Отговори
# 60
Не разбирам защо Сейран точно сега трябва да казва на Ферит, че го обича. Какво ще промени това? Ако не го обича, Феро какво ще прави? За да не остане сам, ще се ожени от благодарност за тейзето ли?

Със сигурност ще се ожени. Той без Сейран да е до него винаги се пуска по течението.

# 61
Афото се включи! ✌🏻

# 62
  • София
Ох, много се смях на тази снимка

Някои хора ще сме така пролетта, ако има сериал Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 63
Сега се замислих за телефоните им.Еднакви са,надали е случайност.В даден момент ще имат роля при размяна,ама за какво.Гласът наистина е различен,ако Ферит казва тази реплика на себе си е добре,няма драма.

# 64
Гласът е различен, гърлен и мнооого завладяващ, но защо е тази сълза накрая.
Много е талантлив Мерт в тези любовни сцени и не само.

# 65

Не само вежди, но и мустак да й пуснат, тЕ тази красота няма как да бъде туширана. Тя свети и сияе, очите й греят и няма грим, който може да го скрие.

# 66
Все забравям да напиша, че не ми харесва как обличат Афра в този сезон. Все в някакви широки дрехи, които изглеждат безформено. Предните сезони хубаво обличаха Сейран.

# 67
Ох, много се смях на тази снимка

Някои хора ще сме така пролетта, ако има сериал Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
MysteryG,ако има сериал до пролетта и смяташ да ходиш идвам и аз.Само свирни по навреме да се организирам.Да се чакаме пред имението,имам далекоглед,оборудвана съм.

# 68
Все забравям да напиша, че не ми харесва как обличат Афра в този сезон. Все в някакви широки дрехи, които изглеждат безформено. Предните сезони хубаво обличаха Сейран.
Това защото е бременна. Wink
Подклаждам конспирацията. Simple Smile

# 69

То накрая Афра ще забременее преди Сейран. 😄

# 70
https://x.com/i/status/1850947325352611840

И нещо което ми хареса от Х. Слагам го в скрит текст:
Скрит текст:
- Обичаш D!yar, това е, което каза... доволен сте от нея.... Виж, успя да ме забравиш... продължи с живота си... Аз вече не принадлежа на твоя свят, няма място за мен в живота ти... Най-хубавото е, че отивам за себе си, за теб и за всички... Ти ми помагаш и съм много благодарен за помощта, но трябва да приема фактите, Фарид... Сега имаш различен живот и аз трябва да се науча да ходя сама... Би било егоистично да остана тук и не е редно да се върна и да наруша реда, който си установил сега, Фарид...

- Погледни ме в очите; Наистина ли мислиш, че съм щастлив? Наистина ли мислиш, че съм влюбен?
Никога не съм те забравил, Сейран...

И той премахва картината, разкриваща нейния портрет... Сейран е шокиран, очите й се пълнят със сълзи и продължава...

- Бъди егоист веднъж в живота си, бъди егоист, Сейран, и избери мен...

И без колебание тя се хвърля в прегръдките му и го целува пламенно

# 71
  • Ямбол
Затварят очи за да усетят дъха си ❤️‍🔥❤️🧿❤️

# 72
Е тогава вече ще забременеят и Сейран. А дано, ама надали. Иначе и на мен Афра ми се стори с коремче на няколко снимки, и с дънките.

То накрая Афра ще забременее преди Сейран. 😄

# 73
  • Ямбол
Вай,вай,вай ти да видиш.Какво ли ще се случи?🤔🙄

# 74
На мен надежда ми дава самото ходене на Сейран при семейството на Диар
Щом е отишла да ги кандърдисва,значи има причина и тя сигурно е решение на дедето да спре тази сватба
Иначе защо ще ходи да ги убеждава колко готин е Ферит
Обаче тези паралели никак не ми се нравят
Защото сега Сейран е в ролята на Пелин,когато той я доведе в стаята да я защити от Сертер.Сигуацията даже е още по комплицирана,защото Пелин беше само приятелка,а Сейран е бивша и то бивша,която не е забравена
Помним как беше изхвърлена Пелин,да няма паралел с това,че феновете ще изтрещят

Между другото,хареса ми изказването на една рускиня в Инста
Тя зададе въпрос,как щяхме да реагираме,ако на втората сватба на Ферит и Сейран,преди да каже "ДА",Ферит беше хукнал пак да спасява Пелин,но този път наистина от смъртна опасност
Аз знам отговора...
Него и без това го "наричат" кой както си иска

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:21 от VAL*

Общи условия

Активация на акаунт