Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А от кои червила със сатенен финиш сте доволни? Говоря за нюд към розово нюанси.
Аз харесвам много червилата на Мас.

И аз точно тях заглеждам.

# 631
А от кои червила със сатенен финиш сте доволни? Говоря за нюд към розово нюанси.

MAC Cosmo е за мен нюд към розово, спрягат го за dupe на pilow talk, но на мен ми харесва повече от него.

# 632
Аз харесвам тези червила на L'oreal, бюджетни са и имат много добро качество. Въпреки че са уж матови, но според мен имат лек сатинов финиш.

https://makeup.bg/product/613473/

Иначе обожавам и аз червилата на MAC.

# 633
  • София
Аз харесвам тези червила на L'oreal, бюджетни са и имат много добро качество. Въпреки че са уж матови, но според мен имат лек сатинов финиш.

https://makeup.bg/product/613473/

Иначе обожавам и аз червилата на MAC.
Подкрепям и аз за червилата на Лореал. В дрогерийния клас за мен те са най-добрите. Тази старата им серия в златната гилза също е супер. Имат хубави цветове и са доста трайни.
Мак преди време ги харесвах, но сега има такъв богат избор на пазара, че вече не си купувам от тях. Да не говорим, че бая се оляха с цените, така че, ако ще се глезя, по-добре да додам малко и да си взема Диор примерно Simple Smile Иначе от тях Crème cup беше дългогодишният ми любимец.

# 634

Този нюанс на Лореал спрягат за dupe на pillow talk - нямам представа дали наистина е така нито по цвят, нито по текстура и усещане, защото не съм имала оригинала. Независимо от това, 173 е един чудесен розов нюд - комфортен, не тежи на устните, не се и разлива, достатъчно пигментиран и изтриващ се след приемливо време. Не усещам неприятен вкус и аромат от него, каквито съм имала с други серии от марката. Нося го най-често с молив за устни Crush на Freya Beauty.

Конкретно за сатенено червило не бих дала парите за МАС вече (то и напоследък за нищо тяхно, абсурдна им е ценовата политика за мен). Просто за този финиш има предостатъчно добри избори в дрогерията. Имам Mac - Faux де, също е много добър избор, ако така или иначе ще ходите до МАС. Върху мен много нюанси, включително и този, избиват леко към mauve, така че препоръчвам тест и на устни, не само на ръка. С Лореалското не се случва обаче, стои си розовеещо.

# 635
  • София
Златни сте, ще пробвам Лореалските!

# 636
  • София

Този нюанс на Лореал спрягат за dupe на pillow talk - нямам представа дали наистина е така нито по цвят, нито по текстура и усещане, защото не съм имала оригинала. Независимо от това, 173 е един чудесен розов нюд - комфортен, не тежи на устните, не се и разлива, достатъчно пигментиран и изтриващ се след приемливо време. Не усещам неприятен вкус и аромат от него, каквито съм имала с други серии от марката. Нося го най-често с молив за устни Crush на Freya Beauty.

Конкретно за сатенено червило не бих дала парите за МАС вече (то и напоследък за нищо тяхно, абсурдна им е ценовата политика за мен). Просто за този финиш има предостатъчно добри избори в дрогерията. Имам Mac - Faux де, също е много добър избор, ако така или иначе ще ходите до МАС. Върху мен много нюанси, включително и този, избиват леко към mauve, така че препоръчвам тест и на устни, не само на ръка. С Лореалското не се случва обаче, стои си розовеещо.
Аз имам 173 и е много хубав цвят, но червилото е малко сухичко. От редовната им серия имам 110 и 235 и са страхотни. Много дълготрайни и не изсушават устните, имат и лек блясък Simple Smile

# 637
Mac си купувам само покрай коледни и януарски намаления ☺
Напоследък любимо червило ми е на Eveline. Доста подценявах марката и го вЕх на намаление. Оказа се страхотно като усещане и нюанс. 02 е цветът. https://www.notino.bg/eveline-cosmetics/kiss-me-quick-ovlazhnjav … efekt/p-16279763/

# 638
Eveline като цяло е добра марка. Спиралите им, коректори, фон дьо тени, пудри, сенки - във всяка категория могат да се намерят много достойни продукти.

# 639
L’oreal и за мен са най- добри в дрогерийния клас. С тях проблемът ми е, че тъкмо си избера цвят и те вземат, че го спрат. Ползвам тези със златната гилза.

# 640
  • София
L’oreal и за мен са най- добри в дрогерийния клас. С тях проблемът ми е, че тъкмо си избера цвят и те вземат, че го спрат. Ползвам тези със златната гилза.
Те не ги спират, но просто за нашия пазар асортиментът е доста беден Sad Аз си поръчвам от Амазон или Ибей - има доста цветове, но лошото е, че няма как да се видят/пробват..
На Maybelline също преди много ги харесвах, но напоследък им развалиха формулата и вече не ги купувам. Иначе миришат страхотно и са сравнително трайни.

# 641
Mac  и аз купувам на 30% намаление.Cosmo го нямаше последния път , взех Syrup, но то е с shine finish

# 642
Cosmo много го харесвам. Наскоро преоткрих Brave. Скъпо удоволствие са си Mac, но определено има защо

# 643
Не знам защо, но май само аз не се разбрах с техните червила (МАС). Иначе моливите им за устни са страхотни, мога да ги сравня с тези на Make up by Mario, издържливи, без да са нито прекалено сухи, нито прекалено мазни. Последно си взех молива на Диор и наистина си струва парите.

# 644
  • Някъде там
NYX имат нов балсам :  https://www.nyxcosmetics.com/lip/lip-balm/smushy-matte-lip-balm/NYX_1143.html#tab=description, на мен много ми прилича на Teddy Tint на Maybelline.
Надявам се скоро да е  наличен и в България, звучи обещаващо - овлажняващ, който създава усещане за меки/плюшени устни.

Общи условия

Активация на акаунт