9
След като започнеш терапията си направи едно изследване на прогестерон седмица след това. Да видиш как се отразява. Може да пуснеш и ЧХГ заедно с него, да видиш как расте - след стойности 2000 може да се ви плоден сак.Но предполагам си наясно, че ако има нещо,което те притеснява като зацапване(което не е задължително)веднага при АГ.
Хубав ден!

# 10

МОЛЯ ЗА МНЕНИЕ !
Първа дата на последната редовна менструация е 10.09
Вероятно забременява на 01.10 или 06.10
Отрицателен тест на 17.10
И бледа черта на 21.10
От 21 до днес 31.10 чертите са 2 и съвсем ясни резултата от чхг е от днес.
На ехограф - нормален и вагинален не се вижда плоден сак.

# 11
Още е рано да се види плоден сак, казват, че над 1000 се вижда, но зависи от техниката на доктора. Пусни отново чхг след 48 часа + прогестерон, изчакай няколко дни и отиди пак Simple Smile
Забременяването може да е станало по-късно от датата на която сте имали контакт.

# 12
Над 2000 се вижда плоден сак, ако ехографа е хубав. И да пусни след 48 часа пак, с прогестерон за да видиш дали няма нужда от терапия. Честито и лека бременност!
Вярвай само на кръвните тестове, лентичките са само осведомяване.

# 13

От паника пуснах и на 24 час
Ще пусна и утре когато станат 48
Но за 24 часа са скочил с близо 600 единици
Мисля,или поне сама себе си успокоявам,че може би нещата се случват правилно и нормално !

# 14

От паника пуснах и на 24 час
Ще пусна и утре когато станат 48
Но за 24 часа са скочил с близо 600 единици
Мисля,или поне сама себе си успокоявам,че може би нещата се случват правилно и нормално !

Резултата изглежда много добре. Не се паникьосвайте и притеснявайте, няма нужда да пускате чхг през 1 ден и само да мислите за резултата. Просто изчакайте още няколко дни и вторник-сряда и отидете на преглед, знам че е трудно и нямате търпение, но се опитайте да сте спокойна.
По нарастването личи, че се удвоява дори за по-малко от 48 часа, но дори да не се удвоява не означава, че нещо не е наред, ако пускат често може и някоя лабораторна грешка да излезне и да ви вкара в паника, а наистина няма нужда от това. Чхг е просто 1 от показателите, мен до сега никой доктор никога не ме е карал да изследвам и да следя чхг. Simple Smile

https://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
Това е калкулатор удвояването му, с вашите резултати излиза, че се удвоява приблизително на 39 часа.

Общи условия

Активация на акаунт