Отговори
# 75
  • София
Изобщо не разбирам как точно Сейран е в ролята на Пелин в момента.

И ако Ферит преди са подпише със Сейран станеше нещо, с който и да е, Сейран щеше да му каже да тръгва, сигурна съм в това.

# 76
Мистери,не става въпрос,дали Сейран ще каже нещо
Става въпрос за Ферит,който ще зареже Сейран на сватбената маса,заради Пелин
Нека да се върнем в онзи момент
А това,че сега Сейран е в положението на Пелин в стаята на Ферит,доста хора го коментират.Както Вие носите коментари от различни източници,така и аз нося мнения на хора с различно мислене и виждане
Доста хейт отнася Сейран
Вие сигурно го знаете и го четете
Но защо да се казва?Можем да плюем само по Ферит

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:21 от VAL*

# 77
  • София
Чела съм мненията и сравненията с Пелин, изказвам собственото си мнение, не виждам такъв паралел. Ако някой го вижда си е негов личен проблем, явно обича да се вкарва в измислени драми.
И има голяма разлика за Ферит, защото Дияр го дръпна за ръцете и не го пускаше да тръгне. Сейран не би реагирала така, съответно и хората колкото и да се жалват няма да го плюят, дори и Пелин да е тръгнал да спасява.

# 78
Мистери,явно не съм се изказала правилно
Това за сравнение на Сейран с Пелин се отнася за ситуацията на завеждането и в стаята на Ферит.
Не искам да реплекирам на всеки пост
Написах мнения на фенове,извън нашата тема

# 79
  • София
Мистери,явно не съм се изказала правилно
Това за сравнение на Сейран с Пелин се отнася за ситуацията на завеждането и в стаята на Ферит.
Не искам да реплекирам на всеки пост
Написах мнения на фенове,извън нашата тема

А аз написах своето мнение Stuck Out Tongue Winking Eye

Знам ги тези драми и сравнения с Пелин, странни са ми.

# 80
Аз пък смятам, че точно в стаята, когато бяха тримата Сейран е Сейран, а Дияр е Пелин. Ферит я накара да убеждава Сейран да остане в стаята, както молеше Пелин да я убеждава, че нищо не е имало между тях....

# 81
Дичка,хората сравняват статусите на Сейран,Дияр и Ферит.Секунди по-късно и Ферит щеше да е женен мъж.А в момента е сгоден.Право да е в тази стая в момента не е на Сейран,така,както не беше правилно Пелин да е там.
Абстрахирайки се от факта,че тя е собственик на ялъто, хората смятат,че тя няма работа между двамата годеници

# 82
Дичка,хората сравняват статусите на Сейран,Дияр и Ферит.Секунди по-късно и Ферит щеше да е женен мъж.А в момента е сгоден.Право да е в тази стая в момента не е на Сейран,така,както не беше правилно Пелин да е там.
Абстрахирайки се от факта,че тя е собственик на ялъто, хората смятат,че тя няма работа между двамата годеници
Единствено факта,че е собственик донякъде може да омекоти унижението на сценаристите към образа на Сейран,която целенасочено поставят в обувките на Пелин.Всеки вижда нещата през собствената си чувствителност.За мен този паралел крещи Добре дошла на новата главна героиня Дияр,чийто образ е лъснат без петънце,добре дошла на актрисата Пелин едиси коя,чиито сцени с Мерт са колкото с Афра,та моменти даже повече.Това мога да кажа,и факта,че,ако има наистина договор за 14 епизода,остават още 7,аджеба,и не виждам на какво да се радваме като ни предстои да видим в действие всичките ни страхове относно Сейфер.Отплеснах се,сори.

# 83
Добър ден!
Тези хора не са добре. А Пелин като беше между двама женени, заради доброто сърце на падишаха. Годеж се разваля...
Дияр си е точно Пелин 2, да видим какво ще направи на Феро.
Чара на Ферит е много голям, щом са го превърнали в икона 🙃

# 84
Аз пък си мисля,че не Сейран е в ролята на Пелин,а точно Дияр е в тази роля.Сейран е собственик и се намира в дома си,Ферит е наемател и си плаща да живее там.Сори,коя беше Дияр?Бившата любовница на наемателя и по стечение на обстоятелствата,зарязаната годеница на сватбата. И каква беше  целта и с влизането по стълбата?Да напомни на наемателя,че не си е пил хапчетата и след като му ги даде да се "погушкат" тайно на диванчето ли?Не можах да схвана.Яд ме е на сценаристите дето пишат Сейран да се държи като наемател,а не като собственик.Трябваше да препишат имението на Суна,пък тогава Корхан щяха да се приютяват при Дияр.Даже,ако погледнем и от друга гледна точка,Синан има по-голямо право да се качи по тази стълба защото е законен съпруг на собственичката и има повече права от Ферит и Диярията взети заедно.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 17:51 от mimi 65

# 85
Понки и аз така мисля, не са добре тези хора! Абсолютно нищо общо няма между скапаната риба и Сейран, дори и в ситуациите , в които бяха преди да “попаднат”  в Ялъто. Най-малкото, че в момента лелята на Сейран живее в Ялъто и дори е негова стопанка!

# 86
Като човек, забранил си всякакви социални мрежи, освен един допотопен Фейсбук, не мога да следя коментарите нагоре-надолу, но благодарение на вас успявам да си сверявам часовника. И имам само едно питане към тези, които сравняват Сейран с Пелин.Какво ще стане, ако Дияр изхвърли Сейран от стаята на Ферит?
Първо: забележете, че казвам стаята на Ферит, не на Ферит и Дияр, защото макар и негова годеница, макар и изпробвала всяка повърхност в стаята, подходяща за въргаляне, тя още няма никакви права върху тази стая. Нито е домакинята на стаята, нито е младоженката в стаята. Всъщност тя още си се прокрадва по покривите, за да влезне в тази стая.
Второ: докато Ферит се хилеше като зелка и припкаше като зайче, когато Сейран се отърва от любовницата му, то върху кака  ще се отприщи ада, наречен Ферит, ако дори направи бегъл опит да изгони Сейран откъдето и да било от имението, какво остава от стаята му. Откъдето и да погледна кака не е в позиция да гони.
Трето: Сейран е там с двамата си родители, а леля й е домакинята на дома, така че... не е Пелин, въпреки отчаяните опити да я превърнат в нея.
P.S. Аз също не искам да е в това имение, но по съвсем различни причини, а не от страх за паралел между нея и Пелин.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:51 от Fi79

# 87
Хаха ,даже не мога да си представя Дияр да изгони Сейран от имението..
Чак тогава ще се сблъска със старата Сейран,че и кой ще и позволи на Доби да изгони Сейран.Sweat Smile

# 88
  • София
Малко по-различна тема, Пакил пуснала стори от ялъто, но се оказало, че клипът е от миналата сряда. Спукаха я от подигравки в Х, не е ясно има ли сет там, поне не съм видяла клип с нея.

# 89
  • Ямбол
Момичета Халис се прибра,ама къде остана Латиф? Ей дано го покажат и него в новия епизод.Домъчня ми за човека... ☺️ Той най-добре прекъсва важните моменти хихи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт