За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 398
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • България
И аз не съм експерт, даже тесен специалист не съм, въпреки че наблягам на китайските костюмни сериали.
Изгледах бавно, бавно Love Game in Eastern Fantasy (2024) и му писах 10.

Хареса ми как са свързали реалността с фантазията.
Гледам бавно, защото май в последно време китайците съвсем се гаврят със зрителите си и даже романи с хубав финал се превръщат в сериал с китайски.
Вече задължително изчака финалния епизод, коментарите към него и така започвам гледането.

Като ви чета коментарите към съвременните сериали ми е забавно, но като започна да гледам ми се доспива. Grinning

# 391
  • Русе
МоарейнД има право, че някак съвременните китайски сериали отстъпват като качество и динамика на костюмните. Мислех, че може би аз не попадам на интересни.
Изгледани:
Love Game in Eastern Fantasy (2024)/ Млечний путь - 9
Romantic/Любовь наносит ответ.удар - 8 ( мини сериал с двама красиви и непознати за мен артисти)
Перленото момиче - 9.5 (само заради края махнах 0.5) Но...за мен си остава един от хубавите китайски сериали
Заложени за гледане :
Reset/ Начало  - ( Ах, Роце, каква си провокаторка?! Joy )
Who roles the world - все чета за Ян-Ян, гледам шортчета, а нямам мнение...

# 392
  • пак на Рив Гош
Ох, ще взема да му дам шанс на Love Game in Eastern Fantasy,покрай вашите отзиви Joy.

Уин, аз си харесвам Ян Ян, ама повече в съвременни сериали, не толкова в "костюмните". Но погледни Who Rules the World, не е лош, аз го харесах.

Не забравяй на финала има не една, а цели две котки.Дори и куче има.

Enisa60, с чиста съвест може да прескачаш моментите с храна,алкохол и всичко, което не ти харесва.
Аз така правя. сигурна съм, че и другите го правят.
И аз ще догледам до финала, ама заради кучето. И не само Grinning
Аз пък не пропускам яденето и пиенето. Нали кулинарията ми е хоби, що рецепти съм научила покрай сериалите Joy

# 393
Нали кулинарията ми е хоби, що рецепти съм научила покрай сериалите Joy
Твоето хоби е по-хубаво от моето. Аз предпочитам да ям.

Е, щом има и котки.
Не се прави така! Котките се пускат в първи епизод!
Права си, но кой би избрал емоционално опустошен Гоблен пред две пухкави котки?

Днес и аз ще лепна табелка “Do not disturb”, за  да си изгледам последния епизод на High School Frenemy и душата ми ще може да си почине. Имам и един камион кърпички, защото …  не знам какво да правя с живота си след това. 🤣

# 394
# 395
  • пак на Рив Гош
Много тъжно, че толкова млад човек си е отишъл Disappointed Relieved . Мисля, че не съм го гледала досега, но жалко за загубата 😞

# 396
Още по- лоша новина
https://nova.bg/news/view/2024/12/03/479290/южна-корея-обяви-военно-положение/

# 397
  • пак на Рив Гош
Още по- лоша новина
https://nova.bg/news/view/2024/12/03/479290/южна-корея-обяви-военно-положение/
Да, много лоша новина Cry. И аз днес го видях в два от корейските акаунти, които следя в Инстаграм, плюс новинарските канали.
Дано да не настанат размирици, както през 1980та и да не продължи дълго.
На едно място видях, че Парламентът може да отмени решението на Президента, стига да има мнозинство от 2/3ти (а опозицията има мнозинство за момента).

https://www.bta.bg/bg/news/world/792836-prezidentat-na-yuzhna-ko … a-e-deynostta-na-
https://news.bg/int-politics/prezidentat-na-yuzhna-koreya-obyavi … o-polozhenie.html

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 20:41 от Роца

# 398
Парламентът вече отмени военното положение. Всичките 190 депутати от общо 300, които са били на заседанието са гласували за отмяната като там е имало и присъстващи от партията на президента. Значи и неговите хора не са съгласни с решението му.

# 399
  • пак на Рив Гош
Да, тъкмо видях новината и по тукашната телевизия. Добре поне, че засега военното положение се разминава и дано нещата да се успокоят в близките дни.

И, за да върна темата към сериалите - докато гледах The Trunk ми се видя, че Seo Huyn Jin e много отслабнала. Миналата седмица гледах снимки от представянето на сериала и ми се видя много тънка, но реших, че е от тъмната рокля и чорапогащник, които носеше. Но сега я гледам в сериала и там ми се вижда много слаба в сравнение с последния сериал, в който я гледах.

# 400
Ами много е слабичка. Бих казала , че като гледам е ок.38-40 кг. Слагам в скрит текст много симпатична фотосесия
Скрит текст:

Препратка към романтичната среща в бургерната със салатата без домати. Актьорите са много на ниво. И Seo Huyn Jin наистина се е стопила.
А може и да е до тоалета. Но в лице преди години е била с по-плътна основа. Най-силно ме изненада възрастта и- родена е през 1985г.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:08 от victoria vassileva

# 401
  • Русе
Seo Huyn Jin, не се ли омъжи тази година? Нещо подобно ми мина пред очите, дано не бъркам.

# 402
  • пак на Рив Гош
Много хубава фотосесия Heart Eyes

Уин, мисля, че я бъркаш с друга актриса. Доколкото знам, Seo Huyn Jin не е омъжена.

# 403
Търсих, но нищо не намирам за брак на Seo Huyn Jin. Винаги ме смущават снимките на азиатки с толкова разголени крака. Някак си се притеснявам да не видя повече, отколкото трябва. Не  разбирам защо не приемат деколтетата, а крака може?

# 404
Уин, може би се бъркаш с Гонг Хьо Джин.

Общи условия

Активация на акаунт