Отговори
# 240
Зависи колко и е договора в Хюкюмдарите беше жена от която Хъзър беше привлечен и в името на мафиотското семейство си развали брака накрая тъкмо а ще стане работата и тя напусна сериала след това нямаше и друг сезон. Но там имаше и други фактори за гледане Озан Акбаба например. В Джихана беше втората жена която обича,помага и тн ,но там си беше жива мафиотка с пистолета нищо ,че си беше лекарка. Но там раздялата им с героя на Октай К много ми хареса нищо ,че имаха бебе защото Фирузе беше важна и тн. Впрочем направо мисля ,че е абониран за Пелин защото имат три проекта заедно и в трите му е жена. ;д
Тук три сезона едно и също гледаме стоплят ни го просто и разместват детайлите няма да се шашна ако баба и каже ще кажеш ,че си бременна и тн ,но и това го гледахме с бременна от друг. ;д
Такава подигравка с актьорския състав май имаше само в Камъка където редовно излизаха новини ,че Озан и Салих напускат сериала ама там май беше велика катастрофа. Но там Озан го нямаше по два епизода беше нормално тук хем ги има и пак същите катастрофи.

Чакай да се цитирам от снощи. Какво ме интересува Бетюл? Какво ще стане с Ферит моят проблем е това...

# 241
Да, Диде, ясно, че зависи от договора, но те завиват вече в друга посока и образът й става излишен. Няма нужда да я омаскаряват, за да изпъкне извънземната. Може и да не съм права де  и да я извадят с достойнство от сериала. Дано не се повтаря това с бременността - прекалено плоско ще е и твърде отчаян ход да задържи мъж, който явно не я е обичал. Друго смятах в началото, но промених мнението си. Просто я е ползвал като лепенка за раните си, но и с нейно съгласие, защото тя е била наясно със съществуването на Сейран и неговото отношение към нея. Просто трябва да си поговорят открито и тя да отстъпи. С всеки друг ход, ще ми падне в очите.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 14:20 от ·٠•Snejka•٠·

# 242
Мюзикъла на Баран

От Бурджу

https://vk.com/video-226933332_456240455

Снеже , вече наистина ми е все тая те направиха Ферит за посмешище за пореден път кой изгорял след него какво толкова ще стане един или двама по малко? Коскоджаман Четин го занимават да играе като даскал все едно превъзпитател.
А за лепенката Сейран го каза на майка си. Ама ще се види какво е както казваше Диджле в Мениджъра на Баръш не съм нито билков чай нито лепенка Wink

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 14:22 от x BlackRose x the guardian team :)

# 243

Ами този какво иска пак? Нали му дадоха имението? Толкова е скучен Абидин, дори това, че го изкараха Корхан не го промени. А откакто се ожениха в реала с Берил, в сериала са като пенсионерска двойка.

# 244

Ами този какво иска пак? Нали му дадоха имението? Толкова е скучен Абидин, дори това, че го изкараха Корхан не го промени. А откакто се ожениха в реала с Берил, в сериала са като пенсионерска двойка.
Абидин си копа гроба сам просто бакалъм какво ше стане. Аз въртя суча и мисля ,че ще стигнем пак до 36-ти епизод не знам защо все така си мисля.

# 245
От Мелик - семейството се е събрало.

Трейлър на филма с участието на Джем Сьокют/Синан - Барда. Предупреждавам, че има много сцени с насилие.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:51 от ·٠•Snejka•٠·

# 246
Да ме ме прощават братятa ... Heart

Аха малкия как скубе чичо умираммм Heart

От Мелик - семейството се е събрало.

Трейлър на филма с участието на Джем Сокют - Барда. Предупреждавам, че има много сцени с насилие

Да споменая ,че и колегата на Афра и партньор в Фазилет - Идрис Неби Ташкан е там както и нашия колега от Време за смърт. Изглежда интересно ама за дигитала е бил филма мисля. Успех на екипа!

# 247
Здравейте, момичета!

Повтарям тази фотка, че ми хареса мъжката компания.

Demir’s Brothers Blue Heart

# 248
Емруллах ни готви ,че има целувка в фрагмана.

# 249
Емруллах ни готви ,че има целувка в фрагмана.

Охх, каква ще да е таз целувка, та предварително психически ни настройват за нея?!

# 250
Валлах не знам нищо вече каквото такова.
Чакаме.

# 251
Валлах не знам нищо вече каквото такова.
Чакаме.

Диди, гъделичкаш любопитството ми.
Ще чакам с нетърпение целувката. Може пък нещо извънземно да е...

# 252
Сейран:Колко нощти ме гледаше? Или нека да попитам по точно.Имаше ли вечер в която да не си ме гледал?
Ако ти беше се отказал от мен аз много отдавна щях да си тръгна Ферит.
Ферит:Ти винаги ли знаеше затова?
Сейран:Още от първата нощ.
Бетюл:Ще го кръстим Фуат.
Гюлгюн:Какво?
Ферит:Как хубаво запълваш липсите на това което си загубил татко.
Сейран:За вас има само едно нещо което е важно. И това е семейството.
Абидин:Ако на някой не му харесва ето вратата е там.
Халис:Ти кого гониш от къщата му ха?
Сейран:Ако искаш да ме виждаш само мен ще гледаш!
Бинназ:Наистина дъще аз се справих с всичко сега е твой ред.
Ифакат:Браво! Поздравявам те даже съм ти и фен.Добър ход да покажеш кой е шефа.
Ферит:Защо правиш промени в стаята без да ми съобщиш?
Сейран:Каквото си за мен ти това съм и аз за теб. Дори и още повече.

# 253
Ohaaaaaa ❤️‍🔥 #SeyFer

# 254

Абе аз хубаво казах за Ферит одеве ама Бетюл не е бременна от Орхан според мен.

Общи условия

Активация на акаунт