Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 426
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Зависи какъв ефект търсите.
Аз използвам цвят Honey, но върху молив, защото искам само стъклен блясък, без цвят от олиото. 😊
Имам и това с боровинката, което оставя много приятен съвсем лек тинт цвят дори и като се поизтрие.

# 586
  • София
За мен пък това олио е нищо и половина - поредният прехвален от разни влогъри и инстаграмъри продукт, по който всички са полудели. Същият ефект имат тези на Есенс и Катрис, като цената им е значително по-ниска.
Аз не харесвам подобен тип продукти за устни. Едно, че са изключително нетрайни, и второ, че ефектът и усещането за мен са все едно съм яла мазна баничка примерно Laughing

# 587
Ползвала съм на Катрис аналогичните продукти и усещането наистина беше като описаното от ShokolaDkaa- нетрайно и като след ядене на баничка от кварталната закусвалня.

# 588
  • Вестерос
И на мен ми е любимо и напоследък го нося постоянно . Имам в три различно цвята ( фламинго;аметист и фусси ) .
Maлко влизам наникъде в разговора, но може ли линк за какво става въпрос? От къде го купувате? Заинтригувах се!

Иначе аз последните два месеца съм основно с един молив от НЛ, който поръчах ей така за проба пък взе, че ми пасна много добре и отгоре един глос на Кико Милано.

# 589
  • София
Не знам, хора, но онзи ден си взех от тези новите тинтове на Maybelline (Teddy tint) и няма такъв ужас! Това нещо е страшно лепкаво и сухо, събира се в средата на устните и за капак.. трудно се премахва 😆 Единственият му “плюс”’донякъде е цветът… Та поредното потвърждение за мен, че viral продуктите в повечето случаи са пълен sh*t 😊

# 590
Мислех, че само аз не харесвам олиата за устни 😄 Много рядко посягам към тях. Предпочитам червило.

# 591
  • София
Скрит текст:
Не знам, хора, но онзи ден си взех от тези новите тинтове на Maybelline (Teddy tint) и няма такъв ужас! Това нещо е страшно лепкаво и сухо, събира се в средата на устните и за капак.. трудно се премахва 😆 Единственият му “плюс”’донякъде е цветът… Та поредното потвърждение за мен, че viral продуктите в повечето случаи са пълен sh*t 😊

Аз много харесвам ефекта и цвета му, обаче ми лепне брутално и го зарязах.

# 592
На мен не само олиата, но и лъщящите червила не ми допадат. Не само заради усещането върху устните, а и заради начина, по който изглеждат не само върху моите устни.

Харесвам матовите, също сатенените. С деликатен лъскав финиш също ми е Ок.

# 593
Аз харесвам как стоят на устните някои матови, но чувството, все едно съм намазана с киреч, ми е адски неприятно. Класацията по гадост и сухота водят ето тези на Мейбълийн:

От гланцовете харесвам онези със стъклен блясък, но нелепнещи.

# 594
Аз много харесвам тинта на мейбълин и откакто го купих съм с него всеки ден. Преди това ползвах и supper stay, което купувам от години.
Взех си и NYX lip iv което също много харесвам, гланца хидратира устните ми невероятно.
Не съм привърженик на олио или гланц за устни особено, защото косата ми все залепва за тях  и си цапам лицето като отместя някой кичур.
Гледах, че сте коментирали червилата на Fenty , но понеже няма сефора в моя град, видях, че в сайта на makeup продават от тяхната марка - някой поръчвал ли е от сайта? Доволни ли сте?

# 595
Като цяло течните матови червила не ми допадат, защото повечето засъхват като вар върху устните и е трудно свалянето им. Как ми стоят също, не ми харесва особено, защото съвсем леко да са ми напукани устните, ще го подчертаят, а цветовете често стоят някакси твърдо изкуствено.

# 596
Между другото, за тези от вас, които не се кефят на глитър червилата на Фенти или еквивалент на друга марка самостоятелно: пробвайте да очертаете устните с молив. Изглежда доста по-дамски. Малко се губи този младежкият, даже направо детски, закачлив елемент, на който аз много се радвам, но пак стои много забележимо и същевременно по-носимо.

Любимото ми комбо е с Crush на Freya Beauty, а вчера носих с доста по-студения Lip Cheat и пак стана уау.

Относно олиата за устни:
Олиото на Катрис е вероятно най-коментираният продукт за устни на марката. В ТикТок е пълно с отзиви, суочове и т.н. Аз препоръчвам да се видят наживо обаче, да няма разочаровани от ефекта или плътността на цвета. Когато се запознах с концепцията на олиата за устни, останах изненадана, защото реално никоя от опциите на пазара не е олио, баш гланцове са си. Но както една приятелка отбеляза, няма да се кефим устните ни да изглеждат все едно сме яли мазна баница, та май е добре, че не са баш олио. Smiley Въпросът е, че и далеч не са толкова обгрижващи за колкото ги представят (генерално, не варианта на Катрис). Може да се намери баланс между грижа и блясък за увеличаване на обема оптически според мен.

Jaysdeen беше правил сравнения между доста варианти на пазара и най-близо до истинско олио за устни било това:
https://douglas.bg/one-two-free-skin-up-shine-bright-lip-oil-conf-78708

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:37 от Ironfeather

# 597
Гледах, че сте коментирали червилата на Fenty , но понеже няма сефора в моя град, видях, че в сайта на makeup продават от тяхната марка - някой поръчвал ли е от сайта? Доволни ли сте?
Поръчвала съм различни продукти от makeup. Доволна съм. Сайтът е коректен.
Fenty, което се коментираше в темата, купих днес от Сефора. Нищо особено не е при мен. Но пък харесах червилото на мацката, която ме обслужва и ще го пробвам.

# 598
Течното матово на Мейбълин е кошмар и за мен.. хем сухо, хем лепне. Наподобява ми сухите лепила от ученическите ми години. За капак се трие супер трудно и устните после са... 😀

# 599
Дълготрайните червила махам с този балсам, много го харесвам (и за цялото лице), после кожата е много мека

Общи условия

Активация на акаунт