Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Вчера в Дъглас погледнах няколко червила и ми харесаха тези двете от снимката. Ести Лаудер мат подчертава резките по устните,  а Ланком е добре. В онлайн магазина в момента има намаление и решавам да го пусна като поръчка, но го няма този номер 282. Нещо да знаете? Да не го спират?

# 46
Дами, а от кои моливи за устни сте най-доволни, особено червени? Няма значение дрогерийни или не. Heart

# 47
  • на последния етаж
Аз харесвам моливите за устни на Катрис, Есенс и Аура.

# 48
  • Sofia
На Лореал и Буржоа харесвам,  меки и добре пигментирани са. Имам и EL, Chanel, Lancome, нищо повече не предлагат.

# 49
MAC , Kiko и  freya beauty. Много харесвам и конкретни номера на nyx, impala.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 12:41 от Candy_girl

# 50
  • София
Аз харесвам меки моливи, Кико са ми фаворит.
Имам и един на Freya, също е страхотен, но те уви има 3-4 цвята и само с един се припознавам.

# 51
Freya  пуснали  и два нови цвята , на мен фаворит си ми е cocoa

# 52
Моите са МАС, Bobbi Brown, bare minerals, Kevyn Aucoin, NYX.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:55 от Agent Provocateur

# 53
Записвам се в новата тема с любимите ми глосове с пептиди, които открих тази есен. Има около 4 цвята в Сефора, като единият е прозрачен. Ухаят невероятно, плътни са, но същевременно леки за носене, изглаждат устните и омекотяват много.

А любимите ми моливи са на Artdeco и корейските на Unleashia. Меки са, но същевременно много издръжливи и запазват контура цял ден.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:33 от heydi

# 54
Дами, а от кои моливи за устни сте най-доволни, особено червени? Няма значение дрогерийни или не. Heart
На Есте Лаудер

# 55

Dior Beauty Ink Lip Liner
Не е молив, но е много хубав, нещо като фулмастер. Много удобно има и тънка част за по-детайлно поставяне

# 56
  • София
Аз съм си заклет ползвател на МАС. Моливите им на първи прочит са твърди, но като свикнеш, са много много трайни

# 57
  • Down south
Присъединявам се към мнението за моливи нa MAC.
Не скъпи, но трайни и лесни за ползване.

# 58
Харесвам моливите на MAC, Kiko и Шарлот Тилбъри. Едно време ползвах Импала и също ми допадаха.

# 59
  • Някъде там
Харесвам моливите на NYX, NLBeauty и на Вивиан Сабо,  като вторите мисля, че нямат червен молив, но ми харесва как се плъзгат по устните с лекота.

Общи условия

Активация на акаунт