Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 44 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • ново
В Дъглас не го намерих, но ще проверя пак утре.

# 16
Червила и глосове купувам на дрогерийни марки, защото обичам да сменям цветовете и текстурите. Но повечето ми фаворити са на Revlon.

Това течно червило не съм сигурна дали е в продажба все още, но толкова пигментиран глос с такъв страхотен блясък не съм намирала в този ценови клас:

За ежедневно носене си харесвам най-много Super Lustrous в цвят After Glow. Цветът е прасковено-неутрален, с едва забележим перлен блясък. И се усеща много комфортно върху устните.

# 17
На вълна червено червило съм. Колебанията ми  са  между Шанел Алюр 99 и  Диор 999. Миналата седмица се обзаведох с Кларанс 724-красив цвят,  но на моите устни нетраен. Затова моля за съвет Шанел или Диор?

# 18
  • Down south
Нося червила само в червената гама. Придържам се към Lancome and MAC.
Миналата седмица от летище) купих едно на Диор.
Хем, знам че не трябва да купувам неща от летищата, защото после си остават завинаги мои и въпреки това не устоях.
Въпросното червило е тотална загуба на сумата.

# 19
На Мак имам само 1 червило,  трайно, е, но предпочитам една идея по-сочно от сатенен тип. В моя град има само Дъглас и Мак евентуално мога да поръчам онлайн.

# 20
Хем, знам че не трябва да купувам неща от летищата, защото после си остават завинаги мои и въпреки това не устоях.
Защо какво му е? Кое е?
Червилата на Диор са друг клас и за мен са феноменално добри.

# 21
Кое е червилото на Fenty, което похвалихте в предната тема?

# 22
Защо какво му е? Кое е?
Червилата на Диор са друг клас и за мен са феноменално добри.
Абсолютно съгласна. Години носих кларанс, сега съм с диор. Не го сменям за нищо на света. Уникални. Не знам как ви допада това на MAC, но на мен ми суши много!

# 23
  • София
Зависи кое точно. Те също имат няколко серии. Аз не взимам от ретро матовите. Въпреки че съм със суха кожа, точно затова не харесвам червилата на Диор. Много са кремави и за нула време ми се изтриват.

От червените това са мми фаворитите, много ми бе трудно да намеря червило, което при избледняване няма грам розов подтон, а в същото време не оранжевее като Lady Dander MAC, което също притежавам, но вече ползвам само с молив.
От моливите 06 на Bourjois и MAC Redd, който за съжаление е спрян, пробвах двата нови цвята и не ми допадат. Единият има розов подтон, другият е керемиден като Chicory.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 00:47 от The Catcher in the Rye

# 24
  • Down south
Ето това е злощастното четрило. Може би не съм уличила правилната серия?
Получи се изключително  изсушаване на устните.
Ако го бях взела от тук, щях да го върна без да мигна.
Отчитам го, като покупка на вятъра

# 25
  • София
Кое е червилото на Fenty, което похвалихте в предната тема?

Fenty Icon Velvet - Matte Liquid Lipstick. Невероятно кадифено и матово, аз подобен ефект не съм виждала от никое друго матово червило, а нося само такива.
Но трансферира лесно при мен и като че ли не е от най-трайните.

# 26
  • София
Аз преди няколко дни си купих Chanel
Rouge Coco и забелязвам и аз изсушаване🥹 ,а толкова много го исках…. ще опитам да слагам нещо хидратиращо отгоре.

# 27
999 на Диор е може би най-известното червено червило, подходящо за всеки тон кожа и го има във всякакви серии. Тази е матова и по-изсушаваща да, но го има и сатен, глосове, балсам /той е изключително красив/ и всичко, което излиза при Диор.
Днес или утре се очаква с огромно нетърпение коледната колекция, където го има в течен матов вариант, който след 5-минути дава невероятен ефект с брокати.
Аз го купих миналата година, като бяха заредени 10-тина бройки и сега хората го очакват.

# 28
999 на Диор е може би най-известното червено червило, подходящо за всеки тон кожа и го има във всякакви серии. Тази е матова и по-изсушаваща да, но го има и сатен, глосове, балсам /той е изключително красив/ и всичко, което излиза при Диор.
Днес или утре се очаква с огромно нетърпение коледната колекция, където го има в течен матов вариант, който след 5-минути дава невероятен ефект с брокати.
Аз го купих миналата година, като бяха заредени 10-тина бройки и сега хората го очакват.
Денси, днес ще си го взема, прати ми го приятелка от чужбина. Нямам търпение!

# 29
Ау, леле не знаеш какво чакаш! Честито, Мими! Нося го по събития и хората ме питат какво е това на устата ми.
Никога не съм виждала по-интересно червило. Мигът, в който разтъркваш устните и излизат частиците е половин оргазъм за очите.
Днес ще купя няколко от новите цветове, въпреки, че са срамно скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт