Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
И на мен ми е любимо и напоследък го нося постоянно . Имам в три различно цвята ( фламинго;аметист и фусси ) .
Maлко влизам наникъде в разговора, но може ли линк за какво става въпрос? От къде го купувате? Заинтригувах се!

Иначе аз последните два месеца съм основно с един молив от НЛ, който поръчах ей така за проба пък взе, че ми пасна много добре и отгоре един глос на Кико Милано.
Повдигам си въпроса.

Глосове хич не харесвам аз, особено с вятъра във Варна винаги косата е на устата залепнала. За сега само на Кико търпя, но и двата не са сякаш от най-лепкавите.

А относно течните червила за сега най-доброто, което съм ползвала е на Диор. Някакъв разкош, не ми изсушава, откарва цял ден.

# 616
От Сефора ги купуваме.

# 617
  • София
И на мен ми е любимо и напоследък го нося постоянно . Имам в три различно цвята ( фламинго;аметист и фусси ) .
Maлко влизам наникъде в разговора, но може ли линк за какво става въпрос? От къде го купувате? Заинтригувах се!

Иначе аз последните два месеца съм основно с един молив от НЛ, който поръчах ей така за проба пък взе, че ми пасна много добре и отгоре един глос на Кико Милано.
Повдигам си въпроса.

Глосове хич не харесвам аз, особено с вятъра във Варна винаги косата е на устата залепнала. За сега само на Кико търпя, но и двата не са сякаш от най-лепкавите.

А относно течните червила за сега най-доброто, което съм ползвала е на Диор. Някакъв разкош, не ми изсушава, откарва цял ден.
На мен течните матови на Диор грам не ми харесаха. Още като излязоха преди няколко години си взех 3 цвята и повече не ги погледнах. За мен наподобяват това на Maybelline (леко са лепкави, усещат се тежко върху устните и трудно се премахват). За цената им не бих им го простила Simple Smile
Някой тук или в друга тема беше похвалил матовите в гилза на Clarins и си взех едничко за проба. Имам на почти всички марки, но тази някак съм пропуснала. Амиии, уникално е - мирише страхотно, усеща се леко върху устните, дълготрайно е доооста, а и цветът си го нацелих.. Какво повече може да се иска Simple Smile Аа, беше и на много добра цена, както и опаковката е красива. 10 от 10!

# 618
Vynil ink и на мен ми изсушава. Цвят 20 coy много ми допада. Под него слагам балсам, а над него също някакъв, напоследък dior addict lip maximizer.
Иначе го взех и в по-розов цвят. Няма почти никаква пигментация и не знам как ще го хабя.

Иначе по въпроса с олиата, моето любимо е на Essence.
Е това нещо го имах от кутия на Белбокс и сега едвам го изхабих.
Точно усещане, че си ял баница и мнооого лепне.

# 619
Момичета, да ви кажа за червилата на Фенти Бюти- никак, ама никак не ми харесаха. Лепкави са като гланц, а аз гланц не харесвам, не обичам и не нося. Става въпрос за тези:
Fenty Beauty by Rihanna
Gloss Bomb Stix High-Shine Gloss Stick

Че и три цвята поръчах...
Хайде едното, което пробавх ще го прежаля. Ще видя дали ще мога да върна другите два цвята.

# 620
  • София
Vynil ink и на мен ми изсушава. Цвят 20 coy много ми допада. Под него слагам балсам, а над него също някакъв, напоследък dior addict lip maximizer.
Иначе го взех и в по-розов цвят. Няма почти никаква пигментация и не знам как ще го хабя.

Иначе по въпроса с олиата, моето любимо е на Essence.
Е това нещо го имах от кутия на Белбокс и сега едвам го изхабих.
Точно усещане, че си ял баница и мнооого лепне.

Coy е наистина страхотен цвят и аз го взех заради него. Също го нося само с максимайзъра на Диор отгоре, защото иначе не се търпи. Artdeco сега се сетих, също имат нещо като максимайзъра - без цвят е и има съвсем леки частички. И той ми допада, но не колкото Диор-а.
На тези MDBeauty имах матово червило и беше пълен абсурд - суупер сухо и неприятно.

# 621
Може ли снимка на тези глосчета на Лореал, иначе и аз много харесвам Dior, само цената им не ми допада
Ето тези са:
Аз имам два цвята - 101 и 510, но сега съм хвърлила око и на 601

Има ги в Лили и ДМ Simple Smile
Купих го това в цвят 101, не е лошо, но честно казано не съм много впечатлена. Но да има, аз съм сега на вълна ланеж 😉.

# 622
  • София
И аз имам точно Coy - цветът е хубав, блясъкът е хубав, ама много ми лепне...

# 623
  • Вестерос
Какво разминаване за червилата, съвсем противоположно ми е мнението. Това е моето 351
https://www.notino.bg/dior/dior-addict-lip-tint-techno-chervilo/

# 624
Много е хубав цветът

# 625
  • София
Какво разминаване за червилата, съвсем противоположно ми е мнението. Това е моето 351
https://www.notino.bg/dior/dior-addict-lip-tint-techno-chervilo/
Нее, просто говорим за различни продукти Simple Smile Това, което сте показали е тинт, а аз визирах течните матови. Ето тези  https://www.notino.bg/dior/rouge-dior-forever-liquid-matirassho-techno-chervilo/
Тинтовете ги харесвам и аз

# 626
  • София
А от кои червила със сатенен финиш сте доволни? Говоря за нюд към розово нюанси.

# 627
  • Вестерос
Не знаех, че така се води, сега виждам в линка пишело даже Simple Smile

# 628
А от кои червила със сатенен финиш сте доволни? Говоря за нюд към розово нюанси.
Аз харесвам много червилата на Мас.

# 629
И да си кажа докато не съм забравила. В момента използвам за балсам Nuxe very rose. За мен reve de miel е доста по-добър и хидратиращ от този с розата. Определено виждам разлика за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт