Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 44 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Ау, леле не знаеш какво чакаш! Честито, Мими! Нося го по събития и хората ме питат какво е това на устата ми.
Никога не съм виждала по-интересно червило. Мигът, в който разтъркваш устните и излизат частиците е половин оргазъм за очите.
Днес ще купя няколко от новите цветове, въпреки, че са срамно скъпи.
Знам, знам какво чакам... за това нямам търпение! Не половин, а цял...идват Коледните празници трябва да блестим! Kissing Heart

# 31
Аз преди няколко дни си купих Chanel
Rouge Coco и забелязвам и аз изсушаване🥹 ,а толкова много го исках…. ще опитам да слагам нещо хидратиращо отгоре.
Моите устни буквално се свиват от него. Пробвала съм с хидратация отдолу, не помага.

# 32
  • София
Linofrina,точно и при мен е така😏
Значи да не му давам повече шансове.
Densi, от къде си го поръчала?🌸

# 33
Димяни, не съм оптимист. С балсама Rouge Coco Baume нямам проблеми. Пробвай, но той не е толкова наситен, все пак не е червило.

# 34
  • на последния етаж
Каква е цената? На кои цветове се спряхте?

# 35
  • София
Димяни, не съм оптимист. С балсама Rouge Coco Baume нямам проблеми. Пробвай, но той не е толкова наситен, все пак не е червило.
Имам го и аз и го харесвам много. Просто без тест вече няма да купувам. В средата на месеца ще съм в Берлин за 10 дни и ще пообиколя и тествам някои набелязани продукти☺Пък все нещо ще ми допадне😊

# 36
Аз преди няколко дни си купих Chanel
Rouge Coco и забелязвам и аз изсушаване🥹 ,а толкова много го исках…. ще опитам да слагам нещо хидратиращо отгоре.
Моите устни буквално се свиват от него. Пробвала съм с хидратация отдолу, не помага.
Шанел и мен ме разочароваха последния път, уж глос пък никак не го бива, доста сух, не блести...

# 37
102 лв. Взех две сега Лиазон и Маскарад и хайлайтър. Налични са в Леро София вече.

# 38
  • гр.Пловдив
Червила и глосове купувам на дрогерийни марки, защото обичам да сменям цветовете и текстурите. Но повечето ми фаворити са на Revlon.

Това течно червило не съм сигурна дали е в продажба все още, но толкова пигментиран глос с такъв страхотен блясък не съм намирала в този ценови клас:

За ежедневно носене си харесвам най-много Super Lustrous в цвят After Glow. Цветът е прасковено-неутрален, с едва забележим перлен блясък. И се усеща много комфортно върху устните.

Разкошен ежедневен цвят на Ревлонското червило,ще търся да го придобия Kiss

# 39
102 лв. Взех две сега Лиазон и Маскарад и хайлайтър. Налични са в Леро София вече.

И аз на Маскарад съм “хвърлила око”. Какъв е цветът точно? Харесва ли ти?

# 40
  • Down south
999 на Диор е може би най-известното червено червило, подходящо за всеки тон кожа и го има във всякакви серии. Тази е матова и по-изсушаваща да, но го има и сатен, глосове, балсам /той е изключително красив/ и всичко, което излиза при Диор.
Благодаря за отзивите! Явно не съм улучила правилното. Може и да опитам отново.
В противен случай ще си остана just another Lancome's  girl Blush

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 03:34 от Daylily

# 41
Маскарад е тъмно червило, с лилав подтон и много блясъци. Това е най- желаното червило от колекцията с 999. Празнично е, не е за през деня или без изпипан грим на цялото лице.
Харесва ми страшно много.

# 42
  • Някъде там
Много харесвам глоса на  Dior Addict Lip Maximizer в цвят 002 opal, който ми е на привършване и скоро трябва да подновя. Колебая се отното да заложа на 002 или този път да си закупя 012 Rosewood, искам да попитам някой има ли го, ако да, се интересувам какъв е точно цвета му. Гледах клипчета и снимки и ми е трудно да преценя дали е по скоро розово или е нюд. На места изглежда като нюд, на други стои по-розово.

# 43
По-скоро е нюд.

# 44
  • София
Искрица,скоро го привърших 012, нюд е. Много нежно и деликатно стои поне на моите устни.Любим цвят ми е❤Сега се радвам на 038,малко по-тъмен от него,но също стои страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт