Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Точно това щях да кажа. Веднъж така ми хванаха окото едни сенки в корейски тип магазин, невероятно благородно rose gold с мокър ефект. Но като ги пробвах, се разочаровах от частиците.

# 166
Наде, много ползна информация, благодаря и от мен!

Като казахте "корейски блясъци" ето това са блясъците на една добре  известна и доста популярна американска марка, за които плащаме по 30 долара/парчето, произведени в Корея. Тези сенки са на пазара от около 6 год. Страхотно качество!

В същото време разни корейски брандове имат аналогични (най-вероятно произведени в същите заводи), за много по-малко пари.

A има и по-евтин и не толкова "престижен" американски бранд, който предлага почти идентични за 24 пари/парчето! Всичкото това идва от Ю.Корея!

PS От корейската "цветна" имам доста къшъни и няколко пудри (феноменално качество!) и абсолютно същите впечатления като Dewi D от продукти за устни!
... несъответствието на цвета, който е на снимката и това, което се получава при мен. Винаги ми стои една идея по-ярко от това, което бих желала.
^^^ идентично! А аз и като цветотип съм по-обрана откъм яркост, та продължавам да гледам много и да купувам много малко Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 17:36 от Agent Provocateur

# 167
И от мен глас за блестящите палитри на Unleashia. Ще споделя обаче, че цветовете в Glitterpedia палитрите са много по-нежни и частиците по-фини. Ако искате по-забележим и едър брокат, потърсете глитър геловете на бранда. В момента най-много обичам да нося мат на очите и глитър молив на Unleashia на целия долен клепач за акцент. Моливите са страхотна опция за начинаещите с корейската декоративна козметика.

# 168
  • София
Днес получих червилото на Bourjois - Paris Rouge Velvet Ink. Винаги съм скептична към тази марка, нещо не се разбирам с нея. Опаковката с тази златна капачка също никак не ми харесва.
Но цветът е чудесен - наситено яркочервено с оранжев подтон. И, О, ЧУДО! Не трансферира! Ще го видя колко е трайно, но засега съм много приятно изненадана.

# 169
Най- накрая стигам и до тази тема! 🥰
По това време на годината имам две любими червила, по стечение на обстоятелствата и двете са на МАК.
Give me fever

Както и ON A PETAL STILL

Абсолютно любими и както си мислех до скоро- незаменими. Само че напоследък именно крайно полюсните откъм love/ hate диорски червила от лимитираната коледна серия са на път да ги изместят. 999 и 100. Не исках да избързвам с мнението си, затова ги разносвах близо 10 дена, преди да се изкажа с такава категоричност. 😊Наистина е много индивидуално, аз съм изключително доволна от тях, днес даже поръчах по още едно от двата цвята. 😍

# 170
Момичета, добри ли са моливите за устни на Freya Beauty? Кой от цветовете е най-нюд?

# 171
Аз имам cacao и lip cheat , cacao ми е един от най-любимите моливи въобще . lip cheat е хуабв също

# 172
  • София
Lip cheat според мен е най- неутрален нюд, от другите единия розовее, а другия оранжевее.
Предстои намаление. Ще си подновя lip cheat, мисля и какаото да пробвам.
А пробвали ли сте матовите червила? Не си спомням да съм чела за тях, все моливите коментираме май.

# 173
В петък ще има -50% на сайта на NL Beauty. Знам, че моливите за устни са доста харесвани и да докладвам 😊

# 174
Аз гланцове имам на Freya -Bellini и нещо naked беше , мнгоо са хубави , но съм буквално затрупана и май няма да поръчвам още

# 175
Аз имам cacao и lip cheat , cacao ми е един от най-любимите моливи въобще . lip cheat е хуабв също
Невероятно добри са. Меки са обаче и бързо свършват. Много бързо.

# 176
Момичета, добри ли са моливите за устни на Freya Beauty? Кой от цветовете е най-нюд?

Чудесни са, но действително свършват бързичко.
Lip Cheat е много, много студен нюанс, лилавеещо-сив е. Не бих го нарекла нюд. Прекалено много мисъл изисква, за да не съм като мъртвец с него и нюд студено червило. Cocoa пък е доста тъмен, трябва лека ръка и преливане към червилото, за да няма ефект “устни на фолк дива от ранните 2000”. Crush е най-лесно носим от моите, но определено розовее. Най-нюд бих казала, че е on repeat (нямам го). Но зависи и от индивидуалния нюанс и подтон на кожата - кой е твоят нюд? Simple Smile

Да пускат и червени нюанси вече, чакам ги като топъл хляб 😁

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 11:32 от Ironfeather

# 177
  • София
Минавам да споделя, че си взех един lip kit на Кайли Дженър. Приятно впечатлена съм - мек, безкрайно лесен за работа молив, и наситено трайно червило.
Единственото странно е, че червилото се нанася трудно…

# 178
Момичета, дали знае някой откъде мога да си купя гланцове на rhode?

# 179
С поръчка от чужбина или от някоя от страниците в Инста, които ги поръчват, но се оскъпява.

Общи условия

Активация на акаунт