За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
# 376
The Trunk
Не мога да повярвам, че завърших това
Откъде изобщо да започна? Позволете ми да започна с доброто и това е много кратък списък.
1. Финалът е хубав и то не само, защото е финал и има котки.
Заслужавам награда за това, че преминах през целия сериал.
Трейлърът ми продаде мистика и трилър, но получих хора с емоционален багаж. Не се шегувам. Това е нещо за мъка, психично здраве и самота. Също и за липсата на комуникация.
Големият проблем (освен, че е скучен) е, че нямаше късмет и дойде при мен след като бях видяла Arcane по-рано през седмицата и там излях всички положителни емоции. ☺️

И кво интересно в инстаграм?
1.Исках маникюр като на Джинкс от Arcane и явно не само аз
Скрит текст:
2. Йошиюки Огата и болдър
 https://www.instagram.com/p/DC32KtxysQl/?hl=bg
3. Той

# 377
Така се захласнах, че го изгледах два пъти
https://www.facebook.com/reel/1628816824651674

И за почитателките на по-зряла хубост

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:05 от victoria vassileva

# 378
  • пак на Рив Гош
Така се захласнах, че го изгледах два пъти
https://www.facebook.com/reel/1628816824651674
А аз направо три! Уменията му за контуриране надвишават неколкократно моите Joy

След първия епизод на The Trunk, мога да кажа, че по епизод на ден ще му е напълно достатъчно. На моменти силно ми напомня на The Interest of Love - бавен, протяжен и пълен с хора с проблеми, за които се чудиш какво искат от живота. Прави сте, кастът е добър, ама май не са случили особено на сценарий. И определено сериалът не е за предколедни дълги зимни нощи. Трейлърът даваше повече обещания.
Много ми харесва, обаче, къщата на героя на Гонг Ю, със заоблените линии и осветеността в златисто и синьо-зелено.

За днес следобед съм си оставила двата тазседмични епизода на When the Phone Rings, предвидила съм чаша лате и коледни Cookie. И табелка 'Do not disturb' на вратата на спалнята Joy Joy Joy

# 379
  • Там, където мечтите се сбъдват
4 епизода на The trunk и определено ми харесва. Всичко, и бавните сцени, реплики, музика, прехвърлянето напред назад в годините. Сега се чудя как да се спра да не почна 5 епизод и затова отивам на пазар и ще омеся един тутманик:)

# 380
Роца, къщата на бившата също е много красиво обзаведена. Има една скална стена.🥰, която стои много ефектно. Също и кадрите с езерото са приятни.

Аз си направих снимка, за да знам какво да искам след време.

# 381
  • вятърничава
Аз искам този на дивана! Готова съм да изневеря на YYS с него, до тук ми беше лоялността. Къщата на Гонг Ю впечатлява, но не е точно моето. Разбира се, че нарочно е мрачна, студена, празни пространства, високи тавани, асоциация със замък. Имаше един кадър в началото, когато новата съпруга дойде пред къщата и я дадоха отвисоко. Къщата ми изглеждаше отвън като от Дисниленд, но градината, аххххх прекрасни дървета, подрязани в чудати форми, влюбих се. Дано да я видя и отблизо.
И не, няма да ме откажете да го гледам. Вече знам и подводните камъни в сюжета. Снощи изгледах първите два епизода. Сега продължавам, за всеки случай съм си приготвила кафе с мляко, лимонов кекс, лак за нокти, Мелъди Гардо, топло одеялце и мрачно и ветровито време навън Coffee Flowers Maple Leaf

Tuon, тази стена не става за катерене 🤭
Роца, цветът Аврора много ми хареса.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 16:42 от bb6

# 382
Dog Knows Everything- за който има нужда от нещо весело и  развлекателно- трудно ще го откриете сами.
https://doramy.club/45619-pyosel-znaet-vsyo.html
Лека вечер!

# 383
  • пак на Рив Гош
Tuon, ще огледам и къщата на бившата съпруга, заради стената. Досега видях само части от кухнята май.

bb6, и аз много харесах зелената Аврора. Много ми допадат цветовете от синьо-зелената гама.
Времето в момента и тук е само за свиване под одеялото с топло питие и хубав сериал.

