Отговори
# 60
# 61
# 62
Джем е вземал уроци за сцените си в серията, работил е с учител по актьорско майсторство.

Цитат
Завършихме нашата консултация преди снимките с Джем Сьокют, един от главните актьори в сериала. Той успешно завърши специална консултация, свързана с неговата роля.  

aycakuruakademi чрез публикация в Instagram.

Е, силно казано - един от главните, но...

https://www.instagram.com/p/DB0xs6ZI4i6/?img_index=1

# 63
Абудин сега не е времето
Не се намесвай!
Дядо подхожда ти брадата!

Ферит!
Леле....
Позволих ти няколко пъти за всичко ,но това е прекалено. Иляс е бесен мисли ,че Ферит ги будалка за Дияр и ,че я взел в къщата.Бабата на Дияр е казала,Дияр казва ,че той е бил принуден.
Халис му казва да внимава какво приказва. И не можело да говори за семейството. Дядото е бил в болницата.
Онзи откачалник искаше да навреди на Сейран аз съм длъжен да мисля първо за моето момиче.
Абидин тръгна пак да се дърви на Халис ама на него му стана и лошо
-Какво правиш я нямаш ли срам?
Аби и Ферит пак се карат и Кязъм ги разтървават.Есмето и ставало лошо от тия кавги и патардий.

Кажи на дядо си да оздравява бързо имаме сметки да разчистваме.
Суна:Хайде Абидин върви с мен.

Кязъм:Докато няма сватба няма да идвам в стаята ти.

Сейран казва ,че Аби е прав.Ферит:За кое е прав предложих му пари и всичко и той отказва.
Халис е добре малко ще си починел. Хатуч каза ,че всичко знае Халис само не знае за Абидин ,че знаел. Казва на Ифо ,че няма да пожали Абидин ако не го обзъптят.

Ферит вика ,че пак е един панаирен ден във вилата им.
Ферит:Какво е това което трябва да понасям от дядовците ха Сейро?
Сейран казва ,че е прав и семейството не е нормално.Май само Шанлъ ни траят нас и затова и не се отделяме пък каза Ферит.
Сейран:Заради мен сватбата ти се прояви и всичко това Дияр не го заслужава.
Ф:Истина е ,но в тази история никой не живее това което е заслужил.Ти да не би да заслужаваше? Не
Тя заслужаваше ли да бъде оставена на онази брачна маса? Не...Аз...какво заслужавах Сейран? Ти кажи
Аз заслужавах ли да те загубя? Не го заслужи Ферит ,но заради мен не заслужаваш да загубиш и Дияр.
Няма да я загубя нито и теб докато ти си навън аз не мога да продължа живота си в този дом ето така ще оправя всичко. Всичко капитан Иляс ще му обясня.Ще намери онзи човек и после
А после ще се ожениш!
Ще се оженя.
Ще бъдете много щастливи....
Ти ми казваше да не се женя какво се промени?
Това беше докато не опознах Дияр...
Г-н Ферит лекаря дойде...
Аз отивам да заведа лекаря при дядо ти мини в стаята си студено е вече.

# 64

"Дори късни събирания". Преводът е автоматичен, не съм сигурна какво пише на снимката🤔

# 65
Не искам да говоря Орхан! Орхан иска Бетюл да внимава с държанието си от сега нататък.Тя казва ,че знае всичко и ,че той се оплакал от майка и.Той казва ,че майка и убийца и това не е нормално да остане на свобода.Тя казва ,че в неговото семейство е нормално всичко и дава пример Халис ,че е убил брат си.Орхан се опитвал да направи всичко за нея и бебето ,но тя го пъди навън и иска да я остави сама.Повече няма да те чувам да говориш лошо за баща ми разбра ли? Хайде почини си сега...Шефика е развълнувана ,че Халис ще е на масата.Севда лети ,че видяла Ферит и Сейран как се гледаш минавали в друг свят. Дияр казва ,че има проблем и този човек е опастност за Сейран.Заедно ли ще живеете тримата? Докато хванят онзи.Ти гледаш ли се огледалото на човек не мясаш.И аз не искам Сейран да е в живота ни но искам преди всичко да е жива.Няма да те дам на Ферит.Дядо ти е прав.Вие не разбирате не виждате нищо през моите очи. Кажи Ферит.Дядо ти успокои се.Казах ти ,че разбирателен ,но наистина прекалява .Аз много се изморих вече. И аз Дияр се изморих въртя чиний като циркова маймуна. Ферит казва ,че дядо му ще го оправи всичко ако той не успее. Бъди спокойна! Лека нощ приятели внимавайте да не настинете.
Абидин казва ,че не може да приеме това нещо което се случва.
Абидин казва ,че иска да са нещастни покой да нямат дори.
Те няма как да загубят спокойствиеето си да съжелявам нямаш семейство и порасна без тях ,.но сега имаш такова.Не виждаш ли? Изкарваш всичко лошо през бъдещето на тях нищо няма да им стане ние ще пострадаме.

Ферит наблюдава къщата на Синан и иска сведения ако Мюмтаз се появи директно да му се обадят.
Ще те намеря негоднико! Ще те намеря!

# 66
# 67
Какво ще правя тук како? Какво става? Нещо с Ферит ли стана? Не но може всеки момент и да стане.Како аз трябва да си тръгна оттук не става така.Сейран виж ще намерим нещо като решение ,но Синан е по голяма опастност от това ти да си с Ферит. Сигурна ли си?Не става така трябва да говоря с Ферит. ферит се усети ,че Сейран е будна и се зачуди какво става. - Какво те касае Ферит? Като не спи...Да не спи какво ще направиш?Сейран издирва Ферит той в кухнята огладнял хахах...Щял да направи и на Сейран била гладна сигурно.Доживяхме да видим Ферит дса прави сандвич ;д Сейран го търси да си говорят той се качи нагоре живо разминаване ;д Алах,алах къде е това момиче в този час?Намериха са ;д
два часа се търсили чул глас долу и  се запитал ,че е оглдняла.А само затова? Е за какво друго да е... Сейран му вика ,че наистина огладняла.Взе и двамата сандвича и после му го върна.

Синан кисне пред вилата.

Су:Не спа ли?
- Не можах мислих.
За кое мисли за отмъщение ли?
Не Суна затова което каза мислих. И какво искам. Не говори за миналото си
Той просто иска да знае защо е направил всичко.Защо ги е убил ,защо го е изоставил и защо го е наел после отново.Чуди се как може да направиш такова нещо на човек от своята кръв.
И какво ще стане ако го разбереш?
Тогава ще видим
РЕКЛАМА

# 68
# 69
Абидин не би приел извинението му.  Лятиф е направил всичко и да ги сплаши само ,но Халис не е убиец на брат си. Спокойни Ферит и Орхан.Ифакат казва ,че Абидин ще иска всичко като научи истината.Ферит е сигурен,че няма да стане така.Ифакат казва ,че ще вземе всичко и нищо няма да остане за тях.
- И после ще дойде края на света. Ферит казва ,че ще викнат Абидин. Бъдете спокойни и кротки и без това е объркано всичко недейте и вие.
Ферит отивал към Дияр Сейран иска да дойде и тя да каже ,че няма да стане нищо и това нейна вина.
Ферит отива към дома на Синан - Айля е отишла там в къщата.
С:Не отивай в Ферит!
- Какво става я трябва да ида?
С:Трябва да отидеш при Дияр. И това ще оправя.

Бетюл казва ,че е обещала да и помогне. Ифакат казва ,че ще и помогне.Халис искал веднага да се оженят.
Ифакат и казва ,че агата ще я накара да подпише предбрачен договор и тя ще се прави на важна и горда ще се погрижила за тях.

Ферит пита за Синан и иска да знае къде е.Мюмтаз му казва ,че не знае къде е.
Питам ви нещо г-жо Айля кажи нещо алооо!
Махай се оттук!
Къде е Синан? отговори! Алоо! Къде го криеш?
Хазал:Никой не крием.Бихме ли искали да е така.
- Млъквай когато големите говорят ще мълчиш.
Кажи къде криеш сина ти? Ако намеря сина ти не можеш да знаеш какво е аз ще го подредя.
Айля моли Ферит ,че тя я разболяла Синан да не му прави нещо.
Не го наказвай заради мен! Той следва манията си...Когато го намериш го предай на правосъдието.
Ако научите мястото веднага ще ми кажете.
Добре.
Хайде да видим...

Ферит...
Батко вчера дойде тук.Те не знаят не ги нападай.Има още нещо той знае ,че Сейран е във вашата вила той полудя напълно.

Сейран? Ти какво търсиш тук? Ти да не полудя как сама? Онзи не е ясно откъде ще изникне.Трябва да говоря с дядо ти.Здравейте! На хаир да е моето момиче? Вижте аз дойдох да говоря с вас г-н Иляс знам ,че не ви е приятно ,че съм при вас.Но Ферит няма да се откаже от мен но това не е свързано с мен.
Ах бедната ми той от никой не се отказва така ли?
Не чакайте нищо от Ферит от това което е.Оставете мен толкйова е помагал на сестра ми и всички.
Ферит обича Дияр днес докато Дияр има нужда ще и помогне и ще подава ръката си.Той може да помогне на всички.Ако моята внучка пропадне аз ще и продам ръка.Но ако вас ви няма.Сейран казва ,че въпроса е грешно зададен тя знае ,че Дияр и Ферит се обичат и затова не иска да става нищо заради нея.
Докато има хора добри като Ферит добри не ги дръжте виновни за това ,че са добри хора.Е аз да тръгвам...

Сейран! Нямаше нужда от това и затова да тръгнеш.Ти беше до мен винаги в болницата дължа ти го и на теб и на Ферит.

# 70
# 71
Тази май обича да гледа какво искаш Ифакат? да изчезнеш.Агата каза да ти го предам не само Корхан дори да забрави името си. Не ме интересувате Корханови.Вземете си парите и отивайте другаде. Ифакат мисли за тях ,че били без работа и да вземат парите.Те не знаят друг език освен парите.Не го късай Абидин.Ние какво искаме? Ти искаш чекът по ценен е от мъжа ти.Каква ценност има един безработен съпруг. Жалко за теб! Ще ви покажа аз! Ще ви покажа! Сейран се усети ,че я следи. Няма да излизаш дори в градината и като чу ,че била в такси и накара да правят обиколки. Есме се притеснява търси Сейран пита Севда и Айшен и останалите ,но тя не я виждала. Хатуч каза да и позвъни ,но се свързаха добре съм била с Ферит идвали след малко. Таксиметрояия шофьор каза да отбият към полицейското ако иска ако мисли ,че я следят. Есмето искала да покаже нещо на майка на Сейран на жената и се яде дубайски шоколад. Кязъм щял да се заеме и да яде мандарина докато го чакала ще звъннел на Гюлгюн тя щяла да се справи.
- Обичам те сладурано!

# 72
Стори- Мерт.

Най-коментирани продукции за Октимври

# 73
Благодаря ти братко. ферит помислих,че е той но не е.Какво правиш ти? Ти имаш само една работа искаш да откача ли психопат те следи.Какво може да е толкова важно от теб и живота ти? Ти. Какво? Бях в Дияр.Какво говориш ти? Аз развалям всичко откакто дойдох не исках да разваля вашите отношения с Дияр.Ако им обесня исках да разберат. Не исках да те вкарвам в своята съдба.Съжелявам Ферит! Добре ти нямаш вина. Е какво мислиш дядо ще идем ли? Като отидем ще стане някой друг резил. Иляс мисли над думите на Сейран. Ще отидем ли? Или грешно разбрах.Ще помисля Дияр! Май ще стане ще отидем. Ферит каза всичко и хич не си мълчи ,че излезнала сама.Кязъм:Отиваме в Антеп да видим как ще те намери ония откачалник. - Не преувеличавай Кязъм ага. Ще се справя някак. Всички на главата на Сейран да не бяга. Недейте говорете все едно съм дете.Ф: Много ли си голяма?Ферит все пак казва ,че е бил към Айля и ще се оправял той със Синан. На Орхан единствения му проблем е Абидин и се притеснява какви ще ги натвори.Ифакат:Не се притеснявай аз нахраних неговоите гладни очи. Суна дори да спорим и да се караме нека не сме разделени.Дори не ме чуваш каза за чека че го искам и тн.Има ли момент в който мислиш трезво? Да кажем ,че искаш да скъсаш чеак го направи пред очите на Халис Ага.Извинявай не беше така и аз не мисля така знаеш.Ти не мислиш тези дни ядът ти ръководи умът ти.Лягаш и ставаш с Корханови>Така ли ще мине това? Добре изправи се пред него и говори ,но не с заплахи и се разплатете и да става каквото ще става.Не съм добре не мога да дишам онзи ли дойде? Във вилата съм не съм излизала но той знае къде съ,м.Добре какината ми той не може да влезне там.Да не може ,но и аз не мога да остана тук трябва да тръгна.Какво казва тя? Какво става? Ти щеше да говориш Ферит.Не успях.Какво щеше да говориш? Щеше да искаш нещо ли? Не мога да го кажа на теб дори думите дори заседнаха в устата ми.Разбирам те освен това и мечтите които може да станат реалност.Аз правя всички неспокойни и нещастни.Като една сянка падам в живота им.Остави тях себе си дори не мога да ижзивя моя живот.Как да стане?  Гледам морето не мога да го гледам виждам и Синан.Морето още е много хубаво Сейран не се отказвай от нищо.Ти трябва да скачаш в това море без да те е страх това не е моята сестра,.Какво стана със Сейран която е инат? И двамата с Абидин зациклихте в миналото.Ако ти сама си спомниш за истинската Сейран всичко ще е прекрасно защото Сейран която познавам  ще го направи.Тази Сейран е толкова далече дали ще мога да си я спомня според теб?  Айшен помисли ,че Синан може да обикаля навън и се чуди какво става ,но е Сейран ще скача в басейна - сцената от фрагмана. Не се страхувай Сейран! Няма да се страхуваш! Намери себе си! Намери себе си!
Айшен: В тази къща всички са луди в това време ще влиза да плува басейна.

айшен каза на Ферит ,че Сейран щяла да плува ,но той каза ,че не можела да плува и хукна да я дири.Накрая влезна в банята на стаята и гледа как се къпе.
Кой е тук?
Аз съм божий наказание!
Вече мога да плувам.
Казвам ти ,че не си нормална а си луда...
Аз съм напълно нормална.
Ти...
Караш мозъка ти да приеме ,че водата не студена и тя не е студена.
Така ли било?
Да всичко е свързано с тук,Казваш ,че не студена вода и не ти е студено и толкова.
И какво друго има освен това в мозъка ти? Не ми е студено.Ама трепериш.И ти...Аз не е от студеното
И аз.Ха? Ама ще ти е студено и си оставила вратата отворена лягай си и стига си правила глупости.Никакво влизане в басейна,Лека нощ!
И на теб!

РЕКЛАМА

# 74

Общи условия

Активация на акаунт