Отговори
# 45
И друго може да стане- Сейран си тръгва (на някъде) и Ферит точно преди подписването разбира и оставя за вптир път Дияр, този път завинаги и се събират със Сейран…
Надали

# 46

Какво да става, Бамбито ще стане вече Heart Eyes

Разбира се, ако кака не ни изненада първо с такава новина (което очаквам от нея Stuck Out Tongue Winking Eye)

А забелязахте ли как са я замазали с филтри пак? Ни бръчки, ни торбички. Първа мома за женене Grinning
В същото време състаряват Афра с ужасен, тежък грим и хайдушки вежди й рисуват. Станаха по-големи от Мердовите вече Grinning

# 47
  • Ямбол
Добро утро момичета! 🥰
Mystery благодаря за новата ни тема ❤️
В анкетата гласувах,че Сейран ще го отблъсне понеже знае,че е сгоден и уж ще се жени,та заради това.Макар,че много искам целувка,но едва ли... В началото на фрага Сейран плаче и е на тръгване от къщата на Дияр,най-вероятно разговора с бабата и дядото е бил много натоварващ за нея.И твърде вероятно е казала,че не обича Ферит и са само приятели.После Ферит догонва Сейран и я дърпа за ръката,но тя е облечена с бяла блуза ,а после,когато я пита "Ако не се оженя,ще бъдеш ли отново моя?" Сейран е с бяла пола и зелена ризка.Тоест са различни сцени помежду им,което означава,че ще имат повече сцени заедно,което е супер.Повече екранно време за Сейран,по-малко време за кака.😊 Нека видим и фраг номер 2 дано стане нещо интересно. Само не и сватба. Сейфер 🧿❤️

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:09 от roxy94

# 48
Ферит знае , че Сейран го обича и Сейран знае , че Ферит я обича
По скоро Ферит търси уверение , че Сейран няма да го изостави отново Затова този паралел , който всички очакват Сейран да си тръгне и Ферит да я връща ,някак ми убягва
И Суна какво му каза
"Ще си тръгнеш и няма да се върнеш, докато Сейран не се върне при теб по собствена воля“

И аз се чудя кой гримира Афра и заплата получава Достатъчно е  да отвори 5 клипа в Инста и Тик ток

# 49
  • Яко в Матрицата...
Еве, рано е за бамби. Имат да си говорят за много неща, да направят заедно много неща. Но и аз никога не съм искала бебе Joy Сейран все още е твърде млада, за да става майка, а и преживя много неща. Нека да си поживее малко.

# 50
Добро утро Flowers Hibiscus Трябва да видим и фраг 2,за да имаме повече яснота,но аз имам чувството,че Сейран си тръгва след разговора с дядото на Дияр и затова плаче на излизане от там.Сцените,знаем са разбъркани и не може да сме сигурни,че чакащите в хола сватбари имат нещо общо със сцената горе и Ще бъдеш ли отново моя...Надявам се Ферит да е хукнал да я търси и затова да са думите на Ифакат,че отново може да е на спасителна мисия.Това е моят прочит на фрага.И затова в анкетата отговорих,че Сейран ще се отдръпне.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:38 от Милена Тодорова 756835

# 51
Здравейте,
Благора за темата. Simple Smile
Аз отново да си кажа, че Ферит трябва да скъса с Дияр, и то бързичко и то по свое желание и решение. Но Сейран също трябва да му каже, че го обича и живота без него е бил празен. После нека си играят на флирт в ъглите на имението, още 3 епизода ако искат за покачване на напрежението в сценария и публиката.
Двамата много грешки са направили към себе си и към човека, който обичат най-много.
Сейран стига се е примирявала в 1ви сезон как се изправи срещу Пело и показа къде и е мястото на няколко пъти, сега ще ходи да сдобрява жениха с дядото на булката, еми извън характер ми е, съжалявам. Не мога да се съглася напълно с мнението на някои от вас  че Сейран вече му е казала, че го обича, по-скоро направи наченки по неиния си начин. Тя много добре знае, че за Ферит е много важно да ЧУЕ думите изречени право куме в очи, той чете добре действията, жестовете и посланията и, но въпреки това натурата му е такава, че за тези неща иска да чуе простичките думи "обичам те, искам те", после вече той и света може да обърне. Поне аз така го виждам. А вече сценаристите какво са решили, ще видим в петък. Simple Smile

# 52
  • Яко в Матрицата...
Не разбирам защо Сейран точно сега трябва да казва на Ферит, че го обича. Какво ще промени това? Ако не го обича, Феро какво ще прави? За да не остане сам, ще се ожени от благодарност за тейзето ли?

# 53
Фрага определено се е харесал!🥳🤗🥰
5 млн в Инста
2.3 млн в YouTube
1 млн в Х

Ферит и Сейран трябва сами да вземат решение,  сами....Всички виждаме, че се обичат ❤️🧿🧄...Но те осъзнаха ли го...

# 54
И снимките продължават в имението. Честит празник на комшиите,101г.  Република Турция

# 55
Рени, мисля че Ферит иска да чуе отговора на Сейран и ще слезе при сватбарите да заяви решението си. Да се убеди, че не греши. Като нищо да развали сглядата, и да се отметне от Дияр. Все пак това е Ферит, никой от близките му няма да се изненада. За другата рода е ясно, те ще са в шок. И ще се почнат едни отмъщения и заплахи.... Като се замисля повече, не му пукаше да смени едната сестра с другата на първия си годеж. И все към Сейран го тегли, стигне ли се за женене. Тя по-ината, на пук се ожени за Синан.
Ева, това с веждите много ме разсмя. Ама наистина, това хубаво момиче понякога все едно някой се е учил на нея по грим, за косата също. Ако я оставят сама да се гримира и фризира, ще се справи сто пъти по-добре...
На мен пръстена на Ферит не ми пречи, даже не го забелязвам. Това е просто един пръстен. Като знам хората носят пръстени с години, и какво правят...

# 56
  • София
Аз чакам една серия само за СейФер, там да се изяснават и да си правят бамбито накрая, че ни се изчака чакалото за това бебе две години Stuck Out Tongue Winking Eye
Добавих опция в анкетата, че Феро ще се отдръпне, че някой спомена. Има промяна на гласа, да знаете.

# 57
Защо казвате, че са се събрали сватбари в хола. Там са само от семейството, всекидневно облечени и Дияр. Няма ги нейните роднини. Не мисля, че е сгляда (нали са сгодени и семействата се запознаха и я искаха). Да не съм пропуснала нещо? Но Ифакат се опитва да й отвори очите. Дано да успее. Все ми е тая как ще се развали сватбата. Важното за мен е да не се състои.

За промяната на гласа: виждаме очите му, гласът наистина е друг, като че ли е в мислите му.

# 58
Корханлар може да са по домашному, но кака се е барнала официално. Грим и прическа има, с диамантените обици, готова да подписва веднага галиба Thinking

Рени, никакви разговори и изяснявания не искам между Сейферите, докато не се заключат някъде за три дена поне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 59
В Х четох интересна теория за фрага. Момента с възможната целувка е сън на Сейран. След този сън тя отива в дома на Дияр. А после бие фъстъците и Ферит я гони до стаята. Тая теория ми дава надежда, но сценаристите какво ли са решили?

За пистолета пак се размечтах. Един от феновете да се юрни в тая стая и да ги заплаши/заклещи и  веднага да си кажат всичко, че да се свърши с тая мъка.

Общи условия

Активация на акаунт