# 384

И не, няма да ме откажете да го гледам. Вече знам и подводните камъни в сюжета. Снощи изгледах първите два епизода. Сега продължавам, за всеки случай съм си приготвила кафе с мляко, лимонов кекс, лак за нокти,
Лакът за нокти се приема само в тази комбинация
Скрит текст:

Вчера oт MLD  разбрах за още 2 сайта за теглене на азиатски неща. Не ги знаех. Слагам ги за всеки случай.
dramaday и mkvdrama

# 385
Здравейте, експерти! Лаик като мен продължава да се образова от вас,  та да дам отчет. Телефона го изгледах с 4-те му серии до момента,  вече няма да си причинявам подобно нещо. Като излязат всички серии,  тогава ще засядам пред екрана. Главният герой по някаква ирония го гледах в сериал,  който руснаците превеждат като  ,, Доля любви,, нещо като ,,Съдбовна любов,,. Там в последните епизоди актьорът имаше бузки,  та приятно ме изненада в Телефона. Главните героини не ми харесаха, това заблеяно изражение ме побърква. Сега подкарах и доста от заглавията, които споменавате,  явно от костюмираните дорами се преориентирах към съвременни такива. Яденето и пиенето непрекъснато  още не го разбирам, влажните погледи също,  ама карай да върви. Да допълня само, че гледам по Нетфликс. Препоръчвайте смело, моля!

# 386
  • Русе
Ениса60, не знам как е при китайците, но ,ако "менюто" ти е корейско, не можеш да избягаш от соджу-то и кимчи-то. Joy Заблеяни лица и крещящи мацки - също. Забавлявай се с останалото и си остави мозъка на команда "релакс" на нощното шкафче. След време ще претръпнеш. Не се отказвай и от костюмните/парцалените сериали - това разнообразие успокоява, а и китайци, и корейци предлагат голям асортимент. Наслаждавай се!

# 387
  • вятърничава
Не съм експерт и никога няма да стана, гледам за удоволствие и релакс каквото ми хване окото.
 The trunk след 4 епизода - Какво искат жените? / Какво искат мъжете? Thinking
Скрит текст:
Героят на Гонг Ю бързо омекна.Какво му трябва на един мъж - една жена да му готви,да го приспива, тези три работи и се кротна. Какво и трябва на една жена - един хубав мъж и носи закуската в леглото, приспива я, тези три работи + бижута и подарява,но тя трови живота на всички. Хем не го иска,хем не го пуска. Стана ми интересно и ще догледам, за да разбера какво толкова и е сторил той .
Tuon, права си. Ако беше направено като филм в по-стегната версия, само да загатнат историята на мама-тате,да орежат излишните пълнежи и персонажи, без  разтеглени диалозити и погледи тип индийски, щеше да се получи нещо от типа на "Паразит" и да му ръкопляскат по фестивалите. Сега е протяжен сериал, но феновете на Гонг Ю могат да му се насладят по-дълго, за разлика от камео участията му в последно време. Добър каст, и като споменах камео - Jung Kyoung-Ho и Cha Seung-Won като придишните съпрузи на втората съпруга. Cha Seung-Won беше направо невидимо присъствие Joy Ще видя до докъде ще я докарат.
Преди The trunk догледах Gangnam B-Side, в който имаше доста динамика, насилие, там никой не се интересува дали си в депресия, а хапчетата ги раздават в чували и животът не струва и цент. Та Гонг Ю и компания ми дойдоха,като почивка. Gangnam B-Side много ми хареса, и там показаха интересен архитуктурен елемент в едно помещение. Кастът много добър, повечето играеха толкова добре,че чак ме плашеха. Чи чанг Ук за мен прави много добра роля, Jo Woo-Jin, Bibi и всички останали също.

# 388
bb6, прочетох скрития текст и  ако издържиш още 4 епизода ще разбереш, че не си права за бившата. Искам да кажа... да, тя е зла и не го пуска, не си пие  лекарствата, но причината, идеята и изкуплението е друга. Не е приятна, това поне е сигурно. Защо е с новия и защо остава с него.
И го казвам, за да имаш мотивация да го изгледаш. 🤣 Да не сме само аз и Вики, които сме си причинили това нещо. 🤭🥹🤗

Не забравяй на финала има не една, а цели две котки.Дори и куче има.

Enisa60, с чиста съвест може да прескачаш моментите с храна,алкохол и всичко, което не ти харесва.
Аз така правя. сигурна съм, че и другите го правят.

# 389
  • вятърничава
Е, щом има и котки.
Не се прави така! Котките се пускат в първи епизод!

Общи условия

Активация на акаунт