Отговори
# 15
Ето това са фенове , всички са там главно заради АфРам 🤍

# 16
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
Пожелавам си епизод, в който да ме ядосат, пред такъв, в който всичко да ми е равно и монотонно. Но най- много си пожелавам епизод, в който да въздъхна доволна, а това ще се случи, ако двамата се целунат. Ето защо в анкетата отговорих с твърдо да! Аз имам нужда от тази целувка, Сейран има нужда от тази целувка, а Ферит има най- огромна нужда от тази целувка. Това ще е нещото, което ще ги тласне един към друг. Ако се потопят един в друг, бързо-бързо ще си припомнят какво не трябва да губят! Ще осъзнаят, че интимността, която са споделяли, няма как да се случи с друг/а.
Знам, че е твърде рано, но нищо не ми пречи да си помечтая! И ако някой ще ги прекъсва, то бих искала да прекъсне целувката, а не нейното неслучване.

# 17
Каква ирония, СейФер не са заедно, но имат общи сцени почти задоволително.

# 18
Иска ми се сценаристите изведнъж да се смилят над ГГ и да избелят кака, като й светнат лампичката, че трябва да се откаже от брака и тя благородно да го направи.

Лека и спокойна нощ ви желая, дано да сънувам целувката, че в сериала надали ще я има.

# 19
Благодаря за новата тема

# 20
Мистери ,мерси за новата ни тема.  Kissing Heart Дано до края и да отпразнуваме събирането на СейФер или поне отстраняването на каката от живота на Ферит  Hands Pray     Hands Pray     Hands Pray    Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
В анкетата отговорих ,че ще ги прекъснат Сейран и Ферит преди целувката.
Най-вероятно кадрите и думите в трейлъра  не са  последователни  и може и разговора на Сейран с дядото на Дияр да е в края  ,защото ако е хукнала да го моли и да хвали Ферит защо изобщо след това би си играла игрички с него и да има  питанки ако аз направя така ти какво    ще направиш  и да си домакинстват мило мило в кухнята.  Thinking
Хайде идвай по-бързо петък  Simple Smile

# 21
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿

# 22
Благодаря   за  новата тема.
Струва ми се рано за целувка помежду им. Ще е хубаво да са приключили  взаимоотношенията  си  с  новите  партньори, а и  да са изгладили  всичко  случило се  в разговори помежду си.
Иначе определено  имаме нужда от сладка ревност и горещи  сцени.
Но съвсем не искам да виждам  старите им лица, играещи  странни игрички  един с друг.
Каката изобщо не ме дразни, нито път Ферит.  Всичко е въпрос на време. Тя със сигурност  ще си покажи рогата и ще стане злодейка. Епизодите  трябва да имат някаква последователност и интрига в себе си.
Вървим в добра посока.

# 23
Благодаря, Мистери,
Хубава и спокойна ни е темата /без тролове и навлеци/.
Дано да се изпълни с много хубави моменти между ГГ, а ние вече да се кротнем.
Защо си мисля, че ще имаме паралел със сцената в 13 епизод на летището, но
този път Ферит ще догони Сейран, която иска да си тръгне отново, въпреки чувствата си към него.

# 24
Благодаря за новата къщичка, Мистери! 🌷🥰🍀Спретната и уютна! Да бъде пълна с хубавини!
Фрага ми хареса 🙃🤗🫣
Изключително красива Афи 🥰❤️🧿

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 22:35 от Dichkata

# 25
Всички искат СейФер! 😍 Подпалиха мрежите пак! ❤🔥❤🔥❤🔥 За 4 часа! 🤘

# 26
Mystery, благодаря ти за прекрасната ни къщичка! Ти си нашият безценен диамант, без който не можем!

# 27
Някой по-рано писа, че Синго бил напуснал дизито щото Рамо го обидил! - въобще не повярвах на това и търсих из мрежите тоя хабер, ама не го намерих! ✌🏻Искам да не притеснявате Синго е споделил фрага, има стори в Инста!

# 28
Думите на Ферит ги дават в този профил в Инстаграм
https://www.instagram.com/mertramasandemir/
там го писаха май

# 29
Някой по-рано писа, че Синго бил напуснал дизито щото Рамо го обидил! - въобще не повярвах на това и търсих из мрежите тоя хабер, ама не го намерих! ✌🏻Искам да не притеснявате Синго е споделил фрага, има стори в Инста!

Тя и Бирсен уж се чудеше дали Джем си отива Щом е споделил фрага и от там ще очакваме удар Мухлясалият е на предела

И да Мерт стоически издържа Молските снимки Grinning 

3 сезон химията не мърда Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт