Отговори
# 75
Познах за песента на Емре Heart
-Ще си тръгнеш оттук Сейран.Няма да оставаш тук.

Отминава с времето оле много ми харесва да не коментирам ,че вече я слушам за 10 пъти днес.

# 76
Цитат
📸 Harry Via Instagram storie 😍🐈#MertRamazanDemir

# 77
Орхан дойде в пръстен при Бетюл веднага се женили баща му го поискал.А ти? Какво общо има той е възрастен и аз казах да.Ти може да си съгласен ,но мама я няма.Виж сега ще подпишем а когато майка ти излезне ще се оженим със сватба ,но хайде ставай имаме закуска.Подпиши и това преди да слезнем долу.Какво е това? Предбрачен договор.Какво означаваме за тебе аз и детето ми? Какво искаш? Аз и детето да идем да живем при слугите с бебето.Махай се Орхан.Гониш ме от къщата ми? Радвай се.че си бременна. И:Браво бе ама всъщност и за мен браво. Ферит се обади на Дияр щял да дойде ,но Сейран успяла да разкаже всичко.Да така хубаво разказа всичко ,че отново се влюбих в теб.Е добре развълнувана ли си? Минахме през тази фаза.Ще затварям трябва да благодаря на Сейран. Бетюл каза Ифа ,че всичко е станала както е казала.Всичко ще е както са се разбрали тя просто да не се отказва, Кязъм е направил кухнята дармадуман ;д и Кязъм прави шоколад нямало никъде дубайски шоколад след 3 дни ще го докарали от консолството се обадил ;д Ах Кязъм ага от остатъците които я караше да яде и правиш шоколад.Винаги говориш,Ама винаги...Какво става тука? Ще правим шоколад. ферит казва ,че работа ,но Кязъм иска да помогне и той да се почистил. Ти върви аз ще се справя.И как се прави този шоколад? Ще разтопя шоколад и тн доста работата.Дай ми шоколада на мен а ти надроби фъстъците. Успокой се Сейран антепския фъстъл няма да ти навреди.Но на теб може не става не виждаш ли аз трябва да тръгна оттук Вчера... Вчера нищо не стана Сейран.Отирчай колкото искаш Ферит ,но това не е по силите ни не го ли осъзнаваш? Затова аз трябва да си тръгна.Сейран виж ще останеш тук повече няма да стане.Нали нищо не ставаше.Ти се страхуваш дори от мен.Ако трябва ще спя в градината докато онзи се намери ,но ти ще останеш тук.Сейран! Знам ,че искаш да ме опазиш ,но няма къде да ме оставиш тук.Остави ме да си вървя иначее...Какво е това? Не знам мен ме нямаше...Нощницатаааа.Синан е бил тук.Бил е в стаята....Синан какво ще правим? Върви не оставяй сама тук.Кой сложи това в стаята на Сейран? Нека чуе дядо.Синан е сложил това в стаята на Сейран.Ще го накъсааам. Севда я сложила там ,Хазал е помогнала най-веротяно за нощницата да си я везме оттам затова било е специален пакет.Ако той иска да дойде щеше опитва се да ни оплаши.Айшен казва че сигурно ще изгонят Севда.Тази продължава да бълва жупел и гадория и двете сестри направили всичко.Ти нищо не знаеш какво беше с г-н Ферит заради Сейран дано Дияр я постави на мястото и. ЕСМЕ успокоява Сейран ,но те трябва да тръгнат оттам въпреки Ферит.Виж дъще момчето не може да огрее навсякъде.Няма да позволя да си развалят отношенията ,но и той не разрешава да тръгнем ,но...И ти си права ,но недей мисли така.Дияр е добро момиче не искам да страда.Дияр добре дошла! Не мога да повярвам този пак ли ще напомнил за себе си? Колко страшно място е света нали майко? не те ли е страх? За бебето ли? Не не се страхувам то има силни каки като скали.Виж я тази скала само при първата вълна стана на мясък.Като къртица се крия в тази стая. Ти ще бъдеш зактрила на твоето братче както Суна беше за теб.Данмо баща ти този път да е свястен ,че да не се налага все пак,Сейран се запитва дали Кязъм се е променил.Есме мисли ,че се е промени.Хората се променят аз сама се уверих но хората и правят и роли и на това станах свидетел Си...Както и да е уверих се! Не се измъчвай това ще отмине онова момче ще бъде заловено и ти ще се върнеш.Това което не разбирам към кой живот ще се върна?  Все едно стария ми живот е откраднат а новия ми разрушен.Идваш ли хубаво момиче. Тя не иска да е момче а момиче да прилича на Есме,но тя и каза ,че иска даприлича на Сейран умна и с добро сърце. Дияр е питала и в  полицейското.Надявам се да го намерят за да може да се върнем към предния си живот. Кязъм донесе шоколадите ще ходят.Сейран разправя ,че ималпо проблем в кухнята.Ферит каза ,че Сейран не закусва.Ферит нагъва шоколадите ;д Дияр имала алергия. Ифакат се чудела как е добричка толкова ,но не можела да разбере каква е.Или много си вярваш или се справяш прекрасно с ролята си да се правиш ,че не ревнуваш Сейран.Сладката ми йенге не я притесняваш нали? Не го е првила.Аз забравих за алергията ти се огорчи.Ти не реснуваш нали? Не просто ми странно бях ти казала но ти забравяш.хайде кафето изстина. Нека така да е.  Абидин е дошъл да говори с Агата ,но Ифакат не го пуска.

