Отговори
# 90
Снимките в Ялъто продължавали! Снимали продължението на последната сцена от епизод 80!

# 91
roxy94, така правеше Латиф, та се сетих, майката на Синан гледаше през шпионката, представи си домофона каква роля играе в имението- подслушване.

# 92
Останаха ли фенки на теорията за комата 😁😁🫣🫣? Слагам нещо интересно, който иска да погледне.
Скрит текст:

# 93
  • София
Диче, много ми хареса това в скрития текст. И да не е кома, пак едно такова развитие ще е много интересно.

Този път са се сетили да гледат от пристанището повече хора, дано има пак нещо хубаво Simple Smile

# 94
  • Ямбол
Така сценария е : В епизод 81 "Хващам моята любов за ръката,гоня я ,тичам след нея питам я адже ба иска ли ме или не,след това се приближавам и я целувам страстно както само аз си знам.Уес бе.Ей тва е Ферит Корхан лалала 😂😉 След това може да си легнем на легалцето да видим дали е удобно,а кака да си гледа през терасата.🤣 Ей тва е ...

# 95
Ех, ако сценаристите четяха повече...вместо да пишат, да бяха преписвали...

# 96
Ей т’ва не съм го очаквала! 🙄

# 97
Аз се чудя възможно ли е да има паралел с епзидоа в който Тарък пресрещна Сейро и Феро и застрелва Ферит..обаче този път да е Синан..

# 98
Останаха ли фенки на теорията за комата 😁😁🫣🫣? Слагам нещо интересно, който иска да погледне.
Скрит текст:

Скрит текст:
Ферит прибра Сейран за да я пази от Синан . Синан обикаля наоколо Ако Ферит се ожени и Сейран си тръгва , как ще я пази Това означава , че ще я изложи отново на опасност и защо тогава Сейран дойде  Логика не виждам
Друг е въпросът как Сейран отива при дядото  Сигурно с охрана 

# 99
# 100
Ако може  да ни спестят  всякакви паралели ще е супер. 
Бракът на Сейран приключи бързо, защото си навлякоха гнева на публиката.  Въпреки,че още  няма документи за развод. Наистина ще ми стане гадно, ако следващите 15 епизода се въртят около сюжета на годежа,сватбата на Ферит и евентуалната му нерешителност, докато Сейран я поставят във всякакви абсурдни ситуации. Като  тази в която обяснява колко добър е Ферит...
Знаят какво работи и вдига рийтинга, трябва бързо да сложат край на историята  с Дияр.
Освен това Ферит ако е сигурен,че Сейран  го иска, няма да я пусне.
Макар,че беше редно да не  го играе отново между  два стола, а да бие дуспата на годеницата си.

# 101
Момичета, малко извън темата.
Дали имате представа около имението дали има нещо интересно за виждане?
Ненадейно решихме със синът ми и още един тийн с майка му да отскочим за няколко дни до Истанбул....ама  двама 15 годишни, не ги виждам да седят на пост пред имението. Трябва да ги спечелим с нещо по луксозно за да ги подмамим 😆😆😆

# 102
  • София
Туркините са много въодушевени, от идването на кака на сет, май нещо я плюят

https://x.com/satrungirl/status/1851346895593226633?t=NJvWY7Z__Et6a385G7kZKA&s=19

Ела, не знам какво ги вълнува тийновете. Между ферибота, който е на две спирки и имението има разни магазинчета, продават какво ли не, приятно е за разходка или да се седне за хапване.

# 103
Туркините са много въодушевени, от идването на кака на сет, май нещо я плюят

https://x.com/satrungirl/status/1851346895593226633?t=NJvWY7Z__Et6a385G7kZKA&s=19

От душа и сърце я пратиха по дяволите.Joy

# 104
Добър вечер момичета  Kissing Heart
Ох бе Пакил как  я посрещат самоооооооо  Simple Smile    Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Господ да я накажел    Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Меко казано ,не я обичат ,а сценаристите искат да  избелят "нейната" Дияр   Thinking Нито Дияр ще я заобичат феновете ,нито пък Пакил ще излезе  с позитиви от сериала ама като и  харесва да я хейтят да продължава в този дух да се навира зорлем в очите на хората.  Angry  
А за Сейран и разликата и с Пелин и Дияр ще сложа ето това красиво колажче което добре онагледява как Сейран идва в имението и е приета  с уважение и обич и от Ферит и от останалите ,и както Ферит каза последно на който не му харесвал еми просто да млъкнел.
Първото официално влизане на Сейран е като съпруга ,второто  е като съпруга и любима ,а третото е като много любима и обичана и уважавана жена и да се надяваме и в най-скоро време и пак да стане и съпруга.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover А Пелин и Дияр и начина по който влизат в имението няма нужда смятам да ви го напомням и към Пелин отношението няма  нужда да го напомням.Всичко показва колко много Сейран  е обичана и колко много другите две са просто заместители.

А ето този кадър от първи епизод на трети сезон е много показателен за чувствата на Ферит.Да може и сега портрета да е скрит под друга голяма картина както са и скрити и чувствата на Ферит към Сейран на дълбоко в сърцето му но и портрета  е тук и чувствата са тук и ще им дойде времето да искочат и повече никога да не бъдат прикрити.
Освен това да сме забелязвали Ферит да е държал снимки на Пелин когато бяха гаджета или на Дияр да има снимки в стаята ,еми нееееее няма техни снимки ,а на Сейран цял нарисуван от самия него портрет има.Еми какво повече да се говори по въпроса  Thinking  И Пелин преди беше временно явление и сега Дияр е същото временно явление докато пак не дойде времето на Ферит и Сейран и този път вече ще бъде завинаги.  Heart

Красив,секси и харизматични  са си нашите СейФер  Heart  Heart  Heart

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:04 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт