Кафяво течение

• 454
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте
Пиша тук да попитам дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо, проблема е лесния всеки месец от 1 година имам кафяво течение което продължава  два три или повече дни понякога се появява след цикъл или преди цикъл ( може да се появи по всяко време на месеца ) или е придружено от лека болка или не е придружено с болка а с някакво странно усещане ниско в корема или яйчника (все едно ще ми дойде цикъла)  ходих на гинеколог доста често и нищо някакви лекарства ми предписваше които не помогнаха да изчезне имах и кисти понякога по няколко малки или пък една голяма, но съм притеснена от факта, че това се случва всеки месец ще ви бъда много благодарна за всякакви съвети или подобни истории, ако на някоя от вас се е случвало нещо подобно

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:05 от user.111

# 1
Дали да не опиташ с друг лекар? Това изобщо не звучи нормално (и безобидно).

# 2
Дали да не опиташ с друг лекар? Това изобщо не звучи нормално (и безобидно).

Другия вторник ще ходя при друг за второ мнение

# 3
При мен след раждането на третото дете така ми протичат овулациите. Два-три дни кафяво течение, понякога сравнително силно, понякога с доста осезаема болка. Вече десет години. Няма изгледи да се оправи преди менопаузата.

# 4
При мен след раждането на третото дете така ми протичат овулациите. Два-три дни кафяво течение, понякога сравнително силно, понякога с доста осезаема болка. Вече десет години. Няма изгледи да се оправи преди менопаузата.

Сравнявала съм горе долу с деня на овулацията и не съвпадат дано не е нещо притеснително … Примерно този месец ми се появи един или два дни след цикъл ….

# 5
Аз вече трета седмица имам такова течение . Ту ми идва ту ме прецапва . Предстои ми да ходя на преглед .

# 6
Аз вече трета седмица имам такова течение . Ту ми идва ту ме прецапва . Предстои ми да ходя на преглед .

Мале ужас милата при мен пък е всеки месец ще ти бъда благодарна след прегледа да споделиш, ако прецениш какво ти е казал

# 7
Аз мисля , че проблема при теб е нормален . Първите два дни , които те прецапва не се броят за цикъл , в края на цикъла също е нормално прецапване . Ако се притесняваш запиши си час за лекар хем да се видиш на къде си с хормони и т.н.
Докато при мен аз имам прецапване от вече трета седмица . Има дни в които направо си ми идва , но не спира . Всеки ден слагам превръзка и вече адски много ми омръзна . Сега ходя по други доктори и не мога веднага да ида на преглед , но и на него ще му дойде реда . Иначе и аз си имам болки от време на време .

Общи условия

Активация на акаунт