Ела Абидин! Ти излез Ифакат!
Но ага....Не съм дошъл да сядам.Ясно е ,че не си казвай за какво си дошъл.Хайде слушам те! Нямаш ли две думи които да ми кажеш?  Абидин скъса чека пред очите му.
Ти не можеш да ме наричаш дете защото аз не можах да бъда такова.Взе го това нещо заедно с майка ми и баща ми.Говори с мен възпитано! Вие знаете ли какво е това бе?
Абидин е искал поне стипендия да е учил някакъв шанс в живота.Или го било страх ,че няма как да е куче пред вратата му ако се изучи.Имам цял живот който да вземеш.Мислиш ,че ме е страх ли? Казваше да говоря ето гласът ми излиза когато и ти си прав.Опааа репликата от фрагмана за агата дойде шамар.
Научи се да говориш с мен първо а после пак ела.Махай се от очите ми до тогава.Това не свърши с това чичо...
Чичо...Чух един глас та заболя те?
Не ме е убивало. Ифакат ела тук! Кажи ага...
Ифакат казва ,че това са го направили преди той да дойде.Халис казва ,че няма да го купят с парите и ще го направят още по нападателен момчето което не се е изучило.Халис пита за Орхан. Точно както мислили за договора.Бетюл ще стои във вилата докато роди. Както искаш ага.

Абидин ти с дядо ли говори.Да и той ме слушаше.Е каза ли нещо? Не ме интересува какво казва докато не си признае нещо затова.Още ми свирят ушите от шамара му.И аз ще говоря с вас на един език щом разбирате само от пари.

Ела! Дядо видях Абидин той беше още беше ядосан.Остави Абидин той е сляп и глух за сега.
Сейран къде е? В стаята си нямало да слиза.Не е това което те питам.Тук ли е? Или тук? Ааа...така е. Сейран е в умът ми тоест мисля за нея и ме страх за нея от всичко което и дойде на главата ,но аз ще се оженя за Дияр и тя е много ваяжна за мен.Толкова много неща направи за мен не мога да я оставя и тя не ме остави.Толкова направи за мен.Това е проблема заедно със Сейран имаш много хора в сърцето си.ферит каза ,че обича всички.Ако един човек мисли за някого хем от сърце хем от разум.Сейран на главното място ли е сърцето ти? Сейран е в умът ми ,но не знам къде е точно. Но в сърцето ми много я обичам,но това каква обич е и нея не знам.Аз зная.Скачаше пред куршумите за нея и да оставиш булката си на сватбата ви такава е. Сейран е в сърцето ти.В умът ти и всичките ти клетки всъщност Сейран е на една страна а светът на другата. Да и какво се опитваш да ми кажеш дядо? Искам да решиш правилно за последно.Правейки моите грешки и като Хатидже и мен не се питайте какво сте направили.Това ти казвам....

# 78
# 79
Суна дойде във вилата да разбере какво случва и иска леля и да и помогне и спази всичко което е обещала. Суна иска да направят вилата на името на Абидин.Майкоо тя казва ,че Латиф е виновен ,но чака да отмине време.Суна не вярва на Халис. Вилата дори не е моя тя ще се жертва за кака си и нейното щастие.Неин ред е... Бетюл се изнервя ,че ифакат я бави. Ще спася майка ти ,но ти ще си тръгнеш.Какво? Не съм казала ,че можеш да вземеш детето.Да не си мислила ,че ще ти дадем детето и то носещо фамилията Корхан? Хайде отивай да се оправиш! Дияр е развълнувана все пак Халис бил на мегдана вече.Гюлгщн се тревожи за Бетюл трябвало да цъфти.Ифакат каза за споразумението Гюлгщн каза ,че това е обидно защото той дори и дава издръжка при положение,че не гледат деца. Ферит дошъл да си вземе дрехите.Сейран пита какво са говорили.Ферит! Чакай какво ще стане така? Как какво? Ние и това положение? Казвам ти да ме оставиш.Казвам ти ,че не можем и ти отирчаш момичето страда ти как не виждап я? Всъщност го виждаш.Какво? Ти така го искаш притиснат си аз от една страна от друга страна съвестта ти към Дияр но ако всички са съгласни за теб това е прекрасно. от една страна аз от друга тя нали? Разбира се.Ферит не днес може утре аз ще си тръгна оттук не можем да останем тук заедно недей прави нито мен съсипана нито онова момиче.Пак ли аз съм виновен? Ако твоето решение е брак с Дияр и без това скоро се жените. Ф: Ако не се оженя какво ще стане? С;Няма да сте женени нищо няма да стане и така. -Толкова ли?  + Толкова! И кое толкова?

# 80
# 81
Дияр искаше да види защо Ферит се бави.Гюлгюн ще отиде обаче и Дияр иска до банята да иде.Ако не се оженя да кажем например...Ти ще си моя ли отново? Както беше преди...в тази стая.Още по хубаво и от преди. Отговори! Отвори очи и ме погледни Сейран! Ще бъдеш ли с мен или не? Гюлгюн не знаеше ,че стаята на Ферит е сменена и тръгна към стаята и ги видя.  Дияр и каза и Гюлгюн я прати долу казвайки ,че Сейран се обличала вътре. Разбрах няма да си... С:Ще бъда с теб Ферит....

Тази песен в изпълнение на Джем ли беше ,че само от Акарсу ми въздейства бе?

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 08:15 от x BlackRose x the guardian team :)

# 82
# 83
Последно такава сцена гледах в Слънцата ама там положението беше друго и бяха деца в тийн години.
Йони не ти напомня на нашата лодчица?

Емруллах какво е гледал сигурно се е впечатлил от песните на Джем и Емре? Хубави бяха и добре е монтирал нещата... На мен в момента наистина ми е интересно Абидин като вземе вилата всички ли ще изрита? То май и това ще стане ,че Сейран ще го направи това за кака.

# 84
"Пелин Акил обясни думите "Yali Capkini приключва" и каза, че още нищо не е ясно."

https://x.com/akifyamann/status/1852403782233043014?t=-Q-JRx8-BYxg5AOIk1TUCA&s=19

"Пелин Акил, която играе героя на Дияр в #Yalıcapkını, каза: „Аз съм актьор, играя това, което е написано. „Всеки си има собствено мнение“, каза тя и обясни още, че понякога тайно ругае острата критиката."

https://x.com/TvDunyasii/status/1852403500728074521?t=g-I7pKV8-Rq08K6pRBjn-g&s=19

"Пелин Акил, успешната актриса от телевизионния сериал Yalı Çapkını; „Шоколадът Дубай е нашият фаворит. Много е скъп и го получих като подарък.”📍

https://x.com/Magazin_Buradaa/status/1852400626543595662?t=H48uZ … TJJhPjL1XHrg&s=19

Лека нощ от мен☺️

# 85
https://vk.com/video-129463937_456247319

На това се смях поне 10 минути докато пишех превод.
Казах ,че по късно ще споделя.

Социалната медия кипи и гърми в момента имало 6 стаи онлайн.

Всъщност има сцени които които заличават и целувки и кексове това се опитвам да го крещя като гледам нещо години наред. Няма нужда да се целунат за да се усети ,че са се целунали. Беше добро ,но нямам конфети и фоеверки бе Емруллах само бенгалски огън палим в нас за НГ.

https://www.instagram.com/reel/DB19UZYIMHW/?utm_source=ig_web_copy_link

Всъщност Орхан мечтае за Гюлгюн...  
От Бирсен написала е ,че много е разучвствала тази песен зрителите на сериала. Така е особено като чухме и историята и ,че я посветил на загубите - майка си и баща си още по лично става поне за мен самата.

https://www.instagram.com/p/DB14W_JI9vt/?hl=en

Емре благодари и се гордее с това което е станало.

Гюлгюн видя всичко и отпрати Дияр да не види пак не излезна спойлера. То и какво можеше да види тя нали ги видя веднъж тогава се целуваха по бузите. ;д

Анонс на репортаж с Мерт разбира се за видимите хора аз съм невидимка ;д : https://x.com/gazetevip/status/1852430072030093351?s=46

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:13 от x BlackRose x the guardian team :)

# 86
Пак надолу

# 87
Добро утро! Heart

Скрит текст:

Мире, Flowers Hibiscus

Рейтингът уж щеше да е 15, какво стана, Емро?

Най-много ме впечатли в серията как диабетик нагъва дубайски шоколад. Ама може да е с подсладител. Joy

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:07 от ·٠•Snejka•٠·

# 88
Привет👋

# 89

Отбелязвам се че съм жива и изчезвам 💓😎
Гифчетата са готови само трябва ги качвам така че сега само това имало сет във вилата днес.😉

Мерт има нов татус 23 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт