Отговори
# 30
Благодаря за новата тема,Мистери Flowers Hibiscus Дано я изпишем с хубав епизод Heart

# 31
Мистери 🌷
Целувки не щА! Сейран не е готoва. Нека осъзнае себе си. Да остане сама с болката си и загубата на Ферит, пък после ще видим 😉

# 32
Бре,че бързо ги изписваме тези теми.Но мистери отново е на поста си. Благодаря. Абе гледайки фрага само аз ли си мисля,че Ферит отдавна е направил избора си?Много малка информация ни дава,но е ценна.Относно посещението на Сейран при дядото на Дияр  не мисля,че е за да спасява сватбата им.Тя говори,че не трябва да го "накзва" заради това,че защитава хората които обича,т.с.право в лицето на всички заяви,че Ферит я обича и затова я спасява и се грижи за нея. Тя говори за наказание. Едва ли за Ферит отказ от сватбата с Дияр ще е наказание.Струва ми се,че Ферит е започнал да пренебрегва кака и тя съответно да "реве и се тръшка" пред деде и баба. Пред Сейран обаче Ферит се държи нарочно уж,че все още ще се жени за да я подразни и накара да ревнува. И тя го прави.На деде обаче не му харесват тези "игрички" и затова се довлачва в имението да търси сметка как бившата  жена и цялото и семейство ще живеят с Ферит и неговата внучка. Тук вече ще се намеси и деде Халис,само дето не знам на чия страна ще е.Дали отново няма да накара Ферит да избира между Дияр и Сейран или директно ще защити Сейран.Ще стане драка,сигурно ще има и закани и Сейран ще "хукне" цивилизовано да "спасява"Ферит от евентуални отмъщения. Така го мисля аз.Пък е възможно кака да види целувка и това да е "капката от която ще прелее чашата" и "тръшкането" пред деде да е това.

# 33
Гюнайдън, девочки Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Мистери, благодаря за новата ни темичка Heart

Свършиха ми лайковете, не можах да ви отразя всичките, но най-много на KrasiAnna се зарадвах този път Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

Айде стига с тази фалшива етика и морал! Хората се искат като луди, сега ще чакам кака да се сети, че да се оттегли, или Феро да му мине срамежливостта и неувереността, или на Сейран да й мине жертвоготовността Head Band
Да вземат да се изконсумират вече, та белки им се наместят чакрите Smirk

Трети сезон сме, на 81-ви епизод. Химията не мърда, нито феновете пред ялъто. Ето това е любов Heart Eyes

П.С. В анкетата гласувах с Да, но не защото вярвам, че ще има, а защото искам да има Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 06:23 от Еванджелин

# 34
Добро утро, момиченца! 🫶
Предполагам днес ще ни изненадат с клипче - поздрав по случай Празника на Републиката, както миналата година! ✌🏻 Вчера някой беше пуснал снимка от Ялъто, че има подготовка за това! ✌🏻

# 35
  • София
Сериалът тук е много по-интересен и смислен...вече епизод № 64...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 07:56 от Gugutka52

# 36
Белл, да не се окаже, че подаръкът е фрага! 😄😄
От следващия " вземи" тоя скандал, на нас да ни наместят чакрите . Хахахаха....
Добро утро, момиченца! 🫶
Предполагам днес ще ни изненадат с клипче - поздрав по случай Празника на Републиката, както миналата година! ✌🏻 Вчера някой беше пуснал снимка от Ялъто, че има подготовка за това! ✌🏻

# 37
Добро утро, момичета Simple Smile
Цитат
"#HandeErçel получи награда заедно с успешните актьори Халит Ергенч, Серенай Саръкая и известните продуценти Тимур Савджъ, Онур Гювенатам и Керем Чатай на гала празнуването на „Турската филмова и телевизионна индустрия“, организирано от The American Turkish Society в Ню Йорк."
Това не е ли нашият Онур сред наградените?

# 38
Добро утро,момичета!
На мен много ми се иска двамата сами осъзнато да протегнат ръце един към друг,не защото дядовците са се намесили или Дияр да реши да се оттегли.И този въпрос на Ферит нещо не ме радва-или ти или Дияр,тоест Сейран е равна на Дияр,ами не ми е ок.И тази реплика "Откраднаха стария ми живот,унищожиха новия" дали Сейран не е научила нещо.

# 39
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Благодаря за новата тема, Мистери HeartHeartHeart

В анкетата гласувах, че Сейран ще се отдръпне, но за мен всяка една опция е възможна. Всички очакват паралел с 13 епизод, но не вярвам да го дадат в същия вид. Ще е нещо подобно, но няма да е толкова вълнуващо като целувката на летището.

За да оценя този фраг, трябва да видя следващия Joy Както повечето са писали - Ферит трябва сам да реши как и с кого иска да продължи живота си, независимо какво му каже Сейран. Тя се събуди от зимния си сън и взе решение, с което да поправи грешката си. Колкото и да е трудно, колкото и да наранява Синан с това решение, след това нещата щяха да са още по-зле. Синан всъщност много добре знаеше какво е положението и няма какво да обвинява Сейран за случилото се. Той също има вина. Да, тя се мъчеше с всички сили да го убеди в нещо, в което искаше и себе си да убеди, и това му вършеше работа, въпреки че знаеше истината. Няма какво да се прави на ощипана госпожица сега... Той и Дияр са последните хора, на които да съчувствам, че са били лъгани. Сами искаха да повярват в илюзиите си при положение, че истината винаги е била пред очите им. Особено Дияр...

Нашият шнур е, Кате Joy

# 40
  • София
Снимаха клипче вчера, но като си представя кой ще се бута да е главно действащо лице и нямам никакво желание да го гледам.
Както тук сте писали, за Сейран няма верен отговор. Ферит да си вземе решение, стига е чакал някой друг да го прави вместо него.

# 41
Добро утро,момичета. Синан не го мисля въобще.Видяхме,че се е сближил със Сейран с някаква цел.Не ни разкриха цялата "картинка",но ни загатнаха.Той е успял да направи това,което Тарък  не можа.Единия се опита да използва болестта и,поставяйки и условия,но Синан я е използвал с обратна тактика и то успешно. Да видим и Диярията дали ще я "почернят" или ще продължат в дух "спасителка".За мен обаче ще е интересно кой е "режисьора" на цялата работа и защо.Защо ми се струва,че Торпилче ще "изгори"?В този сезон тя е абсолютно излишна при положение,че си имаме Диярията и никакъв шанс Ферит да и обърне внимание. Тя е като втората Асуман. Да видим какво са ни подготвили ограничените фантазии на сценаристите.

# 42
Само на мен ли оранжевия диван ми бърка в очите повече от пръстена на Феро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
  • Яко в Матрицата...
Само на мен ли оранжевия диван ми бърка в очите повече от пръстена на Феро Stuck Out Tongue Winking Eye
Цялата мебелировка ми бърка в очите Joy

Ай да се вземат, после каквото ще да става JoyHeart Eyes

# 44
Добро утро, момичета. 🙂

Мистери, благодаря за новата тема! 🌹🌺🌻

Ще се вземат нашите, няма къде да отидат. Ферит вече заби нос в нейния и са на милиметър от целувката. 😜

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 09:09 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт