Стани богат - тема 25

• 14 961
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Просто намерих стари кадри (всъщност видеокадри, но няма как да ги публикувам като видео) и затова давам два скрийншота. Интересното е, че този въпрос е върху музичката, която върви с първите 5 въпроса, което значи, че този въпрос е за малка сума. И се иска жокер от публиката.  Мислех, че ще ви е интересно да се види нещо отпреди 22 години. Не всички са гледали предаването тогава.  Ако това Ви е подразнило, извинявам се.

Не ме е подразнило, а се чудех какво искаш да покажеш. Без какъвто и де е коментар си е за чудене.

# 451
Нима не разбирате,че не е редно да се повтаря въпрос,па дори и да е бил задаван преди двадесет години. Някои хора имат слонска памет...

# 452
  • София
Освен, че е следващият ден след 10 ноември Simple Smile - на 11 ноември се тачи паметта на светите мъченици Мина, Виктор и Викентий. Ще рече, че отново има кои да черпят (Мина, Минка, Минкo, Минчо, Милен, Виктор, Виктория, Велизара, Велизар ). Примерно, довечера в Островното предаване има двама Викторовци, ама в епизода, който ще гледаме - те няма да имат имен ден.
Св. Мина е покровител на семейството. Името му означава "месечина, Луна". В народните представи бил господар на вълците. От днес започват "Вълчите празници", които водят след себе си най-дългите нощи.
В нумерологията числото 11 се счита за Майсторско число – символ на интуицията, просветлението и вътрешното знание. Повтарящите се единици (11:11) създават вибрация на нови начала и възможности и бързо развитие. А силата на 11.11 продължава да оказва влияние и след като самият ден приключи.
Т.е. можем да очакваме - последният участник тази вечер в СБ да не е довършил и да седне на стола отново утре.

Днес през 1930 г. Айнщайн получава патент за проектирания от него през 1926 г. рефригенератор (хладилник). Родени са доста писатели: Достоевски, Вонегът, Фуентес; но и Деми Мур и Лео Ди Каприо.

# 453
  • София
Ракета

И аз мислех за ключар ама не бях сигурен. Браво на Ники.

# 454
  • Другата България
Ракета не е ли?

# 455
Това за първи път го чувам.

Този да си опука жокерите май е дошъл. Дотук много семпло.

Ох, стига бе човек! На германския народ е.

# 456
Aз съм за "На германския народ" . Другите са българско, на ЕС и на САЩ.

# 457
  • Другата България
По метода на изключването и аз съм за него.

# 458
Иван Вукадинов, четох го наскоро, по повод смъртта му.
Допълвам, излиза за овце бързо в Гугъл, не го знаех, но човекът нямаше вече жокери.
А иначе и други интересни животни са гледани в Белия дом
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/domashnite-lyu … a-dom-449939.html

# 459
  • София
Бих заложил на овце или прасета, защото е по-нестандартно. Ама прасетата е доста прасешко, мръсно, кочина и т.н. не се връзва с 'Белия дом' Овцете поне са бели. Grinning А от овцете има и мляко и вълна.

На предния въпрос след 50 на 50 и аз бях за 'На германския народ'

# 460
Овце са, проверих.

# 461
  • София
Бих заложил на Австралия, но не съм на 100% сигурен.

# 462
  • София
Съвсем сигурен: Австралия
(След предаването ще до-проверя: пак не е на 100% коректен, но пък интересен и не сложен. В Австр има летящи катерици и Гуг ми потвърди (но се водят "торбести")

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:35 от EmBrother

# 463
  • София
Таити

# 464
  • Другата България
Таити, естествено.

Общи условия

Активация на акаунт